Acasă » Horoscop » HOROSCOP 5 NOIEMBRIE! Gemenii se trezesc plini de energie

HOROSCOP 5 NOIEMBRIE! Gemenii se trezesc plini de energie

De: Cancan 05/11/2017 | 00:00
HOROSCOP 5 NOIEMBRIE! Gemenii se trezesc plini de energie

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Este posibil să ai parte de încercări în domeniul financiar. Fii mai restrictiv când vine vorba de cheltuieli. Foloseşte-ţi latura creatoare şi imaginaţia ce te caracterizează atât de bine pentru a găsi modalităţi inedite de a-ţi majora bugetul. În această săptămână cuvântul cheie este dialogul prin care poţi evita anumite conflicte ce se află în stare latentă şi pot izbucni în orice moment. Relaţiile pot fi supuse unor mici teste. Însă, dacă ţii cont de nevoile ambelor părţi totul va fi bine.

Taur – Există o tensiune în relaţiile cu ceilalţi care poate creşte în următoarele zile. Nu te lansa în discuţii inutile. Nu e recomndat să semnezi contracte sau să depui cereri la anumite instituţii ale statului. Deşi vrei să faci o propunere şefilor şi ai lucrat mult la acest proiect ar fi indicat să amâni. S-ar putea să nu fie apreciat la adevărata valoare. Aspiraţiile tale sunt atât de mari acum încât ai un sentiment de totală insatisfacţie. Încearcă să te relaxezi ocupându-te de chestiuni de rutină.

Gemeni – Te trezeşti plin de energie şi crezi că le poţi face pe toate azi. Nu e chiar aşa, ar fi indicat să faci o listă înainte şi să nu te pierzi în prea multe direcţii. Dacă nu te organizezi şi nu eşti atent la actele pe care le semnezi există riscul să faci greşeli şi să nu poţi finaliza proiectul la care ai muncit mult în ultima vreme. Prietenii ar putea să te facă să te simţi inconfortabil pentru că nu sunt de acord cu tine în anumite privinţe. Poate încerci să ţii cont şi de argumentele lor. 

Rac – Felul în care abordezi viaţa te ajută să nu dai curs provocărilor care te-ar putea dezechilibra. Cineva te-ar putea acuza că eşti prea evaziv dar asta doar pentru că te interiorizezi prea mult şi pentru că nu-ţi sunt inţelese intenţiile. Fii obiectiv atunci când faci planuri de viitor. Nu trata colegii cu un aer de superioritate fiindcă apar disensiuni. Deşi te-ai implicat activ pe plan profesional şi ai vrea să-ţi fie recunoscute meritele nu cere asta cu voce tare cel puţin în această perioadă.

Leu – Fii cu băgare de seamă la documentele pe care le manevrezi astăzi cât şi la ce semnezi sau contractezi – există riscul de a face nişte erori sau de a nu sesiza bine toate detaliile! Citeşte cu atenţie totul! Totodată, fii foarte realist sau pragmatic şi nu lua în seamă unele vorbe care circulă la locul de muncă– poţi fi indus în eroare sau adevărul să ţi se prezinte într-o cu totul altă formă decât este de fapt!

Fecioară – Un proiect de la locul de muncă se împotmoleşte sau nu ştii cum să faci faţă unor provocări! Este indicat să nu iei nicio decizie majoră şi să nu forţezi lucrurile mai mult decât este cazul. Este o zi a ambiguităţilor, în care trebuie să fii foarte detaşat şi să nu iei nimic din ceea ce se întâmplă la modul personal. Lucrurile se vor aşeza fără implicarea ta în următoarele zile!

Balanţă – Nu repeta aceleaşi greşeli ca în trecut şi observă cu atenţie ceea ce ţi se întâmplă: o lecţie importantă de viaţă a rămas neînvăţată! Este momentul să faci un mare salt în carieră, dar pentru asta mai ai de urmat mici paşi! Nu te delăsa la final, ci fii cu băgare de seamă la detalii! Pregăteşte-te emoţional pentru o zi surprinzătoare şi tumultoasă: te pot uimi atât acţiunile celor din jurul tău, precum şi ale tale!

Scorpion – Atenţie, ceva nu iese bine în planurile zilei, poate nu neaparat din cauza ta, ci a altor factori ce nu ţin de tine şi care intervin pe neaşteptate! Chiar dacă ai tot dreptul să ţii o predică azi şi asta pentru că ai sfaturi bune de dat, este bine să ţii cont de starea emoţională a celui căruia i te adresezi! Nu trata nimic la extreme: bucură-te cu moderaţie, iar problemele tratează-le cu umor, deoarece o atitudine de mijloc este cea mai recomandată!

Săgetător – Dacă eşti mai organizat şi mai determinat în rezolvarea planurilor pe care ţi le-ai făcut, urmează să ai parte de o reuşită foarte frumoasă. În planul sentimental, partenerul de viaţă este alături de tine şi te susţine afectiv, ceea ce îţi aduce mult confort interior. Menţine această armonie care s-a creeat între voi, aţi putea trece relaţia la un nivel mult mai profund în această perioadă. Totodată, secretele pe care vi le împărtăşiţi vă ajută să vă înţelegeţi mai bine unul pe celălalt.

Capricon – Eşti dispus să investeşti atât în tine cât şi în cei dragi, dar pentru asta este nevoie şi de timp şi de implicare mai multă. Având în vedere că vin sărbătorile, nu ar strica să încetineşti ritmul cu care munceşti şi să te relaxezi mai mult. Datorită oboselii acumulate ai nevoie de cât mai multă detaşare, de armonie, de somn şi de încărcarea bateriilor. În relaţia de cuplu, fii mai flexibil şi mai empatic, iar această perioadă vă va prinde mai aproape sufleteşte unul de celălalt. Acolo unde este cazul, copiii îţi vor aduce mare bucurie.

