Cunoscutul jurat de la PROTV divorțează înainte de Paște!

Autor:
Publicat: 14/03/2019 | 22:23

Samuel Le Torriellec vrea, din tot sufletul, să fie un bărbat liber! Cunoscutul jurat de la PRO TV nu ar intenționa să-și ierte soția, care l-a acuzat, în trecut, de violență domestică. Anul trecut a plătit din propriul buzunar o taxă de 5.500 de euro în așa fel încât să divorțeze cât mai rapid. Înainte de Paște va avea loc înfățișarea în instanță. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

În toamna anului 2016, soția lui Samuel Le Torriellec pregătise actele de divorț în urma unui presupus episod de agresiune fizică. Potrivit unor surse, în documentul prin care Georgiana a cerut desfacerea căsătoriei erau descrise scenele de violență domestică, care s-ar fi petrecut chiar sub ochii fiului lor. Conform mărturisirilor femeii, soțul ar fi bruscat-o, ar fi strâns-o cu putere de gât şi ar fi împins-o într-un perete.

(VEZI AICI: TREI REŢETE NOI SEMNATE DE CHEF SAMUEL LE TORRIELLEC)

De Paște ar putea fi un bărbat liber!

Chef Le Torriellec pune mare preț pe respect

Cu toate acestea, în februarie 2017, Georgiana a declarat că nu este în divorț cu Samuel Le Torriellec și că este dispusă să dea uitării trecutul. Totuși, faptul că numele său a ajuns în mijlocul acestei controverse l-ar fi făcut pe celebrul jurat de la MasterChef să ceară el separarea. Pe 19 februarie 2018, vestitul bucătar a mers la Judecătoria Sectorului 1 din Capitală și a depus actele de divorț.

Ba mai mult, pentru a urgenta desfacerea căsătoriei, bărbatul s-a angajat să plătească taxa de aproximativ 5.500 de euro pentru partaj! Asta în condițiile în care soția sa încă spera la o împăcare. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că înainte de Paște, chiar în ”Săptămâna Patimilor”, va avea loc înfățișarea în instanță. În urma căreia Samuel Le Torriellec ar putea deveni, în sfârșit, un bărbat liber.

Un lucru este, până atunci, cert. Celebrul jurat de la PRO TV nu vrea să mai audă de împăcare. Nu poate uita faptul că soția l-a acuzat de violență domestică. Vrea să scape cât mai rapid de mariajul cu Georgiana și să-și continue viața. De Paște ar putea fi, într-un final, fără obligații. Soarta lui este în mâinile magistraților!

S-au căsătorit în 2015!

Georgiana și Samuel Le Torriellec s-au căsătorit în toamna anului 2015. Renumitul bucătar mai are o fiică din prima căsătorie.

(CITEȘTE ȘI: CANCAN.RO DEZVĂLUIE ÎN PREMIERĂ INFORMAŢIA MOMENTULUI. VEDETA PROTV A DIVORŢAT)

Chef Samuel Le Torriellec s-a născut în Cherbourg, un orășel din Normandia. El a început să gătească la 16 ani și, în unele momente, rememorează câte emoții avea atunci, la început de drum.

“Primul lucru pe care l-am făcut a fost crème brûlée și îmi amintesc că eram foarte stresat, voiam să iasă perfect”, a declarat celebrul chef de la PROTV.

Vărul și unchiul său erau pescari, așa că știe cum să prepare peștele la perfecție. De altfel, este și ingredientul pe care l-ar găti oricând, în orice fel. Chef Samuel Le Torriellec a lucrat în multe bucătarii și a învățat de toate, inclusiv patiserie. Cea mai mare provocare pentru el a fost, fără doar și poate, perioada petrecută în bucătăria restaurantului “Le Tour d’Argint”, care avea, pe atunci, trei stele Michelin.

S-a îndrăgostit de România

Chef Samuel se află în România de aproape 10 ani. Într-un interviu acordat în urmă cu mult timp, el a povestit că s-a stabilit în țara noastră după ce a venit pentru trei zile, la îndemnul unui prieten. Soarta a făcut să se îndrăgostească pe loc de România și s-a hotărât să rămână, deși nu avea nimic perfectat și doar bagajul pentru cele trei zile. Este un adevărat expert în tehnică, iar farfuriile sale sunt opere de artă.

(NU RATA: UN CELEBRU CHEF DE LA PRO TV A DEVENIT TATĂ ÎN SECRET?!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)