Cum a fost surprinsă Lavinia Pârva la scurt timp după ce s-a aflat că este însărcinată

Publicat: 20/12/2018 | 11:09
Cum a fost surprinsă Lavinia Pârva la scurt timp după ce s-a aflat că este însărcinată

Soția lui Ștefan Bănică Jr. este însărcinată, iar artistul este fericit la culme că va deveni tată pentru a treia oară. Anunțul a fost făcut în cadrul unuui concert pe care îl desfășura la Sala Palatului. 

Cu siguranță Lavinia a trecut de primul trimestru al sarcinii, căci altfel nu l-ar fi lăsat pe Ștefan Bănică să facă anunțul oficial că vor deveni părinți. Se știe că primul trimestru este mai dificil, așa că fiecare femeie este prudentă și nerăbdătoare să afle că totul decurge normal.

Acum, după ce toată lumea a aflat de fericita veste, Lavinia a ieșit liniștită în public, pentru cumpărăturile de sărbători. Îmbrăcată lejer și foarte încântată de ideea împodobirii bradului, mai ales că de data aceasta va fi un moment mai special, cântăreața a fost surprinsă într-un video în timp ce se ”alintă” în fața raftului cu decorațiuni.

View this post on Instagram

#shopping #christmas #happytime 😘

A post shared by LAVINIA (@laviniapirvaofficial) on

Ştefan Bănică a anunţat că va fi tată pentru a treia oară

Știrea a fost anunțată pe scena Sălii Palatului, chiar de către Ștefan, sâmbătă, 15 decembrie, în ziua în care Violeta, fiica lui și a Andreei Marin, a împlinit 11 ani.

Doamnelor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani. Iar Moș Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară„, a spus Ştefan Bănică Jr. pe scenă.

Citește și...