Avem cele mai noi imagini cu burtica de graviduță a Laviniei Pârva!

Publicat: 11/03/2019 | 22:54

Ștefan Bănică Jr. este super-grijuliu cu soția lui, care urmează să îl facă un mândru tătic, pentru a treia oară. Artistul nu o scapă nicio clipă din ochi pe brunetă, care arată superb în condițiile în care se află în ultimul trimestru de sarcină. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are cele mai noi imagini cu burtica de graviduță a Laviniei Pârva, pe care vi le prezintă în exclusivitate.

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva formează un cuplu de aproximativ șapte ani, iar în septembrie 2017 cei doi s-au căsătorit. Ulterior, frumoasa brunetă a rămas însărcinată, după o serie de vizite la clinicile de fertilizare. Între timp, burtica artistei a prins contur, iar ea și soțul ei ar urma să devină părinți la începutul verii. Până atunci, cei doi își petrec timpul liber cum știu mai bine.

(VEZI AICI: PRIMELE IMAGINI CU BURTICA DE GRAVIDĂ A SOȚIEI LUI BĂNICĂ JR.)

Ștefan Bănică Jr., comportament ireproșabil față de Lavinia Pârva

Recent, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe Ștefan Bănică Jr. și pe Lavinia Pârva într-o zonă selectă din Capitală. S-au ținut de mână ca doi îndrăgostiți și au intrat într-un restaurant de lux pentru a lua masa. Pe stradă, artistul a impresionat cu grija pe care i-a purtat-o soției sale. S-a asigurat, permanent, că nu are nevoie de nimic și nu a lăsat ceva la voia întâmplării.

Așa cum se poate observa, bruneta a acumulat câteva kilograme, iar corpul ei a suferit anumite modificări. Nu este, totuși, cazul să intre în panică. Pentru că, deși este însărcinată în șase luni, artista arată senzațional și merită toate laudele. Ștefan Bănică Jr. este, cu siguranță, mândru că are o astfel de soție. Și nu trebuie deloc să ne surprindă faptul că este super-grijuliu cu ea.

Până să intre în restaurant, Ștefan și Lavinia au părut extrem de relaxați. Ard, mai mult ca sigur, de nerăbdare să-și strângă pruncul în brațe. Nu mai au mult de așteptat. Cert este că lucrurile între ei merg perfect, iar artistul are un comportament ireproșabil, de nota 10, față de femeia care îi va dărui, curând, un copil. Fără să exagerăm, orice viitoare mămică și-ar dori să aibă un astfel de partener. Din relațiile anterioare, artistul mai are doi copii, Radu și Violeta.

Ștefan Bănică Jr., super-grijuliu cu soția sa, însărcinată în 6 luni

(CITEȘTE ȘI: SOȚIA LUI BĂNICĂ JR. S-A BĂGAT PE SUB PIELEA SOACREI)

S-au căsătorit în secret

Ştefan Bănică Jr. s-a căsătorit în secret cu iubita lui, Lavinia Pârva, iar informaţia a făcut ocolul internetului, în septembrie 2017. Nu au existat însă detalii despre nunta celor doi, tocmai pentru că evenimentul s-a petrecut departe de ochii curioşilor, în Bulgaria!

Nici prietenii apropiaţi nu au avut habar de nimic. Ei au fost chemaţi la un hotel din Balcic, sub un anume pretext. Li s-a spus că artistul îşi va sărbători ziua de naştere în avans, printr-o petrecere. Numai că primele semne de întrebare au apărut la acel moment, pentru că Ştefan este născut pe 18 octombrie.

(NU RATA: CUM A FOST SURPRINSĂ LAVINIA PÂRVA LA SCURT TIMP DUPĂ CE S-A AFLAT CĂ ESTE ÎNSĂRCINATĂ)

Chiar şi aşa, invitaţii au ”muşcat” nada, dar s-au trezit în faţa faptului împlinit, adică la nunta lui Ştefan cu Lavinia. Petrecerea a fost extrem de reuşită, mai ales că invitaţii au fost cu atenţie selectaţi pentru evenimentul care s-a vrut intim şi… secret!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...