Cancan.ro dezvăluie în premieră informaţia momentului. Vedeta PROTV a divorţat! Primele declaraţii…

Publicat: 15/06/2017 | 10:56

Roxana Ciuhulescu a divorţat după zece ani de căsătorie, iar CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, dezvăluie în exclusivitate acest lucru. Fosta vedetă PRO TV a povestit care sunt motivele care au făcut-o să ia această decizie. Blonda s-a căsătorit în 2007 cu Mihai Ivănescu, iar cei doi au împreună o fetiţă în vârstă de nouă ani.

„Uneori şi poveştile de dragoste se încheie, aşa cum este şi cazul meu. Drumul meu a luat o altă direcţie, decât direcţia lui Mihai. Când doi oameni nu se mai înţeleg şi nu pot găsi o cale comună de comunicare, e mai bine să se despartă, decât să arate copilului lor latura nefericită a vieţii familiale. În consecinţă, după 10 ani, am decis împreună să punem punct căsniciei. În ce mă priveşte,  îmi voi continua viaţa, dedicându-mă creşterii fetiţei noastre şi hobby-urilor cu şi fără motor care mă definesc ca persoană. Acestea sunt singurele declaraţii pe care le dau despre acest subiect. În speranţa că îmi va fi respectat dreptul la viaţă personală, rog toţi colegii din presă să înţeleagă că am dreptul la intimitate. Vă doresc să aveţi parte de tot ce nu puteţi cumpăra cu bani: sănătate, fericire şi dragoste“, a declarat Roxana Ciuhulescu, în urmă cu puţin timp, pe blogul ei personal.

Roxana şi soţul ei au mai avut probleme în trecut şi au fost la un pas de despărţire, însă au discutat şi lucrurile au revenit la normal. În fiecare cuplu, la un moment dat intervin şi problemele, stresul, poate uzura, nu ştiu, ceva se întâmpla, iar dacă partenerii nu caută cauza problemelor, atunci e clar, totul se duce de râpă. La fel a fost şi cu noi, însă Mihai care este mai matur ca mine, a pus piciorul în prag.

Cei doi au împreună o fetiţă
Cei doi au împreună o fetiţă

Problema era că nu mai aveam timp să comunicăm, să petrecem timp doar noi doi, munceam mult, eram obosiţi, veneam acasă încărcaţi de problemele de la serviciu şi asta a adus o răceala între noi şi o atmosferă tensionată”, declara, în ianuarie 2013, Roxana Ciuhulescu. Dacă la acea vreme cei doi au reuşit să treacă peste probleme, de această dată ruptura este definitivă.

Citește și...