Unde se filmează, de fapt, serialul Sacrificiul de la Antena 1

Publicat: 24/09/2019 | 08:17
Unde se filmează, de fapt, serialul Sacrificiul de la Antena 1

Imediat după încheierea filmărilor pentru Fructul oprit, o parte din distribuție a îmbrățișat cu bucurie propunerea Ruxandrei Ion de a face parte distribuația serialului Sacrificiul. Serialul este un „family drama” cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi.

Reşedinţele celor două familii din serial sunt, de fapt, două vile spectaculoase, ale căror proprietari sunt fostul primar al Capitalei, Crin Halaicu, şi fostul jurat Master Chef, Patrizia Paglieri, scrie Click.ro. Familia Zamfir, din care fac parte personaje interpretate de Adriana Trandafir, Sandu Mihai Gruia sau Dorian Popa filmează în casa fostului primar general al Capitalei, Crin Halaicu.

Membrii familiei Zamfir filmează într-o vilă cochetă, elegant mobilată, plină de tablouri şi decoraţiuni spectaculoase, cu băi uriaşe şi bucătării cât un apartament cu două camere.

Casă Crin Halaicu
Sursă: Facebook

Cel de-al doilea imobil VIP, în care filmează familia Popescu, ai cărei membrii sunt interpretaţi de Ana Ciontea, Marian Râlea şi Cristi Iacob îi aparţine celebrei Patrizia Paglieri, fost jurat “Master Chef” şi concurent la “Ferma Vedetelor” de la Pro TV.

Sacrificiul este un serial foarte ofertant pentru un scenarist, pentru că e o frescă a societăţii româneşti contemporane, cu adânci rădăcini din trecutul nostru de acum 55 de ani. Sunt multe poveşti care se împletesc, multe personaje care descoperă secrete şi brusc se trezesc într-o altă viaţă”, declară Simona Macovei, scenarista serialului.

Ne-am dorit să avem un filon puternic de comedie care să fie prezent în fiecare episod, bineînţeles asta nu înseamnă că vom ignora partea de dramă, ori poveştile de iubire, acestea fiind de fapt cele care ajung la sufletul publicului. O altă dorinţă a fost să avem personaje memorabile despre care oamenii să vorbească acasă, pe stradă, ori la muncă, personaje pe care lumea să le citeze”- spune, la rândul lui, Radu Grigore, scenarist al serialului Sacrificiul.

Citește și...