Acasă » Horoscop » Horoscop Zilnic » HOROSCOP 26 IANUARIE. Taur – Astăzi te poţi lansa în tot felul de proiecte ce ţin de casă

HOROSCOP 26 IANUARIE. Taur – Astăzi te poţi lansa în tot felul de proiecte ce ţin de casă

De: Cancan 25/01/2018 | 21:36
HOROSCOP 26 IANUARIE. Taur - Astăzi te poţi lansa în tot felul de proiecte ce ţin de casă

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Aspectele astrale ce se formează în casa intelectului, a cursurilor superioare, a filosofiei de viaţă si a religiei, te îndeamnă la introspecţie profundă, la studiu şi la o schimbare de atitudine în ceea ce priveşte concepţia ta faţă de spiritualitate. Decizia de a pleca într-o călătorie sau de a coresponda cu persoane care sunt acolo îţi este foarte favorabilă. Ceea ce începi acum în aceste domenii poate fi de lungă durată, iar tu poţi fundamenta o bază foarte solidă pe care să poţi construi în viitor.

Taur – Astăzi te poţi lansa în tot felul de proiecte ce ţin de casă – o investiţie pentru o mutare, reparaţii, extindere, înfrumuseţare sau reamenajarea spaţiului în care locuieşti. Pentru toate acestea poţi apela la un împrumut, la un credit sau să te foloseşti de banii ce îţi sunt oferiţi cadou de către familie sau de către cineva care ţine foarte mult la tine. Totodată, datorită muncii pe care ai depus-o până în prezent, este posibil să fii plătit mai bine, să îţi crească salariul sau să te lansezi în nişte proiecte care pe viitor se vor dovedi a fi foarte profitabile.

Gemeni – În această perioadă ai ocazia de a redefini colaborările şi parteneriatele din care faci parte. Dacă acestea nu îţi aduc beneficii, dacă nu faci parte din cele mai bune combinaţii şi dacă nu mai sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, acum îţi poţi da seama de asta, te poţi îndepărta şi o poţi lua pe propriul drum. În acelaşi timp, este un moment bun de a cunoaşte alte persoane, de a semna sau de a contracta noi alianţe, care să se perfecteze pe termen lung de acum înainte. Şi în relaţia de cuplu pot apărea unele schimbări şi poţi avea unele revelaţii, ca atare ia cea mai bună decizie pentru viitorul tău.

Rac – Planul carierei este bine aspectat, iar deciziile pe care le iei acum sau proiectele pe care le începi pot fi de lungă durată şi îţi pot aduce beneficii în paşi mici şi siguri. O răsturnare de situaţie sau o schimbare care vine prin oamenii cu care lucrezi te ajută şi pe tine să progresezi, să faci un salt înainte şi să sesizezi cele mai bune oportunităţi. În planul sănătăţii, este indicat să tratezi toate semnalele pe care ţii le dă corpul cu o mai mare seriozitate şi responsabilitate.

Leu – Se cere de la tine ca în această perioadă să fii cu picioarele adânc ancorate în realitatea cotidiană, să îţi asumi cu înţelepciune responsabilităţile ce se cer de la tine şi să iei decizii care te angrenează în activităţi pe termen lung. Acest aspect vizează şi planul iubirii, deci fii pe fază la relaţia de cuplu în care eşti implicat – poţi avea parte de un nou început, de o restructurare sau de schimbări care te-ar conduce către o nouă etapă de viaţă.

Fecioară – Familia este cuvântul cheie al zilei în curs – rezolvări ale unor situaţii din trecut, decizii luate împreună sau discuţii ce vizează relaţia dintre voi. În funcţie de felul în care te raportai până în prezent la aceste aspecte, acum ar putea apărea unele schimbări care să te influenţeze şi pe viitor. Încearcă să te raportezi la tot ceea ce survine cu o mai mare aplecare, cu dorinţă de mai bine, cu maturitate şi cu mare înţelepciune.

Balanţă – Fii cu mare băgare de seamă la actele pe care le ai în grijă, la documente importante, autorizaţii, carduri, contracte, permise sau legitimaţii deoarece este un moment în care s-ar putea pierde sau deteriora. Totodată, poate fi acel moment în care obţii unele hârtii oficiale, în care intri în legalitate sau în care finalizezi un curs cu diplomă autorizată. Informaţiile pe care le primeşti acum îţi deschid uşi pe termen lung şi te ajută să progresezi la nivel intelectual.

