Lovitură de teatru! Un cuplu celebru de la Antenă a renunțat să mai divorțeze!

Autor: I.D.
Publicat: 21/09/2019 | 22:00

Un câștigător al emisiunii matrimoniale ”Mireasă pentru fiul meu”, de la Antena 1, și-a anunțat înscrierea într-un show similar, însă de pe Kanal D. Ce nu știe lumea este că acesta nu e divorțat, așa cum s-a zvonit. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat că a renunțat la cerere chiar înainte de a reveni pe TV ca să-și caute, culmea, jumătatea!  

Un concurent de la „Puterea Dragostei” riscă să își pună toți fanii în cap când aceștia vor afla că nu este divorțat, așa cum s-a zvonit în spațiul public. Este vorba despre Mihai Borviz, câștigător al emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu”(show difuzat de Antena 1), în 2017, împreună cu Miki, bruneta care i-a devenit soție după ce s-au cunoscut în această emisiune. (Citește și: BĂTAIE LA PUTEREA DRAGOSTEI. S-A LĂSAT CU RĂNI ŞI TELEVIZOARE SPARTE: PANICĂ LA KANAL D)

Pe rețelele de socializare a apărut deja o fotografie în care el se află în casa „Puterea Dragostei”, alături de ceilalți concurenți, cu scopul de a-și găsi jumătatea.

Mihai a renunțat la despărțire
Mihai a renunțat, de fapt, la despărțire

Și-a retras cererea de divorț!

Ciudat, pentru că el este ”foarte” căsătorit cu aceeași Miki! Într-adevăr, au existat zvonuri că cei doi s-ar fi despărțit, însă CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat că Mihai Borviz, cel care a și cerut divorțul, și-a retras cererea după doar câteva zile.

Ia act de renunţare la judecată. Soluția pe scurt: În baza art. 406 raportat la art. 924 Cod procedură civilă ia act de renunţarea la judecată Cu drept de recurs în 30 de zile de la comunicare, cerere ce se va depune la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată astăzi, 16.09.2019, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia magistraților Judecătoriei Sectorului 2.

Nu mai departe de acum o lună, soția lui publica pe pagina de Facebook poze romantice din vacanța de vară, ca apoi să transmită un mesaj care lăsa de înțeles că sunt unele probleme în relația lor. (VEZI AICI: Surpriză uriașă pentru fanii ”Mireasă pentru fiul meu”)

Chiar dacă au renunțat să divorțeze, Miki și Mihai nu au scăpat de problemele din relație
Chiar dacă au renunțat să divorțeze, Miki și Mihai nu ar fi scăpat de probleme

Un bărbat frumos găsești la orice colț. Însă un bărbat bun, care să știe cum să te iubească, găsești din ce în ce mai rar”, a scris Miki pe Facebook.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...