Primele imagini cu burtica de gravidă a soției lui Bănică Jr.

Publicat: 21/12/2018 | 23:44

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, primele imagini cu burtica de gravidă a soției lui Ștefan Bănică Jr. Lavinia Pârva și soțul ei vor deveni părinți anul viitor. Bruneta va fi pentru prima dată mămică, în timp ce artistul va deveni tătic pentru a treia oară, având deja doi copii din relațiile anterioare, dintre care o fată cu Andreea Marin. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!)  Atât frumoasa artistă, cât și Ștefan sunt foarte fericiți și așteaptă cu nerăbdare noul membru al familiei. (Citește și: Lavinia Pârva, primul mesaj public după ce s-a aflat că este însărcinată!)

CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, a întâlnit-o pe vedetă la cumpărături, într-un supermarket din Capitală. Îmbrăcată după ultimele tendințe, Lavinia purta un palton cu mâneci trei sferturi, mov, iar pe cap avea un basc cu o floare, de aceeași culoare.  (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Cum arată proaspăta graviduță

Proaspăta graviduță demonstrează că este foarte grijulie, protejându-și sarcina. Drept dovadă, ca încălțări, a ales o pereche de cizme cu talpă joasă, destul de comode, mai ales că avea de stat ceva timp în picioare. Lavinia s-a plimbat câteva minute bune printre rafturile magazinului, fiind indecisă dacă să achiziționeze anumite produse. Până la urmă, a cumpărat câte ceva de îngrijire personală. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

Cel mai probabil, cântăreața a trecut de primul trimestru al sarcinii, căci altfel nu l-ar fi lăsat pe Ștefan Bănică să facă anunțul oficial că vor deveni părinți. Se știe că primul trimestru este mai dificil, așa că fiecare femeie este prudentă și nerăbdătoare să afle că totul decurge normal. (Citește și: Prima reacție a Andreei Marin, după ce a aflat ca Lavinia Pârva e însărcinată cu Ștefan Bănică Jr!)

Ștefan Bănică a anunțat pe scenă că va deveni iar tătic

La concertul de la Sala Palatului, imediat după ce i-a făcut o dedicație Violetei, fiica lui și a Andreei Marin, a cărei zi de naștere a fost, Ștefan Bănică a dorit să transmită chiar el fericita veste. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

„Doamnelor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani. Iar Moș Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă-seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară”, a spus Ștefan Bănică pe scena Sălii Palatului. (Citește și: Lavinia Pârva, cu lenjeria intimă la vedere! Cum s-a pozat cântăreața)

S-au căsătorit în secret

După şase ani petrecuți alături de Lavinia Pârva (32 de ani), Ștefan Bănică Jr. a considerat că e timpul să oficializeze relația. A făcut-o în secret, în Bulgaria. Artistul şi-a dorit discreţie maximă, astfel că, după cununia civilă, el şi-a invitat câţiva prieteni în stațiunea Balcic. Pretextul a fost că-şi serbează ziua de naştere în avans. Invitații au aflat abia acolo despre ce era, de fapt, vorba.

”Ştefan s-a ridicat de pe scaun, în mijlocul petrecerii din Bulgaria, şi ne-a spus că s-a însurat cu Lavinia, spre surprinderea celor care i-au adus doar lui cadouri. Cheful a avut loc la un restaurant de lux din apropierea Castelului Reginei Maria de la Balcic. Însurăţeii şi-au servit invitaţii cu aperitive, friptură, peşte şi prăjituri, dar şi băuturi fine, de eveniment ocupându-se doar ei doi”, a dezvăluit unul dintre invitați, pentru Click. (Citește și: Picanteriile relației Ștefan Bănică Junior – Lavinia Pîrva: ”Ne despărțim, apoi…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...