Acasă » Vedete » 12 ani de la moartea Laurei Stoica. Accidentul cumplit în care s-a stins

12 ani de la moartea Laurei Stoica. Accidentul cumplit în care s-a stins

De: Angie Voicu 09/03/2018 | 00:01

Azi se împlinesc 12 ani de la moartea Laurei Stoica. 9 martie 2006 este marcată în calendar cu roșu. În acea zi, showbiz-ul românesc a fost zguduit de moartea fulgerătoare a Laurei Stoica. Îndrăgita cântăreața și-a pierdut viața într-un teribil accident rutier. Decesul artistei a șocat întreaga Românie, iar detaliile tragediei au fost de-a dreptul cutremurătoare.

La 12 ani de la moartea Laurei Stoica, românii încă își amintesc de îndrăgita cântăreață. Ea era un artist complet. Compozitoare, cântăreață și actriță, Laura Stoica a fost una dintre cele mai iubite artiste din România și avea planuri mari pentru viitor. Din păcate, destinul ei a fost curmat în seara fatidică de pe 9 martie 2006, atunci când și-a pierdut viața într-un accident rutier.

Laura Stoica a murit într-un tragic accident, la vârsta de 38 de ani

12 ani de la moartea Laurei Stoica: Artista avea 38 de ani

12 ani de la moartea Laurei Stoica. Artista a decedat la vârsta de 38 de ani, într-un teribil accident rutier, în timp ce se întorcea de la un concert susținut la Urziceni. Ea se afla în mașină cu cel care urma să-i devină soț , bateristul Cristian Mărgescu (ex-Metrock). Tragedia a avut loc în jurul orei 21:30, la ieșirea din Comuna Sinești, șoseaua București-Urziceni. În seara de 9 martie, Laura Stoica și orchestra sa au susținut un recital la Urziceni. Laura Stoica și Cristian Mărgescu se aflau în mașina personală, un Renault Clio, cu numărul B 21 LCR,  care era condusă de logodnicul ei.Mai aveau doar 47 de kilometri până la București.

12 ani de la moartea Laurei Stoica. O dacie Papuc condusă de Ion Viorel Druia, un agricultor de 22 de ani din Comuna Slobozia, a intrat pe contrasens. Potrivit anchetatorilor, Laura Stoica și Cristian Mărgescu nici n-au avut timp să reacționeze. Impactul a fost groaznic. Mașina Laurei Stoica a fost proiectată 25 de metri în câmp. A fost necesară intervenția unui tractor puternic pentru a ridica mormanul de fiare, relata presa de la acea vreme.

12 ani de la moartea Laurei Stoica. Când au ajuns la fața locului, polițiștii din Urziceni au putut să constante doar decesul ambilor pasageri aflați în autoturismul Renault Clio. Cel care a condus Dacia a murit și el pe loc. În mașină, se afla și tatăl lui, care a supraviețuit doar cu răni ușoare. El a fost singurul martor credibil al teribilului accident care a îndoliat două familii.

Laura Stoica era însărcinată când a murit

Laura Stoica și logodnicul ei

12 ani de la moartea Laurei Stoica. Laura Stoica și Cristian Mărgescu se logodiseră cu doar câteva săptămâni înainte de tragicul accident, de Dragobete. Ei aveau de gând să facă nunta la sfârșitul anului. Mai mult, Laura Stoica aflase că este însărcinată și urma să nască în luna septembrie.

„Știu că sunt copii buni cei născuţi sub acest semn, nu ştii şi tu la fel?Nu contează dacă e băiat sau fată. Nu am preferinţe. Cel mai important este să fie sănătos şi să aibă noroc. Și cred că o să aibă, pentru că a venit când nu mai credeam că e posibil să devin mamă”, spunea Laura Stoica, în ultimul său interviu.

Regretata artistă este înmormântată la Cimitirul Bellu din Capitală. În fiecare an, foștii ei colegi aduc  aminte de ea și,, pe 9 martie, mulți dintre ei, precum și fanii regretatei artiste, îi aprind o lumânare și îi aduc flori la mormânt sau la crucea de la locul tragediei.

Cariera Laurei Stoica

12 ani de la moartea Laurei Stoica. Artista a lansat 5 albume și a susținut sute de spectacole

12 ani de la moartea Laurei Stoica.  Cântăreața a debutat  ca solistă, în 1987, la Festivalul de Muzică Ușoară Amara, unde a obținut locul II la secțiunea interpretare, iar un an mai târziu a obținut trofeul Festivalului de Muzică Ușoară Râmnicu-Sărat. Laura Stoica s-a lansat în anul 1990, la Festivalul de la Mamaia, unde a câștigat premiul I la secțiunea de interpretare cu melodia „Dă, Doamne, Cântec” (muzică de Viorel Gavrilă, text de Eugen Rotaru) și trofeul acelei prime ediții de după Revoluție, potrivit wikipedia.org. În 1991, Laura Stoica a fost declarată cea mai bună solistă pop-rock. Melodia „Un actor grăbit” (muzică de Bogdan Cristinoiu, text de Andreea Andrei) a fost aleasă drept piesa anului.

12 ani de la moartea Laurei Stoica În perioada 1987-1991, Laura Stoica a participat la toate concursurile muzicale organizate la noi în țară pentru tinerele talente. Laura Stoica a reușit foarte repede să devină una dintre cele mai populare artiste din România. În 1992 și 1997, ea a câștigat premiul I pentru debut discografic, cu single-ul „Un actor grăbit” și premiul III pentru „Focul”, la Festivalul Internțional Cerbul de Aur. De asemenea, ea a câștigat și premiul al II-lea, la secțiunea discografie, cu albumul „Nici o stea”. Laura Stoica nu a fost doar cântăreață, ci și actriță. Ea a jucat cu succes pe scena Teatrului „Toma Caragiu” din Ploiești.