Scorpion – Aspectele astrale ale momentului au loc în cea de-a doua casă astrologică, cea a banilor munciţi, a veniturilor fixe şi a salariului. Este o mare oportunitate de a te angaja în cazul în care nu ai un loc de muncă, de a negocia contractul existent sau chiar de a avansa pe o poziţie superioară. Oricum ar fi, este indicat să păstrezi o atitudine de responsabilitate faţă de ceea ce ţi se oferă şi să fii consecvent în drumul pe care porneşti!

Săgetător – Aspectul astrale pozitive te ajută să faci un salt înainte, să iniţiezi noi activităţi şi proiecte, precum şi să ai parte de şansă bună în orice ţi-ai propus. Sesizează care sunt oportunităţile ce se ivesc şi nu rata ocazia de a face ceva pentru binele tău. Totodată, este un moment bun pentru a învăţa lucruri noi, pentru a afla informaţii de valoare şi pentru a trece cu brio orice examen sau test la care eşti supus.

Capricorn – Chiar dacă astăzi vei simţi nevoia să stai mai mult singur cu gândurile tale, concluziile la care vei ajunge meditând la propria viaţă şi la alegerile pe care le ai de făcut te vor ajuta să iei unele decizii care te vor influenţa pe termen lung de acum înainte. Este o ocazie bună de a pune pe hârtie nişte planuri legate de investiţii, afaceri sau proiecte care îţi vor spori veniturile. Totodată, fii atent la banii pe care vrei să îi înstrăinezi ajutând pe cineva, ai putea rămâne fără ei!

Vărsător – Relaţiile de prietenie din care faci parte pot trece acum nişte cumpene în sensul în care poţi renunţa la acei oameni cu care nu te mai înţelegi, nu mai ai aceleaşi afinităţi sau preocupări sau cu care nu mai eşti pe aceeaşi lungime de undă. În acelaşi timp, poţi întâlni alte persoane, mult mai aproape de sufletul tău şi de ceea ce ai devenit, cu care să legi prietenii de durată. Dorinţele pe care le lansezi în acest moment în Univers au darul de a se materializa mult mai repede!

