Cum a ”lucrat-o” Lavinia Pârva pe Andreea Marin… Soția lui Bănică Jr. s-a băgat pe sub pielea soacrei

Publicat: 29/11/2018 | 23:13

Andreea Marin a devenit istorie pentru fosta ei soacră. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Sanda Liteanu, mama lui Ștefan Bănică Jr., are o nouă noră preferată. Soția îndrăgitului artist pare că s-a băgat pe sub pielea soacrei, în compania căreia petrece mult timp. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, cum a ”lucrat-o” Lavinia Pârva pe Andreea Marin.

Ștefan Bănică Jr. este singur la părinți. Sanda Liteanu, mama artistului, și-a dorit dintotdeauna să aibă și o fată, dar dorința nu i s-a împlinit. Cu toate acestea, nu a dus lipsă de “fiice”, deoarece așa le-a considerat pe partenerele băiatului său. Care nu au fost chiar puține, doar cântărețul este unul dintre cei mai frumoși și mai râvniți bărbați din România.

„Găsesc în dânsa o mamă”

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. s-au căsătorit în 2006, iar după opt ani au decis să divorțeze. Prezentatoarea TV a avut o relație excelentă cu soacra ei. „Găsesc în dânsa o mamă în adevăratul sens al cuvântului, dat fiind faptul că eu mi-am pierdut mama la nouă ani”, afirma Andreea Marin.

(VEZI AICI: DE CÂT TIMP ŞTIA ŞTEFAN BĂNICĂ JR. DE NOUA RELAŢIE A ANDREEI MARIN)

Sentimentul era, de altfel, reciproc, iar Sanda Liteanu a regretat, mai mult ca sigur, că relația Andreei Marin cu fiul ei nu a durat mai mult. Soarele a răsărit, însă, din nou pe strada mamei cântărețului. Pentru că, la doar câteva luni de la despărțirea de fosta “Zână a Surprizelor”, Ștefan Bănică Jr. s-a apropiat de Lavinia Pârva, care, în urmă cu un an, i-a și devenit soție. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

Au mers la cumpărături împreună

Frumoasa brunetă a reușit să o ”lucreze” pe Andreea Marin în fața Sandei Liteanu. Care pare că a uitat-o pe prezentatoarea TV. Acum are o altă noră model, în persoana Laviniei Pârva. În doar câteva luni, bruneta demonstrează că a impresionat-o pe soacra sa, iar cele două se înțeleg de minune și petrec mult timp împreună. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

Lavinia Pârva o însoțește frecvent pe mama lui Ștefan Bănică Jr în drumurile sale. Artista o ajută pe Sanda Liteanu cu absolut orice este nevoie, fără niciun fel de problemă. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, și dovada! Cele două au fost împreună la cumpărături, într-un supermarket din Capitală.

Au zăbovit printre rafturi câteva minute, după care au ieșit din supermarket încărcate cu două sacoșe. Pe cea mai grea au ținut-o împreună, semn clar că sunt ca surorile.

“Lavinia este o fată tare drăguță, la locul ei. Îmi place de ea!, mărturisea, de altfel, Sanda Liteanu în urmă cu mai multe luni.

Lavinia Pârva are o relație specială cu soacra sa, Sanda Liteanu

(CITEȘTE ȘI: PRIMELE DECLARATII ALE MAMEI LUI BANICA JR. DESPRE RELATIILE LUI CU LAVINIA SI ANDREEA MARIN)

S-a căsătorit în secret cu Lavinia Pârva!

Ştefan Bănică Jr. s-a căsătorit în secret cu iubita lui, Lavinia Pârva, iar informaţia a făcut ocolul internetului, anul trecut, la începutul toamnei. Nu au existat însă detalii despre nunta celor doi, tocmai pentru că evenimentul s-a petrecut departe de ochii curioşilor, în Bulgaria!

(NU RATA: SINGURELE POZE CU ŞTEFAN BĂNICĂ JR. LA BALCIC, ÎN VACANŢA ÎN CARE S-A ÎNSURAT CU LAVINIA PÂRVA)

Nici prietenii apropiaţi nu au avut habar de nimic. Ei au fost chemaţi la un hotel din Balcic, sub un anume pretext. Li s-a spus că artistul îşi va sărbători ziua de naştere în avans, printr-o petrecere. Numai că primele semne de întrebare au apărut la acel moment, pentru că Ştefan este născut pe 18 octombrie.

Chiar şi aşa, invitaţii au ”muşcat ” nada, dar s-au trezit în faţa faptului împlinit, adică la nunta lui Ştefan cu Lavinia. Petrecerea a fost extrem de reuşită, mai ales că invitaţii au fost cu atenţie selectaţi pentru evenimentul care s-a vrut intim şi… secret! (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...