Acasă » Exclusiv » Un cunoscut personaj de la Kanal D, amendat de Poliție fiindcă a ieșit din casă fără adeverință. “Îmi era foame, nu știam că trebuie să…”

Un cunoscut personaj de la Kanal D, amendat de Poliție fiindcă a ieșit din casă fără adeverință. “Îmi era foame, nu știam că trebuie să…”

De: Ramona Danciulescu 31/03/2020 | 16:02

Este unul dintre cele mai cunoscute și mai apreciate personaje de la Kanal D, un burlac râvnit de toate domnișoarele și, pe deasupra, mai este și mega-talentat! Dar asta nu l-a împiedicat să ia amendă, pentru că a ieșit din casă fără adeverință. Jador, manelistul care a rupt topurile muzicale în două și care nu ratează niciodată locul 1 din trendingul de pe Youtube, a explicat totul pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Jador este dovada vie că de lege nici măcar vedetele nu scapă! Zilele trecute, cântărețul a dat nas în nas cu Poliția Rutieră! Talentatul manelist nu avea habar de noile reguli impuse de autorități, în contextul epidemiei de coronavirus și s-a trezit cu o amendă colosală, care i-a făcut gaură în buzunar! (VEZI ȘI: JADOR A LUAT-O RAZNA, DUPĂ CE VULPIŢA L-A ÎNTRECUT CU PIESA EI! „BĂ, MOR! NU M-A LUAT SALAM…”)

În exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, Jador a făcut primele declarații cu privire la cele întâmplate și susține că a meritat din plin „felicitarea” de nici mai mult, nici mai puțin de 3.000 de lei. Cântărețul ne-a povestit că nu avea habar de noile măsuri impuse de autorități și, dacă până acum obișnuia să mănânce la restaurant, acum, nevoia l-a împins să iasă la cumpărături și să se apuce de gătit.

Jador nu a fost scutit de amendă

Așa se face că Jador nu a avut asupra sa declarația pe propria răspundere pentru a se putea deplasa în vreme de pandemie, iar legea nu l-a iertat.

„Amenda… am ieșit afară din casă pentru a-mi face cumpărături, îmi era foame, nu știam că trebuie să am la mine declarația, că de obicei eu mănânc la restaurant, nu fac mâncare pentru că nu am timp și acum sunt nevoit să-mi gătesc, m-a oprit Poliția, mi-a dat amendă, îmi asum, o merit, o să plătesc!” , a spus Jador, în exclusivitate pentru site-ul nr. 1 din România. (NU RATA: CUM A APĂRUT COLABORAREA DINTRE JADOR ȘI LINO GOLDEN, CARE RUPE YOUTUBE-UL ÎN DOUĂ)

Jador, dezvăluiri sincere despre viața personală

Despre Jador știe toată lumea că este talentat și foarte apreciat de iubitorii de manele, dar și de fanii emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D, căci de acolo a pornit notorietatea artistului. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu lucruri legate de viața personală a manelistului.

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a stat de vorbă cu fenomenul de pe locul 1 din trendingul Youtube și acesta ne-a povestit că pasiunea pentru muzică a fost descoperită de oamenii din jurul său și că mama lui a fost cea care l-a încurajat mereu să facă muzică și să urmeze acest drum.

„Despre pasiunea pentru muzică… mama spune că de când eram mic și mă legăna pe picioare, încă de atunci cântam. Eu nu conștientizam că am talentul ăsta, cei din jur au descoperit.
M-am gândit că, la un moment dat, o să ajung cunoscut, dar întotdeauna m-a dus Dumnezeu acolo unde nici nu am îndrăznit să visez”, a mai spus Jador, pentru site-ul nr. 1 din România.

Jador spune că era talentat de mic

Nu este speriat de coronavirus

Și, dacă tot ne aflăm în plină pandemie de coronavirus, am vrut să aflăm care este părerea lui Jador cu privire la lucrurile care se întâmplă acum, în România. Artistul ne-a declarat, în exclusivitate, că nu este deloc speriat de virus și este suficient de credincios încât să spere că lucrurile se vor ameliora și viața tuturor va reveni la normal.

