Ce negocieri a purtat Oana Zăvoranu cu „Mama telenovelelor”. A impus echipei de la Antenă să…

Publicat: 30/09/2019 | 23:54
Serialul „Sacrificiul” de la Antena 1 a devenit unul dintre cele mai urmărite din ultima perioadă, semn că ideile producătoarei generale, Ruxandra Ion, cea care a realizat și telenovela-fenomen „Numai iubirea”, în urmă cu 15 ani, sunt cu adevărat apreciate. Telespectatorii abia așteaptă să vadă ce se mai întâmplă în „Sacrificiul”, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat mai repede care sunt misterele din fața și din spatele camerelor de filmat!  (VEZI ȘI: UNDE SE FILMEAZĂ, DE FAPT, SERIALUL SACRIFICIUL DE LA ANTENA 1)
Deși nu are un rol principal în „Sacrificiul”, Oana Zăvoranu ar face rating, și asta i-ar fi determinat pe producători să îi ia în seamă cele mai neobișnuite solicitări. De exemplu, Oana ar fi dorit să își poarte în film propriile haine, iar cum „Diva” a ținut să aibă ultimul cuvânt, așa a rămas.
Dupa 15 ani, același generic cu Oana Zăvoranu
În plus, realizatorii ar fi avut puțin de furcă cu Oana, care nu ar fi reținut foarte exact replicile, fiind după o pauză de 15 ani de filmări. Așadar, pentru a-i crea confortul dorit, vedeta ar fi fost lăsată – pe ici, pe colo – să improvizeze. Așa s-ar face că, până la urmă, aproape jumătate din replicile personajului „Diva” i-ar aparține, de fapt, chiar Oanei Zavoranu…

Cum s-a distrat Oana Zăvoranu la filmări

Parfumul Oanei apare în serial
Oana ar mai fi avut și alte cerințe. De pildă, ca de câteva ori să își poată face reclamă în serial parfumului ei, „June 16”, și acesta ar fi fost expus după cum a dorit Zăvo.
„Diva” s-ar fi bucurat că trebuie ca personajul ei să fie disprețuitor cu vecinii din film, care erau de etnie romă. Surse de pe platourile „Sacrificiului” au dezvăluit pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA: „Oana s-a distrat copios de câte ori jignea în film vreun rom, și lăsând să se înțeleagă că astfel se răzbună pe fostul ei soț, Pepe, despre care se știe că este de origină romă”. (CITEȘTE AICI: OANA ZĂVORANU A ÎNTÂMPINAT PROBLEME PE PLATOURILE DE FILMARE)
Se mai spune că rolul ei a fost scris special pentru ea. De altfel, producătoarea generală Ruxandra Ion, supranumită „Mama telenovelelor”, i-a făcut „Divei” același generic ca acum 15 ani, în „Numai Iubirea”: Oana ieșind din piscină cu un trandafir între buze.

Maia Morgenstern, flatată de numele din serial

Maia Morgenstern, în rolul Evei
Și una dintre actrițele principale, Maia Morgenstern, ar fi cerut anumite lucruri pentru a lua parte la acest proiect care s-a dorit „bomba” Antenei 1. Surse din echipa „Sacrificiul” ne-au spus: „Maia Morgenstern a acceptat să joace în serial mai ales pentru că povestea este despre trei fete evreice abandonate. Ea s-a bucurat când a primit în film numele de Eva, pentru că, după cum bine se știe, Maia este evreică, așadar acest nume, «Eva», o flata. Mai mult, faptul că ea urma să poarte culoarea roșie de păr – ea s-a vopsit la păr special pentru acest rol -, de altfel, aceeași culoare urmând să o aibă toate surorile ei din film, a bucurat-o foarte tare”.
 O problemă a Maiei ar fi fost faptul că o parte din hainele pentru personajul Eva au fost greșit croite, așadar la fiecare s-a făcut câte un adaos la spate.
 Pe scurt, care ar fi misterul din serial: totul se întâmplă în jurul celor trei surori (triplete; toate au acum 60 de ani și s-au născut în aceași zi), și toate au prenumele începând cu litera E: Eva, Elena – interpretată de Ana Ciontea, și Elisa. La început, suntem derutați de faptul că una dintre ele, „țiganca” interpretată de carismatica Adriana Trandafir, are numele de Viorica. Dar ulterior aflăm că numele ei de botez fusese de fapt tot cu E: Elisa. Pe scurt, se pare că scenariștii au scris povestea a trei bebelușe abandonate, toate trei cu părul roșu, toate trei cu prenumele de E, trei mici evreice. După ani și ani, soarta face ca cele trei să se regăsească. (NU RATA: TOP 10 – SALARIILE VEDETELOR DIN ROMÂNIA)

