Sexy-Urlați i-a făcut plângere la Poliție fotbalistului-karateka! Ce a scris în declarație + imagini în premieră după scandalul din club

Publicat: 30/09/2019 | 23:46

Sexy-Urlați i-a făcut plângere la Poliție fotbalistului-karateka, după ce a fost agresată la NUBA, în weekend-ul recent încheiat! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, ce a scris ex-iubita jucătorului lui Dinamo în declarație. Bonus: imagini în premieră după scandalul din club.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) v-a prezentat, în cursul zilei de duminică, detalii de ultim moment despre o telenovelă care pare fără sfârșit. Protagoniștii au fost fotbalistul-karateka și sexy-Urlați, fosta lui parteneră. Cei doi s-au intersectat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la NUBA, unul dintre cele mai selecte cluburi de noapte din Capitală.

(VEZI AICI: CUNOSCUTUL FOTBALIST A DIVORȚAT ÎN SECRET + A CÂȘTIGAT ”CUSTODIA” MOPS-ULUI)

I-a dat cu sticla în cap în club!

Sexy-Urlați și fotbalistul-karateka au petrecut la mese separate, în compania prietenilor. Până la un punct, când fostul jucător al clubului Dinamo a luat foc, s-a ridicat brusc, aproape de 3:30 dimineața, și s-a dus glonț spre zona unde ex-iubita lui se distra la maximum. Fără să stea pe gânduri, fostul sportiv i-ar fi dat brunetei cu o sticlă în cap spre stupefacția celor prezenți în zonă (TOATĂ POVESTEA AICI).

Ținem să precizăm că, în martie, judecătorii au admis cererea de chemare în judecată depusă de Sexy-Urlați și au decis că, în următoarele trei luni, ex-sportivul nu are voie să se apropie de tânără, de locuința ei sau de locul său de muncă la mai puțin de 100 metri. Prevăzător, fostul fotbalist al lui Dinamo a așteptat să scape de interdicție și a trecut la fapte. Nu s-a comportat deloc OK și sunt șanse mari să aibă, din nou, probleme cu legea.

(NU RATA: SEXY-FINUȚA LUI GIGI BECALI, APARIȚIE MULATĂ ÎN ”BEVERLY HILLS-UL” ROMÂNIEI)

Afectată de incident, a fost trimisă acasă de poliție

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că Sexy-Urlați s-a prezentat imediat după incidentul de la NUBA în fața oamenilor legii. Potrivit unor apropiați de-ai celebrului model, nu a fost capabilă să depună, pe loc, o plângere. Era super afectată de ce a pățit în club, iar poliția a sfătuit-o să revină la secție în cursul zilei de sâmbătă, după ce ar urma să se liniștească.

După doar câteva ore, Sexy-Urlați a revenit la poliție, unde a dat o declarație. A povestit că se afla la NUBA și că fostul ei iubit, din senin, a aruncat în ea cu un obiect de sticlă. Bruneta a fost, din fericire, vigilentă și s-a ferit la timp. S-a ales doar cu o rană minoră la cap, care nu a necesitat spitalizarea. Oamenii legii au înregistrat plângerea, care a fost conexată la dosarul mai vechi, pe baza căruia fotbalistului-karateka i s-a interzis să se mai apropie de brunetă.

(CITEȘTE ȘI: PRIMUL CHEF ÎN LIBERTATE PENTRU NUȚU CĂMĂTARU CU ȘPRIȚ CORECT ȘI MANELE)

Prânz cu iubitul la câteva ore distanță

Totodată, Sexy-Urlați le-a arătat polițiștilor că are răni la cap ca urmare a incidentului în care a fost implicată cu fostul iubit. Altfel, ținem să precizăm că duminică, bruneta a fost la un restaurant de lux alături de actualul iubit, poreclit “Regele termopanelor”. Totuși, din imagini nu rezultă că modelul ar fi fost agresată grav, semn clar că incidentul nu a fost unul care să merite mediatizat mai mult decât era nevoie.

(VEZI AICI: SEXY-URLAȚI, DANSURI CU ”TĂURAȘUL” JUDECAT PENTRU OMOR DIN CULPĂ ÎN TIMP CE…)

A contestat ordinul de protecție

Imediat după ce a aflat decizia judecătorilor, fotbalistul-karateka a depus o contestație împotriva ordinului de protecție. Site-ul nr.1 din România a aflat că magistrații au respins, între timp, acțiunea.

Tip soluție: Respinge cererea. Soluția pe scurt: Respinge contestaţia, ca neîntemeiată. Menţine ordinul de protecţie provizoriu nr. 1393742 din 09.03.2019 emis de Poliţia Sectorului 1 Bucureşti-Secţia 2 Poliţie. Ia act că nu s-au solicitat cheltuieli de judecată. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 1 București.

(VEZI AICI: SEXY-URLAȚI A RUPT TĂCEREA ÎN INSTANȚĂ. ÎL ACUZĂ PE FOTBALISTUL-KARATEKA DE VIOLENȚE GRAVE)

A ajuns inclusiv la spital

Între fotbalistul-karateka și Sexy-Urlați au existat mai multe conflicte. În urma unei dispute, bruneta chiar a avut nevoie de îngrijiri medicale. “Între cei doi s-a declanșat un conflict pe fondul căruia pârâtul a agresat-o, producându-i leziuni în zona capului, pentru care a fost necesar ca aceasta să fie condusă la Spitalul Floreasca. De asemenea s-a arătat că aceasta nu ar fi prima ocazie cu care a lovit-o, fiind și în trecut agresată, amenințată și fiindu-i distruse lucrurile”, au arătat magistrații.

(CITEȘTE ȘI: FOTBALISTUL-KARATEKA I-A ȚINUT COMPANIEI BIANCĂI LA NUBA PÂNĂ LA 3 DIMINEAȚA!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...