Acasă » Galerie foto » VIDEO / După ce a luat marele premiu de la „X FACTOR”, Jeremy Ragsdale şi-a lansat prima piesă! Îţi plac versurile de la „I Used To Love You”?

VIDEO / După ce a luat marele premiu de la „X FACTOR”, Jeremy Ragsdale şi-a lansat prima piesă! Îţi plac versurile de la „I Used To Love You”?

De: Cancan 23/12/2017 | 15:20

Jeremy Ragsdale, primul străin care câştigă ”X Factor”, îşi doreşte să devină român cu adevărat. Dacă, iniţial, americanul a venit în ţara noastră pentru a învăţa limba, între timp a ajuns să iubească România, să lanseze deja prima sa melodie şi speră să îşi întemeieze o familie aici.

Citeşte şi: CÂŞTIGĂTOR „X FACTOR” 2017. Ce a postat Jeremy Ragsdale pe contul personal de socializare după ce a luat marele premiu

Jeremy Ragsdale, primul străin care câştigă ”X Factor”, a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro şi un contract cu CAT Music.

”E vina ta, pentru ca tu ai fost deschis cu toată lumea, tu ai făcut miracole în fiecare etapă a concursului! Tu eşti miracolul de Crăciun! Este un nou început în muzică, în istoria concursurilor de muzică. Omul acesta nu a cântat în engleză sau în română, a cântat în sufletele oamenilor”, i-a spus Horia Brenciu la final.

Citeşte şi: CÂŞTIGĂTOR „X FACTOR” 2017. Prima reacţie a lui Horia Brenciu după ce concurentul său a luat marele premiu. Ce a făcut în platou

Pentru marea finală, Jeremy şi mentorul său Horia Brenciu au pregătit trei momente cu adevărat speciale. Complet neaşteptat a fost invitatul surpriză: a ales că cânte melodia ”I feel good” în duet cu nimeni altul decât… Moş Crăciun! Iar pentru ca momentul să rămână până la final o surpriză, Jeremy nu a repetat cu Moşul, în sală însă momentul lor a ieşit, ca de obicei, peste aşteptările juraţilor.

Citeşte şi: CÂŞTIGĂTOR „X FACTOR” 2017. Cine sunt invitaţii surpriză care au urcat pe scenă în finala emisiunii-concurs

Mai apoi, Jeremy şi Horia Brenciu au interpretat ”What a wonderful world”, iar la final, americanul a încheiat seara de-a dreptul exploziv, pe pupitrul juraţilor, în timp ce cânta ”When a man loves a woman”.

Dacă iniţial a venit în România pentru a învăţa limba, profesorul de canto din SUA a ajuns să îndrăgească oamenii, locurile şi deja se vede trăind aici. Prestaţia sa pe parcursul concursului i-a adus o propunere de a înregistra prima sa melodie, ”I used to love you”, înainte chiar să devină marele câştigător ”X Factor”.

Fericit, surprins şi, pentru prima dată rămas fără cuvinte, Jeremy şi-a revenit cu greu după anunţul marelui câştigător. ”Sunt încă în şoc, încă nu pot să procesez greutatea situaţiei. Am venit să învăţ o limbă, iar acest lucru îmi oferă ocazia să fiu un nou om. Mă simt ca un copil, vorbesc ca unul şi tot acest proces de învăţare mă ajută să îmi pun gândurile în ordine. În copilărie am avut multe experienţe în care totul era doar despre mine, dar pe măsură ce am început să predau am învăţat să îi ajut pe alţii să se pună în valoare. Când predai ai posibilitatea ca munca ta să schimbe oameni”, a spus la fel de modest Jeremy.

Pentru perioada următoare, Jeremy mărturiseşte că are nevoie de o pauză şi vrea să îşi revadă familia. ”O să petrec o vreme cu părinţii şi familia mea. Am o familie mare şi iubitoare: Doi părinţi care mă susţin, trei surori mai mari şi şase nepoţei pentru care încerc să fiu un model.  Planul e să nu fac nimic câteva zile, apoi trebuie să lucrez puţin la restaurantul în care cânt, pentru că nu am mai făcut asta de aproape două luni”, spune câştigătorul ”X Factor”.

