A dezvăluit cine este iubita secretă a lui Codin: ”Are părul negru, are 30 de ani și uneori…”

Publicat: 15/03/2019 | 22:47

Juniorul l-a dat de gol pe Codin Maticiuc. Mario, puștiul lui Codin, a dezvăluit cine este iubita secretă a celebrului actor și afacerist.  CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, mărturisirile senzaționale. (CITEȘTE ȘI: ”SEXY URLAȚI” A OBȚINUT ORDIN DE PROTECȚIE ÎMPOTRIVA FOTBALISTULUI KARATEKA!)

Codin Maticiuc va deveni tată, în luna aprilie a acestui an, iar bucuria i se citește pe față în fiecare moment. De când a primit marea veste, nu își mai încape în piele de fericire. Cu toate acestea, încercă să își țină iubita ”la secret”. (NU RATA, AICI: CUNOSCUTUL JURAT DE LA PROTV DIVORȚEAZĂ ÎNAINTE DE PAȘTE!)

Recent, la premiera filmului ”Faci sau Taci”, atunci când a oferit un interviu pentru site-ul nr.1 din România,  Codin Maticiuc a fost dat de gol. Mario, juniorul care-l însoțea și pentru care tânărul este ca un tată, a dezvăluit cine este iubita secretă care urmează să-i ofere lui Codin primul moștenitor.

”Are părul negru, are 30 de ani și uneori când ne întâlnim cu mai mulți oameni îmi spune să fiu politicos. Ea se comportă ca orice mamă. (…) Îmi place de Codin, e drăguț și de la el am învățat engleza”, ne-a dezvăluit juniorul lui Codin, Mario.

Juniorul l-a dat de gol pe Codin!

Codin, pregătiri intense pentru rolul de tată

Mai mult decât atât, nonconformistul Codin a făcut mărturisiri uluitoare, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.  A vorbit despre modul în care se pregătește pentru cel mai important rol din viața lui.(NU RATA, AICI: CODIN A VORBIT DESPRE ”BOTEZUL” FIICEI LUI LA LOFT: ”EU VOI FI BEAT LA O MASĂ ȘI…”)

 ”Sper să dețin cât mai multă infrastructură. Să am cât mai multe bone pentru ca eu să nu fiu nevoit să schimb scutece. Dar trebuie să o fac o dată sau de două ori ca să știu și eu cum e treaba asta. Exersez rolul de tată cu niște perne și mă bucur că totul este conform planului, fetița este sănătoasă și este bine”, a mărturisit Codin Maticiuc, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Codin se pregătește pentru rolul de tată

Codin Maticiuc, un tătic sever?

Codin Maticiuc este discret atunci când vine vorba despre viața lui personală. Iar mama copilului său nu face excepție. Actorul este extrem de fericit că iubita lui îl va face tătic. Iar acum Codin Maticiuc trebuie să se obișnuiască cu rolul de ”părinte”.

”Ea când o să îmi spună că vrea să iasă în club, o să fie prin SMS pentru că, probabil, o să fie încuiată într-o pivniţă şi o să îi dau un telefon să poată să vorbească doar cu mine să îmi dea SMS-uri sau poate o staţie. Nu cred că o să îşi dorească club, cred că o să vrea să vadă soarele sau chestii de genul ăsta, să vadă un parc. Cred că îmi doresc să fie totul o negociere. Nu e vorba de duritate, de chestii fizice, de ridicat ton”, a mărturisit Codin Maticiuc, în urmă cu ceva timp.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...