Noua iubită a lui Victor Slav este o ”micuță perversă”! Lucrează ca hostesă la o terasă din centrul Capitalei și…

Publicat: 02/10/2019 | 07:38

După aproximativ șase luni de la ”divorțul” de ”Bombardiera” Raluca, Victor Slav și-a refăcut viața sentimentală. Faimosul prezentator de la Kanal D s-a cuplat cu o blondină cu un fizic năucitor. Chiar dacă a încercat să o țină ascunsă, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat întreaga poveste și vă prezintă, în exclusivitate, imagini cu noua parteneră de viață a fostului soț al Biancăi Drăgușanu. (CITEȘTE ȘI: SEXY-URLAȚI I-A FĂCUT PLÂNGERE LA POLIȚIE FOTBALISTULUI-KARATEKA)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor informații și imagini fabuloase legate de noua idilă care se conturează pe scena mondenă. (NU RATA: UNA DINTRE CELE MAI SEXOASE & CELEBRE ROMÂNCE SE MĂRITĂ CU UN IT-IST DESCURCĂREȚ!)

La aproximativ jumătate de an de când a ”rupt-o” definitiv cu Raluca Silea, prezentatorul de la Kanal D Victor Slav a dat lovitura în plan amoros. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, de puțin timp, Victor Slav s-a combinat cu o veritabilă bombă sexy. Mai exact, fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar fi fost prins în mrejele iubirii de… Ela. Chiar dacă ar fi îndrăgostit până peste cap de noua parteneră de viață, prezentatorul a preferat să își țină relația ”la secret.

Cine este noua iubită a lui Victor Slav

Potrivit surselor citate, tânăra care l-a cucerit pe fostul soț al Biancăi Drăgușanu lucrează ca hostesă, la o terasă de pe malul Dâmboviței, din zona Unirii din Capitală.

Frumoasa alături de care se pare că celebrul prezentator de la Kanal D și-a refăcut viața sentimentală se mândrește cu un fizic de invidiat. Ela întrunește toate calitățile unei bombe sexy. Modul în care aceasta s-a lăsat fotografiată – în rol de ”micuță perversă” (VEZI GALERIA FOTO)  – ne duce cu gândul că noua iubită a lui Victor Slav pare să fie lipsită de prejudecăți. Rămâne de văzut dacă ”săgeata lui Cupidon” își face efectul pe termen lung, iar site-ul nr.1 din România vă promite că o să vă țină la curent cu toate noutățile legate de noua idilă. (VEZI ȘI: IMAGINI NECENZURATE CU SOȚIA LUI ȘTEFAN BĂNICĂ JR. LA 5 LUNI DUPĂ CE A NĂSCUT!)

Victor Slav s-a cuplat cu o bombă sexy

A dat-o ”parte-n parte” cu Alex Bodi!

Alex Bodi, actualul soț, și Victor Slav, ex-ul și cel alături de care Bianca Drăgușanu are o fetiță, s-au întâlnit zilele acestea, chiar cu ocazia zilei de naștere a micuței Sofia (3 ani). Cei doi ”rivali” au dat nas în nas la scurt timp după petrecere. S-a întâmplat în aer liber, la o partidă de tenis cu piciorul. Partidă la care a asistat și Bianca Drăgușanu. Victor și Alex au fost în echipe diferite și au încercat, fiecare, să dea totul pentru a învinge.

Bianca Drăgușanu a preferat să privească meciul indiferentă, de pe o bancă. Au fost și câteva dăți în care părea preocupată de orice altceva, dar cine o poate învinovăți? (NU RATA: EX-SOȚUL BUNĂCIUNII DE LA ANTENĂ A DANSAT EROTIC ÎN CLUB CU ”PRINȚESICA TATUAJELOR”)

Victor Slav are o fetiță cu Bianca Drăgușanu

Victor Slav s-a născut pe 5 iunie 1980 în București. El a absolvit Academia de Studii Economice din București și s-a făcut remarcat în lumea televiziunii în 2001, când a apărut în show-ul  “Vara ispitelor”, alături de prietenul său Bogdan Vlădău. În 2006, prezentatorul TV a făcut mai multe acte de caritate după ce a câștigat locul I la emisiunea “Dansez pentru tine”.

Victor Slav este tătic de fetiță. Fosta lui parteneră de viață, Bianca Drăgușanu, a născut-o pe Sofia Natalia pe 26 septembrie 2016. De-a lungul timpului, el dublat și câteva filme de desene animate: vocea lui Superman și vocea lui Jim Porter. (NU RATA: CE NEGOCIERI A PURTAT OANA ZĂVORANU CU “MAMA TELENOVELELOR”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...