Acasă » Horoscop » Horoscop Zilnic » Horoscop 23 iulie 2023. Soarele intră în zodia Leu

Horoscop 23 iulie 2023. Soarele intră în zodia Leu

De: Virginia Olteanu 22/07/2023 | 23:59

Horoscopul zilei de duminică, 23 iulie 2023. De astăzi, Soarele intră în zodia Leu, iar schimbarea astrologică le va aduce nativilor un plus de fericire și împlinire. Unii nativi vor avea chiar potențialul de a începe noi relații amoroase. Iată lista completă a previziunilor, atât pentru zodie, cât și pentru ascendent:

Berbec

Colaborarea cu cineva te favorizează pe plan personal sau profesional. Sectorul creativității, al romantismului dar și al copiilor este activat de intrarea Soarelui în Leu care te susține în următoare luna în a-ți manifesta talentul, carisma și unicitatea. Venus intră în mers aparent retrograd în Leu în același sector, deci modul în care îți manifești creativitatea, sau sentimentele într-o relație de iubire vor fi reevaluate.

Taur

Căminul, familia sau planul emoțional vor fi în vizorul tău în următoarea perioadă. Soarele intră astăzi în Leu iar Venus, planeta care te guvernează intră în retrogradare tot în Leu, ambele îndemnând la o ușoară interiorizare, accentuând importanța unei conexiuni mai profunde cu propriile emoții. Ai șansa să preiei conducerea unor afaceri domestice, familiale și să-ți revizuiești unele tipare înrădăcinate adânc.

Gemeni

Legătura cu cineva apropiat generează un sentiment de bucurie și stabilitate. Intrarea Soarelui în Leu te va susține în următoarea perioadă în a te afirma personal prin scris, vorbire sau alte forme de comunicare. Totuși modul în care folosești energia gândului și cuvântului vor fi reevaluate prin prisma retrogradării lui Venus în Leu care va cere să fii autentic și sincer cu tine și cu ceilalți.

Rac

Un acord sau o înțelegere la care ajungi astăzi este favorabilă. O poziție materială mai bună cât și gestionarea resurselor având ca focus acele lucruri sau activități care îți cresc valoarea personală sunt dinamizate de intrarea Soarelui în Leu. În același timp Venus care intră în retrogradare tot în Leu te îndeamnă să vezi dacă modul de evaluare al resurselor tale financiare sau emoționale este unul corect și profitabil.

Leu

Ești în lumina reflectoarelor grație intrării Soarelui în Leu. Oficial începe sezonul tău, fapt care îți va amplifica elanul și asertivitatea în a-ți exprima dorințele și personalitatea. Un scurt drum pe care îl faci astăzi sau o conversație cu cineva te binedispune. Venus intră în mers retrograd în semnul tău până pe 4 septembrie, oferindu-ți șansa să-ți reevaluezi unele dorințe sau obiective pentru a vedea dacă mai rezonează cu tine.

(CITEȘTE ȘI: Patru zodii care dau lovitura din acest weekend. Norocul le sărută pe frunte, urmează luna perfectă)

Fecioară

Te bucuri de un lucru sau o activitate care te face să apreciezi mai mult o persoană dragă ție. Aspectul psiho emoțional dar și spiritual al vieții tale va fi în vizorul tău în următoarea perioadă. Dacă Soarele care intră în Leu te ajută să înțelegi mai profund unele chestiuni personale de care ești mai mult sau mai puțin conștient dar care îți conduc viața, Venus care intră în retrogradare tot în Leu te ajută să-ți revizuiești unele sentimente sau atașamente într-o relație anume.

Balanță

Ai o stare energică și proactivă. Sectorul prieteniei, al aspirațiilor dar și al proiectelor de viitor este gazda Soarelui în următoarea lună. Energia Leului îți va amplifica popularitatea pe plan socio-profesional și îți poate mări cercul de prieteni. Însă, Venus planeta care te guvernează intră în retrogradare în Leu până pe 4 septembrie, deci ai șansa să revizuiești care sunt oamenii, grupurile sau interesele care ți se potrivesc.

