”Sexy Urlați” a obținut ordin de protecție împotriva fotbalistului karateka!

Publicat: 14/03/2019 | 22:23

Șoc în lumea bună a Bucureștiului! După o poveste de dragoste mai ceva ca-n filme, ”Sexy Urlați” a obținut ordin de protecție împotriva iubitului fotbalist. Polițiștii de la Secția 2 au luat măsuri în urma unui episod violent care s-a derulat în weekend-ul trecut. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de ultimă oră despre situația uluitoare. (CITEȘTE ȘI: ALEX BODI RUPE TĂCEREA! PRIMELE ȘI SINGURELE DECLARAȚII DUPĂ DESPĂRȚIREA DE BIANCA)

A iubit-o cu patimă, i-a pus totul la picioare, a cerut-o de soţie, copleşind-o cu cadouri scumpe, pentru ca apoi să se trezească într-o situație neașteptată. Lovitura a venit zilele trecute pentru fotbalistul-karateka. (CITEȘTE ȘI: AVEM CELE MAI NOI IMAGINI CU BURTICA DE GRAVIDUȚĂ A LAVINIEI PÂRVA!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii de ultim moment. Potrivit unor surse D.A.S, categoria A, weekend-ul trecut, „Sexy Urlați” s-a adresat oamenilor legii, după ce a avut o dispută cu celebrul ei iubit. Din câte se pare, imediat după incident, polițiștii de la Secția 2 au luat măsuri serioase și au emis un ordin de protecție împotriva fotbalistului-karateka.

Polițiștii de la Secția 2 au luat măsuri după un episod violent care a avut loc weekend-ul trecut

Fotbalistul-karateka, reacție fulgerătoare

Mai surprinzător este faptul că, ulterior, fostul sportiv s-a mișcat extrem de repede. Potrivit unor surse din mediul judiciar, acesta a depus o contestație împotriva ordinului de protecție. Site-ul nr.1 din România a aflat că magistrații au respins, între timp, acțiunea. (NU RATA, AICI: CÂȘTIGĂTOARELE ASIA EXPRESS, DANS EROTIC NEMAIVĂZUT!)

”Tip soluție: Respinge cererea. Soluția pe scurt: Respinge contestaţia, ca neîntemeiată. Menţine ordinul de protecţie provizoriu nr.1393742 din 09.03.2019 emis de Poliţia Sectorului 1 Bucureşti-Secţia 2 Poliţie. Ia act că nu s-au solicitat cheltuieli de judecată. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 1 București.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...