Singurele poze cu Ştefan Bănică jr. la Balcic, în vacanţa în care s-a însurat cu Lavinia Pârva! „Începem o…”

Publicat: 17/10/2017 | 08:09

Vestea că Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică jr. s-au căsătorit în secret, acum mai bine de o lună, a luat cu asalt lumea showbiz-ului. Cei doi şi-au oficializat relaţia pe tărâm bulgăresc, în Balcic, un loc special pentru Ştefan Bănică. 

Ştefan Bănică Jr. şi Lavinia Pârva şi-au oficializat relaţia în celebra staţiune bulgărească Balcic, acolo unde şi-au invitat toţi prietenii, sub pretextul că artistul îşi serbează ziua de naştere în avans. Toţi au muşcat momeala şi nu ştiau că se află, de fapt, la o petrecere de nuntă. Odată ajunşi acolo, prietenii lui Ştefan Bănică jr. au avut un şoc, atunci când artistul i-a anunţat, brusc, că s-a însurat cu Lavinia. În acea perioadă, Ştefan Bănică jr. a publicat două fotografii cu el, la un resort de lux din Balcic, dar nimeni nu ştia adevăratul motiv pentru care se află acolo. (VEZI AICI Culisele căsătoriei lui Ştefan Bănică jr. cu Lavinia. Şi-a minţit invitaţii şi i-a ademenit în străinătate!)

Începem o nouă zi, una senină şi plină de voie bună, nu-i aşa?”, a scris Ştefan Bănică jr, în dreptul uneia dintre pozele realizate în Balcic.

Pentru Ştefan Bănică Jr., această locaţie este una specială. Artistul îşi petrece mare parte din vacanţe pe litoralul bulgăresc, aşa că e de înţeles de ce a ales să-şi facă nunta într-un loc drag lui. În aceeaşi perioadă în care a postat Ştefan imaginile din Balcic, Lavinia a publicat şi ea câteva instantanee din vacanţă, în timp ce se bălăcea în piscină. Vedeta a mai pus poze din acea vacanţă, dar, spre deosebire de Ştefan, ea nu a dezvăluit locaţia în care se afla.