Scorpion

O introspecție adâncă sau cineva cu care te sfătuiești în privat îți revelează unele lucruri. Dorința de a te evidenția pe plan profesional sau de a dobândi mai multă autoritate în gestionarea unui proiect va fi susținută de intrarea Soarelui în Leu în următoarea perioadă. În același timp Venus care își începe mersul retrograd tot în Leu te îndeamnă să reevaluezi calitatea sau profitabilitatea unor colaborări sau alianțe.

Săgetător

Susținerea unui prieten este plăcută și profitabilă în același timp. Dorința de a-ți lărgi orizonturile fizice sau intelectuale printr-o călătorie, un curs de dezvoltare sau noi studii este evidențiată de intrarea Soarelui în Leu care are nevoie de libertate și spontaneitate. Cea care te va invită să revizuiești necesitatea unor studii, călătorii sau valoarea unor interese sau prietenii va fi Venus în mers retrograd in Leu.

Capricorn

O călătorie fizică sau intelectuală în compania cuiva te îmbogățește cultural sau spiritual. Sectorul afacerilor, al investițiilor dar și al devoțiunii și intimității va fi gazda Soarelui care intră astăzi în Leu dar și a lui Venus care își începe mersul aparent retrograd. Chiar dacă dinamismul personal în afaceri cât și interesul în speculațiile financiare se amplifică, Venus îți cere să reevaluezi gradul de profitabilitate. Cât de angajat emoțional ești într-o relație va fi de asemenea revizuit.

Vărsător

O abordare sinceră a unei situații ajută la clarificarea unor lucruri. Colaborările, asocierile și calitatea modului în care relaționezi în cuplu vor fi în vizorul tău. Dacă Soarele care intră în Leu te va face mai asertiv, mai combativ și mai dornic în exprimarea dorințelor, Venus care intră în retrogradare te îndeamnă să-ți revizuiești atitudinea în relații astfel încât să ajungi la o variantă potrivită și echilibrată de colaborare.

Pești

Ziua favorizează spiritul de echipă deoarece așa îți poți atinge obiectivele mai ușor. Sectorul muncii, al sănătății, al rutinei și al sacrificiilor va fi gazda Soarelui care intră astăzi în Leu și a lui Venus care își începe mersul retrograd. Vitalitatea ta va fi în creștere și gradul de autoritate în muncă sau în supervizarea muncii altora, dacă este cazul. Totuși, dacă lipsește echilibrul în gestionarea unor sarcini profesionale sau domestice, ți se cere să-ți revizuiești legătura cu munca și cu propria sănătate.

(CITEȘTE ȘI: Cele 3 zodii care vor avea noroc în dragoste pe 23 iulie. Nativii care sunt singuri pot da lovitura)

 

