Acasă » Exclusiv » Câștigătorul ”Românii au talent” i-a furat iubita lui Bendeac!

Câștigătorul ”Românii au talent” i-a furat iubita lui Bendeac!

De: Cancan 04/06/2018 | 23:09
Câștigătorul ”Românii au talent” i-a furat iubita lui Bendeac!
Câștigătorul ”Românii au talent” i-a furat iubita lui Bendeac!

În urmă cu câteva luni, când nu știa cât de mult avea să se schimbe viața lui, Emil Rengle făcea dezvăluiri neașteptate. Câștigătorul ”Românii au talent” își recunoștea deschis orientarea sexuală într-un video postat pe canalul său de youtube. Iar acum, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă dezvăluie, în exclusivitate, care a fost una dintre iubitele celebre ale lui Emil Rengle.

Potrivit unor surse extrem de bine informate, povestea de dragoste dintre Andreea Popescu și Emil Rengle a început în iulie 2011. El avea 20 de ani, iar ea, 27. Andreea era încă, la acea vreme, iubita lui Mihai Bendeac… cel puțin, oficial. Însă între ea și talentatul dansator și coregraf s-a înfiripat o iubire de-o vară. Și spunem ”de-o vară” pentru că povestea lor de dragoste ar fi durat aproximativ 2-3 luni. (CITEȘTE ȘI: EMIL RENGLE, PRIMA APARIȚIE LA TV DUPĂ CE A LUAT TROFEUL DE LA “ROMÂNII AU TALENT”! )

Dansul i-a adus împreună

Pasiunea pentru dans i-a adus împreună pe Emil Rengle și Andreea Popescu. Ea era dansatoarea Deliei și făcea furori pe scenă, iar el era membru al baletului coordonat de Edi Stancu pentru emisiunea ”Dansez pentru tine”. Edi Stancu, liderul trupei și bunul prieten al lui Emil l-a poreclit, de altfel, ”prințul funky jazz-ului” pe actualul câștigător de la ”Românii au talent”. 

Ușor-ușor, de la lecții de dans, Andreea și Emil ar fi trecut, potrivit surselor citate, la lecții de… dragoste. Cei doi au trăit o frumoasă poveste, dar focul pasiunii dintre ei s-a stins după doar câteva luni și au preferat să meargă pe drumuri separate. (VEZI ȘI: EMIL RENGLE A SPUS CE PĂȚEȘTE CÂND IESE PE STRADĂ ACUM)

Andreea s-a căsătorit și urmează să devină mămică

Andreea Popescu, dansatoarea care făcea furori în showbiz și apărea în ipostaze incendiare nu doar pe scenă, alături de Delia, ci și în pictoriale sexy, s-a retras acum din lumina reflectoarelor. La puțin timp după ce s-a despărțit de Emil Rengle, șatena l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină și soț, Rareș Cojoc, multiplu campion la dansuri sportive.

Cei doi au o căsnicie fericită și așteaptă, cu nerăbdare, să devină părinți pentru prima oară. După multe tratamente și rugăciuni, Andreea este în luna a noua de sarcină și cât de curând își va strânge bebelușul la piept. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA POPESCU, FOSTA DANSATOARE A DELIEI, CU BURTICA DE GRAVIDUŢĂ LA VEDERE!)

”Acum suntem 3! Vreau să spun tuturor cât bine mi-a făcut Dumnezeu, cât de mult ne iubește. Astăzi, la morfologia de 3 luni, mi-am văzut bebelușul «dansând» în burtica mea, poate că seamănă cu tată-su cum țopăia în sus și în jos, cum își ducea mânuța la gură, cum își întindea piciorușele și bineînțeles inimioara care bătea repede, atunci nu am mai putut și am început să plâng pentru că simțeam cum inima mea s-a umplut de fericire, o fericire pe care numai o mamă o simte. Îl iubesc din tot sufletul meu! Vreau să vă spun că acest copil este o minune, un dar de la Dumnezeu și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că ne-a ascultat rugăciunile”, mărturisea Andreea Popescu pe Facebook, la sfârșitul anului 2017.

Câștigătorul ”Românii au talent” 2018

La doar 18 ani, Emil a fost cel mai bun dansator şi coregraf din România. A câştigat campionatul de dans Hip Hop International şi a semnat coregrafia primei trupe de dans din România care a participat la campionatul mondial World’s Hip Hop Championships, în Las Vegas. Astfel, Emil a devenit unul dintre cei mai căutați coregrafi din ţara noastră.

