Picanteriile relației Ștefan Bănică Junior – Lavinia Pîrva: ”Ne despărțim, apoi…”

Autor: Cristian Blanuta
Publicat: 14/05/2018 | 19:24

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Junior se mai ciondănesc, dar de fiecare data reușesc să treacă peste problemă. Supărarea nu durează decât câteva minute. Soția artistului a dezvăluit ce se întâmplă atunci când se contrazic și cum situația revine normal.

„Să ştii că suntem foarte asemănători. Ne potrivim în toate. Nu e cu nervi şi chiar dacă ar fi aşa, ne despărţim la un moment dat unul într-o parte, altul în cealaltă parte”, a afirmat Lavinia.

S-au căsătorit în secret

După o relație de şase ani cu Lavinia Pîrva (32 de ani), Ștefan Bănică Junior a considerat că e timpul s-o oficializeze. A făcut-o în secret, la Balcic, Bulgaria. Bănică şi-a dorit discreţie maximă, astfel că după cununia civilă el şi-a invitat câţiva prieteni în stațiunea Balcic. Pretextul a fost că-şi serbează ziua de naştere în avans. Invitații au aflat abia acolo despre ce era, de fapt, vorba.

”Ştefan s-a ridicat de pe scaun, în mijlocul petrecerii din Bulgaria, şi ne-a spus că s-a însurat cu Lavinia, spre surprinderea celor care i-au adus doar lui cadouri. Cheful a avut loc la un restaurant de lux din apropierea Castelului Reginei Maria de la Balcic. Însurăţeii şi-au servit invitaţii cu aperitive, friptură, peşte şi prăjituri, dar şi băuturi fine, de eveniment ocupându-se doar ei doi”, a dezvăluit unul dintre invitați, pentru Click.

Citește și...