Peşti – Este un moment foarte important pentru carieră şi pentru orientarea ta profesională – dacă faci parte din rândul tinerilor care acum îşi aleg direcţia, este o perioadă bună în care să îţi dai seama de ceea ce te reprezintă şi de ceea ce îţi doreşti pentru viitorul tău; dacă eşti angajat, dar vrei să faci o schimbare, astrele te ajută, iar dacă nu munceşti, acesta este momentul în care ai putea semna un contract pe o perioadă mai lungă de timp! Oricum ar fi, astrele sunt de partea ta pentru a te susţine!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
A dat anunț că își donează canapeaua din sufragerie, dar nu se aștepta la ceea ce avea să urmeze
A dat anunț că își donează canapeaua din sufragerie, dar nu se aștepta la ceea...
FOTO. Rusoaica superbă s-a cuplat cu un milionar mai tinerel ca ea! Cum arată Anna
FOTO. Rusoaica superbă s-a cuplat cu un milionar mai tinerel ca ea! Cum arată Anna
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii! Imagini de senzaţie!
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii!...
Ce spune Theo Rose despre o posibilă despărțire între ea și tatăl copilului, Anghel Damian: „A fost o nebunie de la început!”
Ce spune Theo Rose despre o posibilă despărțire între ea și tatăl copilului, Anghel Damian:...
Georgiana Lobonț vrea să plece cât mai repede din casa în care locuiește acum cu soțul ei
Georgiana Lobonț vrea să plece cât mai repede din casa în care locuiește acum cu...
„Să fie conștienți cu ce se joacă.” Putin amenință că va lovi țările din Europa dacă Ucraina atacă Rusia cu arme occidentale
„Să fie conștienți cu ce se joacă.” Putin amenință că va lovi țările din Europa...
VIDEO Zelenski, la un pas să fie asasinat chiar de oamenii săi. Ofițeri de securitate din echipa lui au complotat cu Putin
VIDEO Zelenski, la un pas să fie asasinat chiar de oamenii săi. Ofițeri de securitate...
Cât stele Euro NCAP a primit VW Tiguan, cel mai căutat SUV de familie?
Cât stele Euro NCAP a primit VW Tiguan, cel mai căutat SUV de familie?
A fost găsită o grenadă acasă la părinții Andreei Tonciu! Mama vedetei a făcut dezvăluiri, în exclusivitate, la „Follow us!”: „Este șocul vieții noastre”
A fost găsită o grenadă acasă la părinții Andreei Tonciu! Mama vedetei a făcut dezvăluiri,...
Cine e Dani, băiatul înecat în bazin! Detalii șocante
Cine e Dani, băiatul înecat în bazin! Detalii șocante
Adrian Minune, mărturisiri dureroase despre momentul în care soția sa, Cati, a avut probleme de sănătate: „Am intrat peste ea în rezervă, înainte să intre în operație. A ajutat-o enorm.”
Adrian Minune, mărturisiri dureroase despre momentul în care soția sa, Cati, a avut probleme de...
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să...
Trucul prin care Roxana cumpără bilete de avion mai ieftine:
Trucul prin care Roxana cumpără bilete de avion mai ieftine: "Evit, pentru că sunt mult...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am certat urât cu soacră-mea aseară. Am vrut să-i fac un bine şi i-am zis că are ciorapii încreţiţi
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am certat urât cu soacră-mea aseară. Am vrut să-i fac un...
De la ce vine, de fapt, denumirea Wi-Fi? Mulți o folosesc, puțini știu ce înseamnă
De la ce vine, de fapt, denumirea Wi-Fi? Mulți o folosesc, puțini știu ce înseamnă
Descoperire EPOCALĂ la marginea Sistemului Solar! Arată că de fapt suntem...
Descoperire EPOCALĂ la marginea Sistemului Solar! Arată că de fapt suntem...
"Este o femeie de o frumusețe rară". Cătălin Botezatu vorbește așa despre o singură femeie...
Filmul de pe Netflix care a rupt topurile. A adunat zeci de milioane de vizualizări într-un timp record și a fost desemnat un adevărat succes
Filmul de pe Netflix care a rupt topurile. A adunat zeci de milioane de vizualizări...
Orașul din România unde un apartament cu 3 camere se vinde cu 12.000 de euro. E complet mobilat și utilat și are și două balcoane
Orașul din România unde un apartament cu 3 camere se vinde cu 12.000 de euro....
Obligatoriu pentru românii din străinătate. Documentul care trebuie depus la ANAF neapărat
Obligatoriu pentru românii din străinătate. Documentul care trebuie depus la ANAF neapărat
Cât cheltuiesc Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu în vacanțe: „Investim fără regret. Am fi putut să luăm apartamente, case…”
Cât cheltuiesc Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu în vacanțe: „Investim fără regret. Am fi putut...
Amazon Games angajează în București. Care sunt posturile disponibile?
Amazon Games angajează în București. Care sunt posturile disponibile?
Antony Blinken este în Moldova după avertismentele privind „operaţiunile de influenţă” ruseşti. Macron: Ucrainei ar trebui să i se permită să atace Rusia cu arme occidentale
Antony Blinken este în Moldova după avertismentele privind „operaţiunile de influenţă” ruseşti. Macron: Ucrainei ar...
Rusia va ATACA România? S-a anunțat în seara aceasta: Și-ar dori
Rusia va ATACA România? S-a anunțat în seara aceasta: Și-ar dori
Theo Rose și Anghel Damian trec printr-o perioadă dificilă din viața lor. Ce s-a întâmplat
Theo Rose și Anghel Damian trec printr-o perioadă dificilă din viața lor. Ce s-a întâmplat
Ce a pățit un șofer din Iași, după ce și-a parcat BMW-ul în fața scării, blocând intrarea în bloc
Ce a pățit un șofer din Iași, după ce și-a parcat BMW-ul în fața scării,...
Mă răsfaţă! Iubita cu 24 de ani mai tânără a lui Arpad Paszkany, viaţă de lux! Destinaţia de vis în care îşi va petrece vara
Mă răsfaţă! Iubita cu 24 de ani mai tânără a lui Arpad Paszkany, viaţă de...
Cine este principalul suspect în cazul morții Raisei din Dolj. Este vorba despre cineva din familie
Cine este principalul suspect în cazul morții Raisei din Dolj. Este vorba despre cineva din...
Cruzime fără margini într-o comună din județul Olt! Un câine a ajuns în stare critică după ce a fost bătut cu bestialitate de stăpânul său
Cruzime fără margini într-o comună din județul Olt! Un câine a ajuns în stare critică...
Cristina Cioran, prima reacție după ce Alex Dobrescu a anunțat că este însărcinată: „Pentru mine nu mai există”
Cristina Cioran, prima reacție după ce Alex Dobrescu a anunțat că este însărcinată: „Pentru mine...
Locul de muncă unde poți câștiga lejer 7.000 de lei pe lună. Zeci de posturi sunt disponibile în România, în mai multe orașe
Locul de muncă unde poți câștiga lejer 7.000 de lei pe lună. Zeci de posturi...
Bancnota din România care costă cât o garsonieră. Vânzătorul spune că e ”neatinsă cu mâna” și că e o adevărată comoară
Bancnota din România care costă cât o garsonieră. Vânzătorul spune că e ”neatinsă cu mâna”...
×