Vărsător – Ultima zi a săptămânii te prinde cu multe pe cap, cu termene limită şi cu necesitatea de a rezolva totul cât mai repede. Nu prea te poţi baza pe ajutorul celor din jur, aşa că mobilizează-te şi organizează-te pentru a definitiva tot ceea ce ţi-ai propus. Unele planuri pe care le aveai seara cu prietenii ar putea fi date peste cap, dar weekendul se arată mult mai liniştit. Dacă în relaţia de cuplu există tensiune, o mică surpriză pentru persoana iubită ar putea relaxa situaţia.

Peşti – Nu te baza pe intuiţe în decizia impusă de o situaţie limită, s-ar putea ca unele amănunte să nu fie sesizate corect. În schimb, încearcă să fii cât mai raţional, matur şi cu picioarele pe pământ. Un prieten îţi poate cere ajutorul, iar dacă îi vei fi alături în problema cu care se confruntă, poţi avea la rândul tău unele revelaţii. Nimic nu este întâmplător şi tot răul va fi spre binele amândorura. Liniştea sufletească poate fi dobândită alături de persoana iubită dacă vă propuneţi să petreceţi mai mult timp alături unul de celălalt.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câți copii are de fapt Florin PIERSIC? Secretul pe care l-a ținut ascuns toată viața: „Vreau să fac ceva...”
Câți copii are de fapt Florin PIERSIC? Secretul pe care l-a ținut ascuns toată viața:...
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după ce femeia a dezvăluit că relația lor o face să trăiască în minciună și durere
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția!...
INCREDIBIL. E una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar nimeni n-o crede când spune cu ce se ocupă. Cum face bani tânăra superbă
INCREDIBIL. E una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar nimeni n-o crede când...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Fratele Mădălinei Manole tună și fulgeră după ce micuța Rebeca, sosia regretatei artiste, nu ar fi ajuns în semifinala Românii au talent: „E mafie acolo! I-ați tăiat aripile unui înger de copil! Rușine!”
Fratele Mădălinei Manole tună și fulgeră după ce micuța Rebeca, sosia regretatei artiste, nu ar...
Vasile Muraru, în pragul disperării după ce Florin Piersic a ajuns pe masa de operație:
Vasile Muraru, în pragul disperării după ce Florin Piersic a ajuns pe masa de operație:...
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu...
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era a unui pacient cu septicemie”
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era...
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Anunț de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Un medic din Cluj-Napoca a precizat cu ce se confruntă: „Situația era a unui pacient cu septicemie”
Anunț de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Un medic din...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt tăcerea
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să suplinească lipsa acestuia. „Nu am beneficiat de prezența lui.”
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să...
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
După ploi torenţiale şi inundaţii, meteorologii anunţă noi dezastre în zilele următoare. Zonele aflate sub avertizare de vreme extremă
După ploi torenţiale şi inundaţii, meteorologii anunţă noi dezastre în zilele următoare. Zonele aflate sub...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se zbătea un om care striga: Help! Help!
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Pentru bricolaj sau renovare: Top produse Parkside (fără fir) disponibile la Kaufland
Pentru bricolaj sau renovare: Top produse Parkside (fără fir) disponibile la Kaufland
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Cele 3 zodii peste care vine valul schimbării până la final de lună. Soarta lor nu va mai fi la fel
Cele 3 zodii peste care vine valul schimbării până la final de lună. Soarta lor...
Mihaela Bilic spune ce să faci cu mâncarea de la Paști. Așa vei evita risipa și vei economisi bani
Mihaela Bilic spune ce să faci cu mâncarea de la Paști. Așa vei evita risipa...
Este obligatoriu până pe 11 MAI. Decizia care trebuie să se aplice în TOATĂ ROMÂNIA
Este obligatoriu până pe 11 MAI. Decizia care trebuie să se aplice în TOATĂ ROMÂNIA
Irinel Columbeanu arată ca o stafie, imagini cutremurătoare după Paşte cu fostul dandy de Izvorani
Irinel Columbeanu arată ca o stafie, imagini cutremurătoare după Paşte cu fostul dandy de Izvorani
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Serviciile de securitate poloneze au găsit microfoane într-o sală în care urma să aibă loc o întâlnire a consiliului miniştrilor ţării
Serviciile de securitate poloneze au găsit microfoane într-o sală în care urma să aibă loc...
S-a dat ordin pentru TOATĂ ROMÂNIA. Noile reguli de transport sunt deja în vigoare
S-a dat ordin pentru TOATĂ ROMÂNIA. Noile reguli de transport sunt deja în vigoare
Castelul din România care i-a sedus pe americani. Turiștii se înghesuie în acest loc
Castelul din România care i-a sedus pe americani. Turiștii se înghesuie în acest loc
BANC | ”E prima oară când fac asta”
BANC | ”E prima oară când fac asta”
Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de femei: Unele nu ştiu limita
Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de...
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și dansa: „Așa se dispare din scenă”  | VIDEO
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit, în plin proces de divorț
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit,...
De ce nu mai vorbește Florin Piersic Jr. cu tatăl său: „Nu și-a dat seama că îl lovește pe propriul lui fiu”
De ce nu mai vorbește Florin Piersic Jr. cu tatăl său: „Nu și-a dat seama...
Scapi de muște fără bătăi de cap, cu această soluție simplă. Oricine o poate face acasă
Scapi de muște fără bătăi de cap, cu această soluție simplă. Oricine o poate face...
Orașul din România cu parc de 20 de milioane de euro. Va avea lac, debarcader și pistă de biciclete
Orașul din România cu parc de 20 de milioane de euro. Va avea lac, debarcader...
×