Din ianuarie însă, Jeremy va reveni în România pentru a-şi pune pe picioare noua sa viaţă. Ar vrea să continue să cânte în ţara noastră şi chiar să predea, dar consideră că mai are un lucru de făcut: ”Crina Mardare este cea mai bună pe care am văzut-o în ani. După ce am început pregătirea la X Factor, imediat şi-a dat seama de unele slăbiciuni ale vocii mele. Înainte să predau aici, aş vrea să am posibilitatea să iau lecţii de la ea”

Şi cum se gândeşte serios să îşi întemeieze o familie, Jeremy speră că nu va mai trece mult timp până ce va găsi persoana potrivită. ”Îmi plac femeile puternice, vreau să o respect pe partenera mea şi să pot face echipă cu ea, să îi admir deciziile, să pot fi sincer cu ea, cred că asta e o dovadă bună de prietenie reală”, e de părere Jeremy, care până acum însă nu a găsit persoana potrivită.

”Când aveam 25 de ani, am aflat că prietena mea de atunci era dependent de pastille, lucru care a dus mai apoi şi la o serie de infidelităţi. Am aflat de ambele lucruri în acelaşi timp, iar primul meu instinct a fost să mă enervez, să o fac să se simtă groaznic pentru ce a făcut. Mi-a luat mult timp, dar până la urmă am învăţat multe din această axperienţă, iar acum ţinem din nou legătura”, a mai spus marele câştigător ”X Factor”.

Aşadar echipa Brenciu reuşeşte să cucerească pentru a doua oară marele premiu ”X Factor” după ce în 2013 a câştigat Florin Ristei, discipolul Deliei, în 2014 Horia Brenciu şi Adina Răducan au plecat acasă cu trofeul, în 2014 a fost rândul elevului lui Ştefan Bănică, Florin Răduţă, iar anul trecut Carla’s Dreams a descoperit ”factorul X” în Olga Verbiţchi.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Bancul de vineri | Femeile la dietă
Bancul de vineri | Femeile la dietă
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns...
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițiștii raportează alte echipajele de polițiștii pe Waze? Un ofițer răspunde – VIDEO
Polițiștii raportează alte echipajele de polițiștii pe Waze? Un ofițer răspunde – VIDEO
Câte operații are Sofia Vicoveanca! Artista în vârstă de 82 de ani a dezvăluit secretul frumuseții
Câte operații are Sofia Vicoveanca! Artista în vârstă de 82 de ani a dezvăluit secretul...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru mama ei: Meriți!
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă. „Primul sărut e urât să fie dintr-o provocare.”
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Animalul din România pe care suntem obligați să-l vindem la export. Îl mâncăm rar, dar avem un surplus uriaș de carne. Alte țări ne plătesc bani grei pentru el
Animalul din România pe care suntem obligați să-l vindem la export. Îl mâncăm rar, dar...
Fabrica din România care a uimit întreaga lume. A inventat un sistem pentru care se vor bate toți străinii
Fabrica din România care a uimit întreaga lume. A inventat un sistem pentru care se...
Este obligatoriu pentru absolut toți românii. Se aplică în toată România
Este obligatoriu pentru absolut toți românii. Se aplică în toată România
Un medic clujean rupe tăcerea despre starea lui Florin Piersic: Manopera este extrem de riscantă. Trebuie dus la Viena, în regim de maximă urgență
Un medic clujean rupe tăcerea despre starea lui Florin Piersic: Manopera este extrem de riscantă....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
Șoferii au interzis. NU ai voie să ai așa ceva la mașină. Legea spune clar
Șoferii au interzis. NU ai voie să ai așa ceva la mașină. Legea spune clar
Vremea în noaptea de Înviere și în prima zi de Paște. Prognoza meteo actualizată
Vremea în noaptea de Înviere și în prima zi de Paște. Prognoza meteo actualizată
Cine câștigă Survivor All Stars 2024. El ia marele premiu de 100.000 de euro, de la Pro TV
Cine câștigă Survivor All Stars 2024. El ia marele premiu de 100.000 de euro, de...
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
"Modul direct de a spune lucrurile". Cum a reacționat Elena Gheorghe după ce Dana Budeanu...
Carmen Tănase, diagnosticată cu tumoră pe măduvă. A descoperit boala gravă printr-o întâmplare: „Dumnezeu mă iubește”
Carmen Tănase, diagnosticată cu tumoră pe măduvă. A descoperit boala gravă printr-o întâmplare: „Dumnezeu mă...
Veste excelentă pentru toți pensionarii din țară. E anunțul pe care milioane de români îl așteptau
Veste excelentă pentru toți pensionarii din țară. E anunțul pe care milioane de români îl...
Șase zodii sunt favorizate de astre de pe 15 mai până la finalul anului. Noroc, bogății, relații noi și multe oportunități pentru acești nativi
Șase zodii sunt favorizate de astre de pe 15 mai până la finalul anului. Noroc,...