Cunoscutul fotbalist a divorțat în secret + a câștigat ”custodia” mops-ului

Publicat: 18/03/2019 | 22:35

După ce CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, v-a prezentat, în premieră, AICI, imagini cu noua cucerire a lui Cristian Daminuță, noi detalii au ieșit la iveală. Cunoscutul fotbalist a divorțat în secret la notar și a câștigat ”custodia” mopsului. (CITEȘTE ȘI: ABI “REGELE ROMÂNIEI” ȘI-A FĂCUT TALENTUL CU BRIGADA LUI LA “KM 0 AL AROGANȚELOR”)

Așa cum v-am dezvăluit în urmă cu o zi, Cristian Daminuță și-a refăcut viața sentimentală după ce a decis să pună capăt mariajului. Fostul jucător de fotbal și-a găsit liniștea sufletească în brațele unui brunete focoase, pe numele ei Coca, o tânără din Timișoara, cu un fizic răvășitor. (NU RATA, AICI: SORANA EX-A.S.I.A.  A PICAT ÎN ISPITĂ)

„Sunt divorțat oficial, cu acte în regulă”

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor informații de ultimă oră despre sportiv. Din câte se pare, fostul star al echipei din Ștefan cel Mare și focoasa Iasmina au divorțat în mare secret la notar. Așta după ce, în toamna anului trecut, magistrații au decis să suspende acțiunea pe care blondina a înaintat-o instanței.

Sunt divorțat oficial, cu acte în regulă (certificat de divorț). Nu mai vreau să fiu asociat cu trecutul”, a declarat Cristian Daminuță, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Mai mult decât atât, potrivit surselor noastre, fostul jucător legitimat la Internazionale Milano a câștigat ”custodia” mopsului ce răspunde la numele ”King”. Este cățelul pe care i l-a dăruit fostei partenere de viață, Iasmina, în urmă cu un an. (CITEȘTE ȘI: O.J. SIMPSON DE ROMÂNIA A PĂRĂSIT ÎN SECRET PENITENCIARUL VASLUI!)

Cristian Daminuță a câștigat ”custodia” mops-ului

 S-a combinat cu o brunetă focoasă

Potrivit unor surse D.A.S. (Departamentul Anchete Speciale al Cancan.ro), de câteva săptămâni, fostul jucător de fotbal este extrem de fericit alături de sexy-brunetă din Timișoara. Iar, de ceva timp, Daminuță nu se mai ferește să-și arate iubirea. Cei doi s-au afișat recent în unul dintre cele mare renumite cluburi din orașul de pe Bega, acolo unde au fost protagoniștii mai multor momente tandre.

Potrivit surselor noastre, Coca, noua iubită a fostului fotbalist al formației din Ștefan cel Mare, este una dintre cele mai cunoscute animatoare din Banat. Tânăra brunetă, care are un corp de-a dreptul răvășitor, a devenit cunoscută după ce a făcut senzație cu formele și mișcările senzuale în mai multe cluburi cunoscute din Timișoara, dar și din străinătate. (NU RATA, AICI: CREAM A ”MĂTURAT PE JOS” CU BRIGITTE)

Daminuță și noua lui iubită

Cristian Daminuță, răsfățatul fotbalului

La doar 28 de ani, Cristian Daminuţă pare că şi-a încheiat socotelile cu fotbalul. În cariera sa, Cristian Daminuţă a fost legitimat la Poli Timişoara, Internazionale Milano, Modena, Dinamo, AC Milan, L’Aquila, Tiraspol, Viitorul Constanţa, Zakho, Baia Mare, Hapoel Nir Ramat-HaSharon, Olimpia Satu Mare şi Abano Calcio. El are trei selecţii şi un gol marcat pentru România U17, dar şi patru meciuri disputate pentru România U19. (NU RATA, AICI: FILMĂRI SCANDALOASE CU CEL MAI CUNOSCUT INTERLOP DIN ROMÂNIA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...