Filmări scandaloase cu cel mai cunoscut interlop din România. A rupt laptopul pe genunchi, iar soția…

Publicat: 17/03/2019 | 23:35

Numai soție sau vecin să nu-i fi lui Nelson Mondialu’, altfel trebuie să ai nervi antrenați. Nemulțumit de cina pregătită de soția lui, și ca să i se acorde atenție, Nelson s-a pus cu ciocanul de bătut șnițele pe ceasul lui de aur. Recent, uimitorul personaj și-a continuat numărul de nebunie, distrugând laptopul, de supărare că a pierdut la pariuri. Soția și-a pierdut nervii, odată cu speranța că va avea liniște în casă. Imagini în exclusivitate doar la CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV.

Când credea că în casă s-a așternut liniștea, soția lui Nelson Mondialu a avut parte de-o surpriză care i-a pus nervii la încercare. Nemulțumit de cină, Nelson și-a scos tacticos ceasul de aur de la mână, apoi ciocanul de bătut șnitele din sertar! Ce a urmat nu vă sfătuim să faceți acasă.

(CITEȘTE ȘI: NELSON MONDIALU’, MOMENTE TENSIONATE! CELEBRUL INTERLOP A FOST TRĂDAT DE CEA MAI IMPORTANTĂ PERSOANĂ!

”Ce faci, mă, diliule? Ce spargi? Te dreq să te ieie, ce faci, mă, prostule? Vrei să mă duc de aici sau îți dau cu asta în cap? Sparge tot”, au fost primele replici.

Nelson își continuă activitatea bătând în ceas, ca la potcoave, dar și în nervii soției. ”Tu chiar îți bați joc? Chiar îți bați joc de toată lumea?”… ”Păi, răspundeți-mi… ” ”Ce să-ți răspund, că-ți dau un pumn de te… ”

(VEZI AICI: Povestea de amor a lui Nelson Mondialu: ”A zis că se omoară…”)

”Ce ai de faci așa, nebunule? Ești nebun, ești prost grămadă. 

Aspiratorul… lui Nelson!

Nelson comandă să i se aducă aspiratorul, pe care-l și mânuiește ca o gospodină veritabilă. A revenit la normal zilele trecute, când s-a pus din nou pe distrus. A făcut țăndări laptopul din cauza pariurilor pierdute la jocuri sportive. Meciul a fost câștigat din nou de soția lui.

(CITEȘTE ȘI: NELSON MONDIALU’, ATAC DUR LA ADRESA ANAMARIEI PRODAN)

Și nu e prima oară când furia lui Nelson se varsă pe laptop. În timp ce urmărea chiar emisiunea Cancan.ro, pe Nelson nu l-a mai ascultat laptopul, drept pentru care l-a pus la punct, odată cu nervii soției.

“Laptopul îmi face figuri. Dacă îmi face figuri îi dau și eu figuri”, a spus Nelson.

“Bă, atâta ești de prost, deci nu știu de unde atâta prostie, dacă tu ești prost și nu știi să apeși niște butoane, e de vină calculatorul? Alt calculator nu-ți mai iei, să-ți fie foarte clar. Deci, nu îți mai iei, s-o terminat, a “tunat” soția lui Nelson.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...