Am aflat ce meserie a avut Victor Slav înainte de a intra în televiziune. Nu ghiciți nici dintr-o mie de încerări!

De: C. C.
Publicat: 28/03/2020 | 19:08

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, unul dintre cele mai bine păzite secrete din showbiz. Înainte de a intra în televiziune, Victor Slav, unul dintre cei mai râvniți bărbați din lumea mondenă, a avut o meserie… uluitoare. Cu siguranță, nu o să ghiciți nici dintr-o mie de încercări. (CITEȘTE ȘI: VICTOR SLAV A FOST ”TRAS PE DREAPTA” DE KANAL D! N-A MAI PRIMIT NICIUN PROIECT DE EMISIUNE ȘI…)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unuia dintre cele mai bine păzite secrete din showbiz. (VEZI ȘI: CUM SE DESCURCĂ CEI MAI ÎN VOGĂ VLOGGERI “LA IZOLARE”)

Pe când avea doar 17 ani, fostul soț al Biancăi Drăgușanu și-a descoperit pasiunea pentru modeling. A debutat la finele anului 2001 în show-ul ”Vara Ispitelor”, unde, împreună cu prietenul său Bogdan Vlădău, încerca să despartă femeile în pragul căsătoriei. De aici, cariera lui a fost în plină ascensiune. A prezentat mai multe show-uri, dar s-a și  remarcat ca ”băiatul de la meteo”, după ce a prezentat vremea la PRO TV. Victor Slav a atras și mai mult atenția presei, după ce s-a căsătorit cu Bianca Drăgușanu. Cu toate că a bifat un divorț și are un copil cu sexoasa blodină, Victor Slav rămâne unul dintre cei mai vânați bărbați din showbiz.

„Băiatul de la meteo” a fost mai întâi… sculer-matrițer

Din câte se pare, în adolescență, Victor Slav nu ar fi mizat pe varianta că o să ajungă un cunoscut om de televiziune. Așa că a urmat o școală de meserii, pentru a fi sigur că va avea un viitor financiar stabil.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, după terminarea liceului, Victor Slav s-a ales cu o specializare care acum nu pare să mai fie așa de căutată. Mai exact, pe diploma acestuia ar fi înscrisă specializarea de… sculer-matrițer. (NU RATA: NOUA IUBITĂ A LUI VICTOR SLAV ESTE O ”MICUȚĂ PERVERSĂ”! LUCREAZĂ CA HOSTESĂ LA O TERASĂ DIN CENTRUL CAPITALEI ȘI…)

Victor Slav, meserie surprinzătoare înainte de a deveni vedetă

Descrierea ocupaţiei

Potrivit manualelor de specialitate, sculerul-matriţer lucrează în ateliere de sculărie unde execută operaţiuni de prelucrare şi asamblare a materialelor pentru realizarea de scule, dispozitive, verificatoare sau matriţe. Sculerul-matriţer execută lucrări specifice de sculărie (ajustare, găurire, filetare, tuşare, finisare etc.) şi asamblează componentele de diferite complexităţi ale dispozitivelor, matriţelor, ştanţelor, modelelor metalice, etc. Sculerul-matriţer cunoaşte materialele din care se vor realiza scule, dispozitive, verificatoare sau matriţe, tehnologiilor de prelucrare şi asamblare a reperelor adecvate şi le aplică în activităţile specifice. (NU RATA: CE SE ÎNTÂMPLĂ CU PROCESUL DINTRE BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI, DUPĂ NOUA ÎMPĂCARE. “CRED CĂ…”)

Activităţile implică cunoaşterea maşinilor şi a utilajelor destinate operaţiilor specifice, atât din punct de vedere funcţional, cât şi al instrucţiunilor şi procedurilor de lucru aferente acestora, conform prevederilor din documentaţia tehnică. În urma prelucrărilor prin operaţiile descrise în fişa tehnică de însoţire, sculerul-matriţer asamblează piesele pentru realizarea sculelor, dispozitivelor, verificatoarelor sau a matriţelor de forjare, turnare sub presiune, turnare statică etc.

De asemenea, sculerul-matriţer cunoaşte elementele ce concură la realizarea operaţiilor în sine, interdependenţa lor, prin pregătirea sa profesională, este capabil să execute conform documentaţiei tehnologice lucrările solicitate astfel încât piesele finite să se încadreze în parametrii de calitate prevăzuţi. Activitatea sa implică atât primirea şi transmiterea de informaţii de specialitate, cât şi lucrul în echipă, respectarea normelor de prevenire a riscurilor profesionale privind sănătatea şi securitatea muncii, a regulilor de protecţia mediului şi modul de acţionare pentru situaţii de urgenţă. Cunoaşte noţiuni de desen tehnic avansat, fiind capabil să folosească planurile din documentaţia tehnică a dispozitivelor sau matriţelor de realizat, a aparatelor de măsurare a cotelor (şubler, micrometru,comparator etc.)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)