Mai mult, Jadot a povestit că, în această perioadă, stă acasă pentru a se proteja de COVID-19 și își petrece timpul jucându-se pe un PlayStation pe care de-abia l-a cumpărat. (CITEȘTE ȘI: JADOR ŞI LINO GOLDEN AU SPART TOPURILE CU MELODIA ASTA ÎN DOAR CÂTEVA ORE DE LA APARIŢIA VIDEOCLIPULUI)

„Dacă tot este subiectul momentului ăsta cu coronavirus, a fost scris în Biblie că se va întâmpla, nu mi-e frică de virus, știu că în Biblie scrie că de copiii Domnului nu se va atinge nimic. Mă protejez stând în casă, nu prea ies, mi-am luat și un PlayStation, stau, mă joc, băiatul cu studio-ul stă lângă mine, i-am luat aici o cameră, stă cu mine în bloc, facem muzica aici, nu o să-mi întrerup activitatea. Toate evenimentele de luna asta s-au anulat, dar nu-mi pare rău. Dumnezeu a dat, Dumnezeu a luat!”, a mai spus JADOR, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Și, așa cum vă spuneam mai sus, despre viața personală a lui JADOR nu se știu prea multe lucruri, așa că artistul ne-a povestit ce face el, într-o zi obișnuită și cu ce anume își ocupă puținul timp liber pe care îl are la dispoziție.

„În timpul liber mă duc la sală, faza e că nu prea am timp liber, timpul meu liber e limitat, dar viața mea e o vacanță, eu merg pe ideea: fă ce-ți place și viața ta va fi întotdeauna o vacanță! Nu dorm nopțile și muncesc foarte mult, dar totuși, eu așa simt. Aproape toată ziua mi-o petrec la studio, la cântări, tot timpul pe drumuri, așa că nu prea am cine știe ce timp liber”, a mai spus Jador, în exclusivitate pentru site-ul nr. 1 din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Elena Mateescu anunță cum va fi vremea în minivacanța 1 Mai – Paște! Ce ne așteaptă, de fapt
Elena Mateescu anunță cum va fi vremea în minivacanța 1 Mai – Paște! Ce ne...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Zodiile care în Săptămâna Mare sunt apărate de divinitate. Până la Paști își vor rezolva toate problemele
Zodiile care în Săptămâna Mare sunt apărate de divinitate. Până la Paști își vor rezolva...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Kremlinul spune că „soarta lui Zelenski este pecetluită”. Peskov: „Panica în rândul ucrainenilor crește”
Kremlinul spune că „soarta lui Zelenski este pecetluită”. Peskov: „Panica în rândul ucrainenilor crește”
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Dana Roba, atacată dur de tatăl lui Daniel Balaciu: ,, Mi-a vorbit foarte urât și m-a amenințat”. Ce a rugat-o fosta soacră pe vedetă
Dana Roba, atacată dur de tatăl lui Daniel Balaciu: ,, Mi-a vorbit foarte urât și...
Tragedie în România! A MURIT
Tragedie în România! A MURIT
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele:  “Am găsit arsen, plumb și mercur”
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele: “Am găsit arsen,...
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște 2024. E păcat să faci asta în Săptămâna Patimilor
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște...
S-A DAT ORDIN în Ungaria. Viktor Orban a luat deja decizia: Situaţia este înfricoşătoare
S-A DAT ORDIN în Ungaria. Viktor Orban a luat deja decizia: Situaţia este înfricoşătoare
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se schimbă regulile în România. SE DĂ LEGEA pe care o așteptau milioane de români
Se schimbă regulile în România. SE DĂ LEGEA pe care o așteptau milioane de români
Exclusiv: Valentina Borcea și Cristian Boureanu, împreună în instanță. Cine i-a dat în judecată pe cei doi foști soți
Exclusiv: Valentina Borcea și Cristian Boureanu, împreună în instanță. Cine i-a dat în judecată pe...
Rezervația unică în Europa care se află în România. Este situată într-un peisaj de vis, în apropiere de un castel
Rezervația unică în Europa care se află în România. Este situată într-un peisaj de vis,...
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok....
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
Laurențiu Reghecampf ar putea fi condamnat la închisoare după ce a lovit-o pe Anamaria Prodan. S-a început urmărirea penală
Laurențiu Reghecampf ar putea fi condamnat la închisoare după ce a lovit-o pe Anamaria Prodan....
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...