Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 octombrie 2018.  Peștii vor fi dezamăgiți

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 octombrie 2018.  Peștii vor fi dezamăgiți

De: Cancan 15/10/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 octombrie 2018.  Peștii vor fi dezamăgiți
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 octombrie 2018

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 octombrie 2018.  Peștii vor fi dezamăgiți – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 16 octombrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16 octombrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Pești vor fi dezamăgiți de cei dragi.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec pot intra în conflicte destul de serioase la locul de muncă pentru a-și apăra statutul câștigat până acum. Nu este exclus ca din invidie, niște colegi să le pună gând rău și să-i vorbească pe la spate cu scopul de a le strica imaginea creată. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să dea dovadă de tărie și să-și susțină cu încredere în ei punctul de vedere.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Taur dau dovadă de perseverență în atingerea scopurilor la locul de muncă sau într-o afacere și vor face tot ce le stă în putință pentru a se pune bine cu superiorii sau partenerii. Fără să stea pe gânduri, nativii vor prelua inițiativa și vor veni cu soluții radicale, dar eficiente. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le oferă ocazia de a se face remarcați.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de evenimente și discuții care le schimbă percepția despre niște persoane din anturaj, prieteni, colegi de muncă. Nativii vor fi peste măsură de curioși și vor căuta în profunzimea subiectului pentru a se convinge de niște aspecte. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să nu se lase păcăliți de imaginea de suprafață și să nu ia decizii superficiale.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Rac sunt peste măsură de stresați cu privire la niște evenimente pe care nu le înțeleg sau cărora nu le pot găsi o rezolvare. Percepție ușor deformată asupra realității. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează pe nativi să aibă grijă la tot ceea ce semnează și la tot ceea ce aprobă deoarece pot fi păcăliți sau pot face greșeli în acte.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Leu trebuie să acorde mai multă atenție și grijă sănătății. Din cauza stresului, unele afecțiuni mai vechi pot reapărea sau se pot confrunta cu noi probleme, chiar dacă nu grave, menite să-i scoată din ritm. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează asupra unor probleme biliare, dermatologice sau chiar mici traumatisme la nivelul picioarelor.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară se impun în fața membrilor familiei, în special în fața copiilor, care nu vor înțelege niște ordine sau nu le vor accepta cu ușurință. Nativii pot primi reproșuri din partea acestora și pot fi acuzați de indiferență și nepăsare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere acestora să nu devină excesiv de autoritari deoarece nu vor reuși să rezolve nimic. Este de preferat dialogul și vorba bună.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță au parte de niște momente de intensitate emoțională puternică, momente ce vizează membrii familiei, în special părinții. Posibil să fie vorba despre o descărcare nervoasă și sentimentală. Moment de sinceritate absolută și dorință de sacrificiu. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia de a ajuta, de a susține niște rude, financiar, fizic sau moral.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion nu vor dori să-și asume riscuri astăzi și nici să ia decizii importante, cel puțin nu decizii care să vizeze soarta, statutul unor alte persoane. Totodată, nativii nu se simt în stare să-și asume responsabilități și cu greu vor face față cerințelor de la locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează pe cei care au de susținut examene, teste, interviuri. Ar trebui să fie mai stăpâni pe sine și să dea dovadă de mai multă siguranță în ceea ce spun și în modul în care acționează.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător sunt sfătuiți să nu se lase convinși de cei din jur și să se implice într-o situație care vizează partea financiară și unde există riscul de a pierde o sumă de bani. Dacă nativii simt să nu se implice, atunci ar trebui să-și asculte intuiția. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere mai multă prudență în administrarea banilor.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn sunt axați pe carieră și pe imaginea lor și vor face tot ce este necesar pentru a se face remarcați. Moment bun pentru a ieși în față și a vorbi. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să nu se dea înapoi dacă vor trebui să vorbească în public, ci să o facă cu multă încredere și stăpânire de sine. Vor avea numai de câștigat.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător se întorc în trecut pentru a reanaliza niște situații cu scopul de a găsi greșeala făcută. Nativii simt că nu au făcut tot ce le stătea în putință pentru a obține o funcție, pentru a atinge succesul. Context împovărat de griji și frământări. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să nu mai pună atât de mult suflet în relațiile cu cei din jur și să nu-și mai acorde încrederea cu atâta ușurință.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2018

Cei născuți în zodia Pești tind să nu-și asume responsabilități în dialogul cu cei din jur, indiferent că este vorba de locul de muncă sau de familie. Nativii trec printr-o etapă de nepăsare, de lene și caută să se îndepărteze de tot ceea ce-i poate suprasolicita. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează asupra dezamăgirilor ce pot veni din partea celor dragi, care nu vor reuși să se ridice la nivelul așteptărilor lor.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu despre ea
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu...
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică.  Se anunță schimbări benefice, plouă cu bani și scapă de probleme
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică. Se anunță schimbări benefice, plouă cu...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să alerg un miel”. Blondina face dezvăluiri inedite
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua de Florii? Primele rezultate ale analizelor
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii. Dimineața când ne trezeam, simțeam mirosul de lapte fiert, de turte făcute pe plită și căldură.”
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Peștele pe care trebuie să îl ai pe masa de Paște. E gustos, se gătește ușor și are un preț accesibil
Peștele pe care trebuie să îl ai pe masa de Paște. E gustos, se gătește...
De ce scârțâie, de fapt, metroul când ajunge în Gara de Nord. Are legătura cu Nicolae Ceaușescu
De ce scârțâie, de fapt, metroul când ajunge în Gara de Nord. Are legătura cu...
TAXA obligatorie în România. Nu poți evita plata ei, oricine ai fi
TAXA obligatorie în România. Nu poți evita plata ei, oricine ai fi
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai mânca, dementule!''
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în trei paşi pentru destabilizarea Ucrainei
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în...
Cutremur în tenis. HALEP a făcut anunțul: Nu se poate așa ceva
Cutremur în tenis. HALEP a făcut anunțul: Nu se poate așa ceva
Vârsta de pensionare ar putea crește în România. Datele care ar duce la o decizie conroversată
Vârsta de pensionare ar putea crește în România. Datele care ar duce la o decizie...
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții de minimă decență”
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții...
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A...
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Raluca Bădulescu în chirie: „Plătesc 1.300 de euro pe lună”
Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Raluca Bădulescu în chirie: „Plătesc 1.300 de...
Clădirea emblematică din București în care s-ar petrece lucruri stranii. Unii spun că este bântuită
Clădirea emblematică din București în care s-ar petrece lucruri stranii. Unii spun că este bântuită
Orașul din România în care se construiește un ansamblu rezidențial peste o necropolă: “Cei mai mulți dintre decedați nu au avut coșciug”
Orașul din România în care se construiește un ansamblu rezidențial peste o necropolă: “Cei mai...