 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cel mai iscusit ospătar! Câte farfurii a reușit să ducă acest chelner, dintr-un singur drum
Cel mai iscusit ospătar! Câte farfurii a reușit să ducă acest chelner, dintr-un singur drum
FOTO. Schimb de partenere sexy între milionari. Unul i-a luat iubita, altul femeia care i-a făcut doi copii
FOTO. Schimb de partenere sexy între milionari. Unul i-a luat iubita, altul femeia care i-a...
INCREDIBIL! Cât de frumoasă e Adina Maria, femeia care tocmai a obținut ordin de restricție împotriva lui Cristi Tănase! S-au căsătorit în octombrie
INCREDIBIL! Cât de frumoasă e Adina Maria, femeia care tocmai a obținut ordin de restricție...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la...
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între...
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și...
Cântărețul olandez descalificat de la Eurovision riscă să fie pus sub acuzare de poliție
Cântărețul olandez descalificat de la Eurovision riscă să fie pus sub acuzare de poliție
Cât costă noul Hyundai i20 în România. Bate Dacia la preț?
Cât costă noul Hyundai i20 în România. Bate Dacia la preț?
Gestul emoționant făcut de Alina Marymar, după moartea nepotului său: „Luculeață, ți-am luat” Micuțul Lucas s-a stins după o luptă grea cu cancerul
Gestul emoționant făcut de Alina Marymar, după moartea nepotului său: „Luculeață, ți-am luat” Micuțul Lucas...
A murit Preotul Gheorghe! Breaking news
A murit Preotul Gheorghe! Breaking news
Robi și Julia, un nou schimb acid de replici în Casa Iubirii! Concurenta este revoltată de faptul că Robi îi conturează imaginea femeii refuzate: „Tot spune că el nu a fost niciodată interesat.”
Robi și Julia, un nou schimb acid de replici în Casa Iubirii! Concurenta este revoltată...
„A dispărut” Geta Sterp, strigăt de ajutor în mediul online! Sora lui Culiță Sterp a făcut anunțul trist în urmă cu câteva ore: „Nu știe nimeni nimic de el”
„A dispărut” Geta Sterp, strigăt de ajutor în mediul online! Sora lui Culiță Sterp a...
Un băiat de 16 ani, autorul oribilei crime din Crângaşi. El şi un amic au atacat un bărbat pe stradă şi l-au bătut până l-au omorât:
Un băiat de 16 ani, autorul oribilei crime din Crângaşi. El şi un amic au...
BANCUL ZILEI. - Îs supărat, mă, Vasile! - De ce, măi Ioane, că de-abia te-ai întors din concediu?!
BANCUL ZILEI. - Îs supărat, mă, Vasile! - De ce, măi Ioane, că de-abia te-ai...
Schimbare notabile pentru WhatsApp. Ce modificări au fost aduse?
Schimbare notabile pentru WhatsApp. Ce modificări au fost aduse?
OBICEIUL sănătos prin care CÂȘTIGI ani întregi de viață!
OBICEIUL sănătos prin care CÂȘTIGI ani întregi de viață!
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Trucul pentru telefoanele Samsung care face ca bateria să te țină mai mult. E foarte ușor de pus în aplicare
Trucul pentru telefoanele Samsung care face ca bateria să te țină mai mult. E foarte...
Județele din România unde se cultivă puternic fructe exotice. Românii dau bani frumoși în supermarketuri pe cele aduse din import
Județele din România unde se cultivă puternic fructe exotice. Românii dau bani frumoși în supermarketuri...
OBLIGATORIU în fiecare localitate din România. S-a luat decizia ieri, 14 mai 2024. Trebuie să se aplice
OBLIGATORIU în fiecare localitate din România. S-a luat decizia ieri, 14 mai 2024. Trebuie să...
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, anunţ de ultimă oră despre căsnicie. Sunt împreună de 10 ani şi au două fetiţe
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, anunţ de ultimă oră despre căsnicie. Sunt împreună de 10...
Trei semne că discuți cu un robot escroc AI
Trei semne că discuți cu un robot escroc AI
O tânără, parţial paralizată după ce solistul trupei favorite s-a aruncat de pe scenă la un concert
O tânără, parţial paralizată după ce solistul trupei favorite s-a aruncat de pe scenă la...
Cutremur de peste 8,5 GRADE în România. Prof. Mărmureanu a făcut anunțul
Cutremur de peste 8,5 GRADE în România. Prof. Mărmureanu a făcut anunțul
Ce se schimbă, de fapt, la actele de stare civilă. Unde se vor face digital
Ce se schimbă, de fapt, la actele de stare civilă. Unde se vor face digital
Bancul de miercuri | La Ministerul Muncii și Protecției Sociale
Bancul de miercuri | La Ministerul Muncii și Protecției Sociale
Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea: Are probleme! Calvarul prin care trece omul de afaceri
Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea: Are probleme! Calvarul prin care trece...
Cristina Cioran are un nou iubit, după despărțirea de tatăl fiicei ei. Ce planuri are cu noul bărbat din viața ei
Cristina Cioran are un nou iubit, după despărțirea de tatăl fiicei ei. Ce planuri are...
Motivul pentru care Florin Piersic ar fi omis un detaliu care ridică mari semne de întrebare în mesajul transmis
Motivul pentru care Florin Piersic ar fi omis un detaliu care ridică mari semne de...
Ion Țiriac și-a făcut testamentul: ”Am 33 de copii!” Cui își lasă magnatul miliardele sale
Ion Țiriac și-a făcut testamentul: ”Am 33 de copii!” Cui își lasă magnatul miliardele sale
Locul din România unde poți avea parte de o experiență unică. Peisajul îți taie răsuflarea, dar nu e pentru oricine
Locul din România unde poți avea parte de o experiență unică. Peisajul îți taie răsuflarea,...
Băutura care îți distruge somnul mai rău decât cafeaua. Te poate ține treaz toată noaptea
Băutura care îți distruge somnul mai rău decât cafeaua. Te poate ține treaz toată noaptea
×