Sorana (ex-A.S.I.A.) a picat în ispită… Am filmat-o în miezul nopții cu musculosul care a făcut ravagii la ”Insula iubirii”!

Publicat: 17/03/2019 | 23:26

A trecut printr-un divorţ dureros, după ce soţul ar fi „tradus-o”, a fost cerută în căsătorie, dar despre cum a evoluat mai departe relaţia ei nu s-a mai auzit nimic de mai bine de jumătate de an. Acum, Sorana, fosta componentă a trupei A.S.I.A.) se pare că a picat în ispită. Vedeta a petrecut o noapte de pomină, într-un club din Capitală, alături de musculosul care a făcut ravagii la ”Insula Iubirii”. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. (CITEȘTE ȘI: CELEBRUL JURAT DE LA PRO TV I-A CERUT DIVORȚUL SOȚIEI ȘI… S-A COMBINAT CU O DOCTORIȚĂ!)

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Sorana Darclee, în BOA, unul dintre cele mai selecte cluburi din București, acolo unde vedeta a ieșit să se distreze alături de câțiva prieteni. (NU RATA, AICI: GALERIE FOTO INDECENTĂ. TOP 69 CELE MAI JUCĂUȘE VEDETE DIN ROMÂNIA, FOTOGRAFIATE ÎN POZIȚII MEGA-PROVOCATOARE!)

La scurt timp după ce a pășit în local, fosta componentă a trupei A.S.I.A. se pare că a picat în ispită. Cântăreața s-a anturat cu unul dintre musculoșii care au făcut ravagii în renumitul show matrimonial ”Insula Iubirii”. Vedeta nu ar fi rezistat tentației când l-a văzut pe tânărul plin de mușchi. Așa că Sorana și Cristian de la ”Insula Iubirii” s-au ”combinat” la o seară de petrecere cu multe dansuri frenetice, dar și cu câteva pahare din cele mai rafinate băuturi. Până-n zorii zilei, Cristian și Sorana au petrecut la intensitate maximă alături de câțiva prieteni. S-au distrat de minune, mai ceva ca doi adolescenți. (NU RATA, AICI: TĂTICUL MCDONALD’S & CITY GRILL A RĂVĂȘIT CARTIERUL BOGĂTAȘILOR CU UN CITROËN INTERBELIC!)

În ipostaze tandre cu o femeie

În urmă cu ceva timp, Sorana Darclee a fost protagonista unor imagini super-hot, apărute pe reţelele sociale.

Sorana, în ipostaze tandre cu o femeie

Fosta componentă a trupei A.S.I.A și o prietenă bună s-au machiat, s-au aranjat şi mai apoi au fost la un pas să se sărute. Cele două s-au fotografiat în rolul fetelor rele şi chiar le-a ieşit. Fanii artistei au reacţionat pozitiv la imaginea incendiară pe care Sorana a postat-o pe o rețea de socializare. (NU RATA, AICI: CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU, DECLARAȚII EXCLUSIVE DESPRE ÎNSURĂTOARE: ”NOROCUL MEU ESTE CĂ…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...