Scenariștii s-ar fi inspirat și din viața reală a vedetelor din showbiz

Surse din echipa „Sacrificiul” ne-au spus că acest scenariu ar fi inspirat și din viața reală a unor vedete din showbiz sau după numele lor. Bunăoară, numele Viorica și porecla Veorica, ar fi inspirate chiar din zona politică, de la însăși premierul României.  Scenariștii s-ar fi inspirat și de la povestea cântăreței Bianca Rus (ea fiind o fată corpolentă și extravagantă) care în viața reală se căsătorise, exact în urmă cu un an, cu un băiat pe nume Antonio, dar de fapt ar fi fost îndrăgostită de cântărețul Dorian Popa!
Ce să vezi?! În film apare plinuța și extravaganța Iulia (interpretată de Ana Crețu) care joacă rolul unei „fețe grăsuțe și pierdută în spațiu care nu știe care este scopul ei în viată” ce seamănă perfect cu Bianca Rus pe vremuri! Mai mult: Pe Iulia o place personajul din film denumit „Antonio” dar ea se îndrăgostește de cel interpretat de Dorian Popa, de Mario. Mai mult, scenariștii au considerat și că numele cunoscutei Ioana Popescu ar fi destul de interesant și că ar face rating, așa că au denumit-o pe frumoasă mignonă cu ochii verzi care are rolul principal în film după controversata Ioana.

 Unele cupluri din film împart și viața reală!

 Vlad Gherman joacă rolul fiului mic al familiei de bogatași, iar în serial este cuplat cu iubita sa… cea din din viață reală, Cristina Ciobănașu (fata roșcată din familia de romi). Puțini știu despre suava Cristina că ea este chiar fata adoptivă a producătoarei serialului, Ruxandra Ion, care a remarcat-o acum câțiva ani, pe când Ruxandra lucra la Pro TV, la emisiunea „Dansez pentru ține”, când micuța, pe atunci, Cristina, se dusese să danseze pentru bunica ei. De când a adoptat-o Ruxandra, viața Cristinei s-a schimbat de la cer la pământ, ea jucând în multe seriale și filme.
Se mai spune, de altfel, despre relația dintre Ruxandra Ion și Cristina că poducătoarea ar vrea să facă din fetița adoptată de ea o a doua Kristen Stewart – alias Bella Swan din Twlight. „I se pare că seamănă extraordinar de mult ca profunzime cu celebra actriță din SUA”, ne-a spus un apropiat al Cristinei.
O altă familie din film care se potrivește cu cea din realitate este cea din cuplul Maia Morgenstern și Claudiu Istodor. Cei doi mari actori s-ar fi împăcat și în viața reală, după o perioadă de despărțiri și se pare chiar ar fi cerut să joace împreună rolurile de soț și soție în serial. (CITEȘTE AICI: UN CUPLU CELEBRU DE LA ANTENĂ A RENUNȚAT SĂ MAI DIVORȚEZE)

 Interziceri, cerințe, probleme

 Într-un film cu și despre romi era obligatoriu să joace și frumușica Doinița Oancea, care nu și-a ascuns niciodată originea. Dar din păcate, după anumite sondaje făcute de producători, s-a dorit ca să nu mai existe în serial o fată cu părul negru-creț.
Astfel, în ciuda frumoasei podoabe capilare a Doinei, aceasta, pentru a putea fi aceptată de producători, a trebuit să își pună în cap o perucă. Surse din anturajul echipei „Sacrificul” ne-au povestit că, în fiecare zi de filmare, actrița și-ar fi înjurat și blestemat peruca, mai ales că atunci când se filma era foarte cald și părul fals o făcea să transpire foarte mult.
Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)