Tânărul a ajuns cunoscut şi în lumea showbiz-ului internaţional după ce şi-a etalat abilităţile şi creativitatea pe scena UNATC, apoi a avut apariţii în cadrul marilor şcoli de dans internaţionale și şi-a perfecţionat tehnicile de dans studiind alături de coregrafi celebri, precum Sheryl Murakami, coregraful lui Beyonce şi Nika Kljun, coregraful lui Kylie Minogue. (VEZI ȘI: CE A POSTAT EMIL RENGLE DUPĂ CE A CÂȘTIGAT PREMIUL DE 120.000 DE EURO)

A mărturisit că este bisexual

Emil Rengle, în vârstă de 27 de ani, originar din Oradea, a fost desemnat câştigătorul „Românii au talent“, în 1 iunie, fiind primul dansator din istoria emisiunii care câştigă marele premiu. În urmă cu câteva luni, Emil Rengle a recunoscut că este bisexual, într-un video postat pe canalul său de youtube.

”Nu am vrut să-i spun niciodată mamei mele, tocmai pentru că o iubesc foarte mult, n-am vrut s-o fac să creadă că ea a greşit sau că a făcut ceva în neregulă. Ţin minte că stăteam o dată în bucătărie, ea stătea cu spatele la mine, gătea. Eu am început să devin agitat şi să tremur foarte tare şi şi-a dat seama că ceva este în neregulă cu mine. M-a întrebat «Ce este?» şi, deşi eu am crezut că am spus-o cu voce tare, am spus-o foarte în şoaptă: «Mie îmi plac şi băieţii» şi ea nu a înţeles ce am spus, mi-a zis «Cum adică îţi plac şi băieţii?». Era o presiune şi o povară atât de mult timp în mine că nu am mai putut să mă abţin şi am eliberat tot atunci. Mama m-a luat în braţe şi a pufnit în plâns. N-a ştiut cum să reacţioneze sau ce să-mi spună. A ştiut doar că am nevoie de ea.”, a mărturisit câștigătorul ”Românii au talent”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Noul „Netflix” a apărut gratuit în România, doar pentru clienții Digi RCS-RDS
Noul „Netflix” a apărut gratuit în România, doar pentru clienții Digi RCS-RDS
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Zodiile care în Săptămâna Mare sunt apărate de divinitate. Până la Paști își vor rezolva toate problemele
Zodiile care în Săptămâna Mare sunt apărate de divinitate. Până la Paști își vor rezolva...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Kremlinul spune că „soarta lui Zelenski este pecetluită”. Peskov: „Panica în rândul ucrainenilor crește”
Kremlinul spune că „soarta lui Zelenski este pecetluită”. Peskov: „Panica în rândul ucrainenilor crește”
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Kate Middleton și Prințul William sărbătoresc 13 ani de căsnicie! Ce decizie au luat cei doi, după diagnosticul de cancer. Un expert regal face dezvăluiri: ”Nu va fi ușoară”
Kate Middleton și Prințul William sărbătoresc 13 ani de căsnicie! Ce decizie au luat cei...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei care vor să pună masă musculară
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei...
S-A DAT ORDIN în Ungaria. Viktor Orban a luat deja decizia: Situaţia este înfricoşătoare
S-A DAT ORDIN în Ungaria. Viktor Orban a luat deja decizia: Situaţia este înfricoşătoare
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se schimbă regulile în România. SE DĂ LEGEA pe care o așteptau milioane de români
Se schimbă regulile în România. SE DĂ LEGEA pe care o așteptau milioane de români
Iancu Sterp, ajuns în finala Survivor All Stars cu ajutorul fratelui său celebru
Iancu Sterp, ajuns în finala Survivor All Stars cu ajutorul fratelui său celebru
Primul oraș ras de pe fața Pământului în cazul unui RĂZBOI NUCLEAR. Unde se află „EPICENTRUL” Apocalipsei
Primul oraș ras de pe fața Pământului în cazul unui RĂZBOI NUCLEAR. Unde se află...
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok....
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
Boala gravă de care a suferit Oana Lis, în timp ce trebuia să aibă grijă de soțul ei: „În viață nu e totul roz”
Boala gravă de care a suferit Oana Lis, în timp ce trebuia să aibă grijă...
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele:  “Am găsit arsen, plumb și mercur”
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele: “Am găsit arsen,...
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște 2024. E păcat să faci asta în Săptămâna Patimilor
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște...