Și-a spart ceasul din aur cu ciocanul de șnițele, apoi…

Publicat: 11/02/2019 | 00:27

Numai soție sau vecin să nu-i fii lui Nelson Mondialu’, altfel trebuie să ai nervii antrenați. Nemulțumit de cina pregătită de soția lui, Nelson s-a pus cu ciocanul de bătut șnițele pe ceasul lui de aur. De aici, a pornit tărăboiul în casă și o ceartă conjugală pe care au auzit-o și vecinii, dar și internauții. Cazul a ajuns și în atenția emisiunii CANCAN.RO, difuzată în exclusivitate de România TV.

Când credea că în casă s-a așternut liniștea, soția lui Nelson Mondialu’ a avut parte de o surpriză care i-a pus nervii la încercare. Nemulțumit de cină, Nelson și-a scos tacticos ceasul de aur de la mână, apoi ciocanul de bătut șnițele din sertar. Ce a urmat, nu vă sfătuim să faceți acasă. (CITEȘTE ȘI: NELSON MONDIALU’, MOMENTE TENSIONATE! CELEBRUL INTERLOP A FOST TRĂDAT DE CEA MAI IMPORTANTĂ PERSOANĂ!)

”Dă cu ciocanul în ceas! Ce faci, mă diliule? Ce spargi? Ce faci, mă, prostule? Vrei să mă duc de aici sau îți dau cu asta în cap?”, i-a spus soția lui Nelson.

“Chiar îți bați joc de toată lumea?”

Nelson și-a continuat însă activitatea bătând în ceas ca la potcoave, dar și în nervii soției. (VEZI ȘI: NELSON MONDIALU’ S-A DESPĂRȚIT DE NEVASTĂ ȘI A PLECAT LA HOTEL! ”MAI ARE ROST SĂ…”)

”Bă, tu chiar îți bați joc? Chiar îți bați joc de toată lumea? Păi, răspunde-mi… Ce să-ți răspund că-ți dau un pumn de te… Ce ai de faci așa, nebunule? Ești nebun, ești prost grămadă. Dar ia ceva și dă-ți în cap când te apucă, ia ăla și dă-ți în cap. Uită-te ce ai făcut, după aia calci pe jos și îți intră în picioare”, a fost schimbul de replici dintre Nelson și soția lui.

Ca să-și spele păcatele, Nelson comandă să i se aducă aspiratorul pe care-l și mânuiește ca o gospodină veritabilă: ”Totul va fi bine! Du-te… Vom reveni la normal”.

“Îmi iau veverița și calculatorul și plec”

Cu un an în urmă, Nelson s-a certat cu soția lui și a plecat de acasă, la hotel.

“Mai are rost să stăm împreună? Între noi nu mai există nimic. Trup nu-mi dai, ce viață e asta? Mi-ați făcut manevră, mi-ați schimbat hainele, lucrurile, că să pierd controlul, să mă duceți în eroare. Între noi există doar mâncarea pe care mi-o faci. Dar mă duc la fast-food, nu-i problema. Stau de două săptămâni și mă gândesc dacă să-mi iau hainele și veverița și să plec. Eu nu vreau să-mi pierd familia.

Ați urmărit să mă băgați în pământ mai repede. Mi-ați pus mâncăruri… ca să mă îmbolnăvesc, să mă băgați în spital. Doi ani ați stat pe mine cu mâncăruri grase să mă îmbolnăviți. Îmi iau veverița și calculatorul și plec”, a spus Nelson Mondialu’, la vremea respectivă. (CITEȘTE AICI: Povestea de amor a lui Nelson Mondialu)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...