12 ani de la moartea Laurei Stoica. În perioada 2000 — 2001 a jucat în „Hammam/Prizonier în cutia toracică”, după Tahar Ben Jeloun, rolul Ahmed, regia Mihai Mihalcea. În 2004, a interpretat rolul Drucila în „Îndrăgostiții din Ancona”, regia Andrei Mihalache, la Teatrul din Constanța, iar ulterior a devenit angajata Teatrului ”Toma Caragiu” din Ploiești, unde a avut mare succes în rolul Rocky din „Călători în voia sorții”, regia Marcela Timiraș.

Albumele și piesele Laurei Stoica

12 ani de la moartea Laurei Stoica. Îndrăgita artista a lansat cinci albume în timpul vieții ei: „Un actor grăbit”, „Focul”, „…Nici o stea”, „S-a schimbat”, „Dă, doamne, cântec”.  De asemenea, în anul tragediei, cântăreața pregătea o revenire spectaculoasă, cu albumul intitulat „Laura Stoica s-a schimbat”. Ea a pozat pentru coperta albumului îmbrăcată într-un tricou pe care era imprinmată imaginea unei mașini roșii. Este un detaliu în continuare tulburător, întrucât o mașină roșie a ucis-o pe 9 martie 2006.

12 ani de la moartea Laurei Stoica. Printre cele mai iubite melodii ale Laurei Stoica, pe care românii și le vor aminti întotdeauna, se numără: „Mai frumoasă”, „Un actor grăbit”, „Vreau să am steaua mea”, Când ești singur” și „Focul”.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Medicul Mihaela Bilic spune ce se întâmplă în organismul tău când mănânci drob de miel, de fapt
Medicul Mihaela Bilic spune ce se întâmplă în organismul tău când mănânci drob de miel,...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar a fost întrebată imediat: „Ești bolnavă?”
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami...
Imagini INCENDIARE cu fosta lui Ronaldo care-și caută IUBIT! Vrea bărbat celebru, arătos și plin de BANI
Imagini INCENDIARE cu fosta lui Ronaldo care-și caută IUBIT! Vrea bărbat celebru, arătos și plin...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Irinel Columbenau, resemnat pe destin! Fostul milionar ne-a spus cum petrece Sărbătorile Pascale
Irinel Columbenau, resemnat pe destin! Fostul milionar ne-a spus cum petrece Sărbătorile Pascale
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor...
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50 de ani, experții au aflat motivul
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața...
Maria Cârneci, dezvăluiri emoționante despre soțul ei. Cum a reușit Romulus Petrescu să o cucerească pe îndrăgita artistă: „Cam așa a început povestea noastră”
Maria Cârneci, dezvăluiri emoționante despre soțul ei. Cum a reușit Romulus Petrescu să o cucerească...
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența dintre noi două este că eu am căutat atenția unui singur bărbat, nu la 3.”
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Reacţia unor turişti thailandezi, ajunşi în ziua de Paşte în Maramureş. Au făcut poze cu preotul şi au asistat la sfinţirea bucatelor:
Reacţia unor turişti thailandezi, ajunşi în ziua de Paşte în Maramureş. Au făcut poze cu...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Ai contract la Hidroelectrica? Anunțul momentului despre plata facturii, ce se întâmplă cu tariful la energie electrică. Toți clienții trebuie să știe
Ai contract la Hidroelectrica? Anunțul momentului despre plata facturii, ce se întâmplă cu tariful la...
Amestecul banal care te scapă de insomnii. Poți să adormi mai repede cu doar două ingrediente
Amestecul banal care te scapă de insomnii. Poți să adormi mai repede cu doar două...
Putin a dat ORDIN. Armele nucleare ale Rusiei...
Putin a dat ORDIN. Armele nucleare ale Rusiei...
Câştigător Survivor All Stars 2024. Surpriză colosală, nimeni n-ar fi pariat pe el!
Câştigător Survivor All Stars 2024. Surpriză colosală, nimeni n-ar fi pariat pe el!
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Noile
Noile "linii roşii" ale NATO: în ce situaţie ar fi trimise trupe occidentale în Ucraina...
Șoferii cu mașini pe benzină vor plăti mai mult. Decizie în România, în a doua zi de Paște
Șoferii cu mașini pe benzină vor plăti mai mult. Decizie în România, în a doua...
Buletinele vor fi înlocuite de noua carte de identitate pe model european
Buletinele vor fi înlocuite de noua carte de identitate pe model european
BANCUL de luni | „După o lungă noapte împreună, el observă pe noptiera ei poza unui alt bărbat”
BANCUL de luni | „După o lungă noapte împreună, el observă pe noptiera ei poza...
Ce s-a ales de femeia care a fost timp de 8 ani amanta fratelui soţului său. Cum arată la 41 de ani
Ce s-a ales de femeia care a fost timp de 8 ani amanta fratelui soţului...
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru trei semne zodiacale
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru...
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci:
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci: "Nu am mașină"
Flick și soția lui, Denisa Filcea, și-au surprins fanii de Paști. Cât de mare a crescut fiica lor
Flick și soția lui, Denisa Filcea, și-au surprins fanii de Paști. Cât de mare a...
Zodiile care vor străluci în Săptămâna Luminată 2024. Patru nativi intră sub protecție divină
Zodiile care vor străluci în Săptămâna Luminată 2024. Patru nativi intră sub protecție divină
Vești bune de la BRD pentru toți românii care primesc pensia pe card. Au acum și aceste beneficii
Vești bune de la BRD pentru toți românii care primesc pensia pe card. Au acum...