Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2018. Vărsătorii sunt favorizați profesional

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2018. Vărsătorii sunt favorizați profesional

De: Cancan 27/11/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2018. Vărsătorii sunt favorizați profesional
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2018. Vărsătorii sunt favorizați profesional

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2018 – Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 28 noiembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 28 noiembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător sunt favorizați din punct de vedere profesional, fie la locul de muncă, fie în afacerile pe care le au. 

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec au ocazia să-și pună în evidență calitățile artistice. Nativii își dau frâu liber talentului creativ, pe de o parte, iar pe de altă parte, pot participa la competiții, la activități sportive. Cei care au copii, pot fi alături de aceștia într-un concurs. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia de a purta o discuție constructivă cu partenerul de viață. Posibil ca împreună cu acesta să planifice o călătorie, o vacanță.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur se preocupă de o situație care vizează locuința. În unele cazuri poate fi vorba de legalizarea unor acte sau de întreprinderea unor demersuri necesare pentru a intra în posesia unui bun de patrimoniu. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le oferă ocazia de a purta un dialog constructiv cu rudele. Posibil ca nativii să pună în ordine o situație de interes pentru întreaga familie. 

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de răsturnări de situație la locul de muncă. În unele cazuri, planurile nativilor nu vor funcționa după cum și-au dorit și vor fi nevoiți să facă schimbări majore și să ia decizii de ultim moment. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le crează un context astral prielnic comunicării, însă va fi vorba de o comunicare agresivă, iar nativii se impun cu autoritate și-și susțin cu tărie punctul de vedere, fiind de neînduplecat.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac se gândesc serios să-și schimbe locul de muncă, mai ales dacă sunt nemulțumiți de salariu. Nativii vor fi favorizați de contextul astral, cu Jupiter, planeta beneficiilor, alături de Soare, energia, și Mercur, planeta negocierilor, toate în tranzit pe casa muncii, să întreprindă demersuri în acest sens în toată această perioadă. În plus, ofertele nu vor întârzia să vină către ei. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește pe nativi să nu accepte prima propunere venită, ci să aibă răbdare, să testeze terenul, cel puțin până la finele acestei luni. 

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Leu simt nevoia să facă o schimbare de look, de garderobă, de stil vestimentar. Nativii pot merge la un salon de înfrumusețare și vor dori să se pună în evidență prin toate mijloacele posibile. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că pot deveni prea autoritari în relația cu partenerul de viață sau cu copiii.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară se stresează suplimentar la locul de muncă unde vor avea de încheiat rapoarte, de finalizat proiecte, iar sarcinile suplimentare nu vor întârzia să apară, scoțându-i din ritm pe nativi și enervându-i. Nici starea de sănătate nu-i susține în activități, nativii simțindu-se obosiți și extenuați. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să nu se suprasolicite, mai ales pe cei care au probleme de natură cardiovasculară.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță pot face scurte deplasări pentru obținerea unor documente, unor acte sau unor avize. Pe de altă parte, nativii pot susține un proiect într-o ședință sau în fața unui juriu sau se pot înscrie la un curs de perfecționare. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le oferă ocazia să primească vești din străinătate legate de studii sau de un loc de muncă.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion vor fi în centrul atenției la o festivitate. Nativii pot fi premiați pentru munca depusă sau pot primi laude și aprecieri pentru organizarea unui eveniment sau, în unele cazuri și mai norocoase, pot primi un bonus, o mărire de salariu ca modalitate de recunoaștere a meritelor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce șansa de a fi avansați într-o funcție sau de a primi o funcție onorifică. 

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător sunt sfătuiți să-și canalizeze toată atenția și energia către zona profesională și să demareze cu încredere proiecte noi, deoarece tot ce vor întreprinde în această perioadă va fi susținut puternic de Jupiter, planeta beneficiilor, și va avea impact pe următorii 12 ani. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să înceapă cursuri de perfecționare. Nu este exclus ca nativii să planifice sau chiar să plece într-o călătorie.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn au șansa de a intra în posesia unei sume de bani neașteptate sau în posesia unui bun de patrimoniu. De asemenea, nativii pot primi cadouri de la persoana iubită. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să se concentreze mai mult pe un proiect pe care-l au în desfășurare cu asociații și colaboratorii sau chiar cu partenerul de viață. Este o zonă care le poate îmbunătăți situația financiară în această perioadă.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător au șansa de a încheia contracte favorabile, mai ales dacă detaliile inițiale au fost deja analizate și aprobate. Nativii au parte de întâlniri cu partenerii de afaceri, ședințe și dialoguri cu colaboratorii și asociații și pot clădi proiecte solide de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să fie calmi, siguri pe ei și pe abilitățile lor profesionale și să nu se lase intimidați.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești au șansa de a se face remarcați la locul de muncă, de a ieși în evidență printr-o decizie, de a se face remarcați printr-o acțiune și ca urmare nativii pot fi propuși pentru o funcție importantă sau pentru un bonus de performanță. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce vești bune din străinătate acelora care au aplicat pentru un job peste hotare.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 26 NOIEMBRIE – 2 DECEMBRIE 2018. VĂRSĂTORII POT ÎNCHEIA O RELAȚIE

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Noul „Netflix” a apărut gratuit în România, doar pentru clienții Digi RCS-RDS
Noul „Netflix” a apărut gratuit în România, doar pentru clienții Digi RCS-RDS
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Zodiile care în Săptămâna Mare sunt apărate de divinitate. Până la Paști își vor rezolva toate problemele
Zodiile care în Săptămâna Mare sunt apărate de divinitate. Până la Paști își vor rezolva...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Kremlinul spune că „soarta lui Zelenski este pecetluită”. Peskov: „Panica în rândul ucrainenilor crește”
Kremlinul spune că „soarta lui Zelenski este pecetluită”. Peskov: „Panica în rândul ucrainenilor crește”
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Kate Middleton și Prințul William sărbătoresc 13 ani de căsnicie! Ce decizie au luat cei doi, după diagnosticul de cancer. Un expert regal face dezvăluiri: ”Nu va fi ușoară”
Kate Middleton și Prințul William sărbătoresc 13 ani de căsnicie! Ce decizie au luat cei...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei care vor să pună masă musculară
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei...
S-A DAT ORDIN în Ungaria. Viktor Orban a luat deja decizia: Situaţia este înfricoşătoare
S-A DAT ORDIN în Ungaria. Viktor Orban a luat deja decizia: Situaţia este înfricoşătoare
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se schimbă regulile în România. SE DĂ LEGEA pe care o așteptau milioane de români
Se schimbă regulile în România. SE DĂ LEGEA pe care o așteptau milioane de români
Iancu Sterp, ajuns în finala Survivor All Stars cu ajutorul fratelui său celebru
Iancu Sterp, ajuns în finala Survivor All Stars cu ajutorul fratelui său celebru
Primul oraș ras de pe fața Pământului în cazul unui RĂZBOI NUCLEAR. Unde se află „EPICENTRUL” Apocalipsei
Primul oraș ras de pe fața Pământului în cazul unui RĂZBOI NUCLEAR. Unde se află...
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok....
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
Boala gravă de care a suferit Oana Lis, în timp ce trebuia să aibă grijă de soțul ei: „În viață nu e totul roz”
Boala gravă de care a suferit Oana Lis, în timp ce trebuia să aibă grijă...
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele:  “Am găsit arsen, plumb și mercur”
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele: “Am găsit arsen,...
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște 2024. E păcat să faci asta în Săptămâna Patimilor
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște...