Tăticul McDonald’s & City Grill a răvășit cartierul bogătașilor cu un Citroën interbelic!

Publicat: 17/03/2019 | 00:01

Marian Alecu, omul care a pus bazele renumitului lanț de fast-food McDonald’s în România, precum și ale grupului City Grill, este un împătimit al mașinilor de epocă. După ce, în toamna anului trecut, omul de afaceri a făcut senzație pe străzile din Capitală cu un superb Mercedes 280 SE decapotabil, recent, ”Tăticul McDonald’s și City Grill” a ”lovit” din nou. Multimilionarul a răvășit cartierul bogătașilor cu un Citroën interbelic. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini senzaționale cu noua bijuterie pe patru roți a celebrului antreprenor. (CITEȘTE ȘI: UNUL DINTRE CEI MAI CUNOSCUȚI CÂNTĂREȚI DIN ROMÂNIA A FOST INTERNAT ÎNTR-UN CENTRU DE DEZINTOXICARE PRIN HOTĂRÂRE JUDECĂTOREASCĂ!)

Cel care a pus bazele McDonald’s în România a avut o apariție de-a dreptul sclipitoare în zona preferată a milionarilor, acolo unde rafinamentul și șampania Armand de Brignac sunt la ele acasă. ”Tăticul McDonald’s și City Grill”, așa cum este cunoscut în mediul de afaceri, este un mare fan al automobilelor de epocă, cu care stârnește admirația în traficul din Capitală. (NU RATA, AICI: DAN BITTMAN, PRIMELE DECLARAȚII SINCERE DESPRE PROBLEMELE PE CARE FIUL LUI LE ARE CU DROGURILE)

Pasiune pentru automobilele de epocă

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Marian Alecu în zona de nord a Capitalei, unde a făcut senzație cu noua sa bijuterie pe patru roți. Marian Alecu a apărut la volanul unui Citroën 11, fabricat în perioada interbelică. Îmbrăcat la patru ace, așa cum îi stă bine unui antreprenor de succes, Marian Alecu a întors toate privirile. Doar nu în fiecare zi bucureștenii au ocazia să vadă o asemenea mașină, care pare desprinsă din filmele lui Sergiu Nicolaescu. (NU RATA, AICI: TĂTICUL MCDONALD’S & CITY GRILL A FĂCUT SENZAȚIE ÎN CARTIERUL MILIARDARILOR CU UN MERCEDES DE COLECȚIE!)

Omul de afaceri Marian Alecu, la volanul unui răvășitor Citroën interbelic

A investit în imobiliare

Marian Alecu, românul care a condus timp de 13 ani afacerile locale ale gigantului american McDonald’s, a investit 2,4 milioane de euro într-un bloc de 62 de apartamente și garsoniere din zona Lizeanu din Capitală. Pe lângă această afacere, antreprenorul a pus și bazele lanțului de restaurante City Grill. (NU RATA, AICI: A DEZVĂLUIT CINE ESTE IUBITA SECRETĂ A LUI CODIN: ”ARE PĂRUL NEGRU, ARE 30 DE ANI ȘI UNEORI…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...