ȘOCANT. Unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din România a fost internat într-un centru de dezintoxicare prin hotărâre judecătorească!

Publicat: 15/03/2019 | 22:46

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia unor informații care vor zgudui showbiz-ul. Un celebru cântăreț a fost internat într-un centru de dezintoxicare prin hotărâre judecătorească. O instanță din Capitală a decis în secret, în urmă cu două luni, ca vedeta să urmeze un tratament pentru toxicodependență de droguri. Atenție, urmează dezvăluiri incredibile!

De-a lungul timpului a fost implicat în numeroase scandaluri. Cu fiecare ocazie, este obișnuit să facă spectacol. Din păcate, nu tot timpul în sensul bun. Este un artist cunoscut și apreciat nu doar în țara noastră, ci și peste hotare. Unde, de regulă, ridică publicul în picioare. Celebritatea i-ar fi luat, însă, din bunul simț. Și din discernământ. De o bună perioadă a căzut în patima drogurilor.

(VEZI AICI: MASACRU ÎN MEXIC! 14 OAMENI AU FOST UCIŞI LA UN CENTRU DE DEZINTOXICARE)

Magistrații l-au internat!

Motiv pentru care familia lui a intervenit. Lucru, de altfel, normal. Nu l-au lăsat singur și îi oferă tot sprijinul. În urmă cu două luni, cântărețul, sfătuit și consiliat de rude, a ales să meargă la un centru de reabilitare din Capitală. Are șansa să scape de dependența de narcotice. Care, în ultimele luni, l-au distrus. Din toate punctele de vedere. În condițiile în care abia a trecut de vârsta majoratului.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că tânărul a fost internat într-un centru de dezintoxicare. Decizia au luat-o chiar magistrații, mai mult ca sigur la sugestia familiei cântărețului. Vedeta va urma un tratament pentru toxicodependență de droguri. Cât va rămâne acolo este greu de spus. Cert este că artistul a făcut un prim pas spre reabilitare.

(CITEȘTE ȘI: ACUZATĂ CĂ SE DROGHEAZĂ, OANA ZĂVORANU RĂSPUNDE)

În ultimele luni, cântărețul a fost pionul principal în diverse diferende. Iute la mânie, acesta a atras atenția asupra sa mai peste tot pe unde a fost prezent. A avut, de asemenea, interacțiuni cu poliția. Totul din cauza faptului că este narcoman. Poate lucrurile se vor schimba pentru el. Pentru că este de apreciat faptul că a acceptat să fie internat. Dacă va scăpa de dependența de droguri, rămâne de văzut.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, urmează să vă țină la curent cu desfășurarea acestui subiect.

Totul despre dependența de droguri

Dependența de droguri este o boală cronică a creierului, care afectează consumatorul atât psihic cât și fizic. Există o multitudine de cauze pentru care oamenii încep să consume stupefiante, cum ar fi presiunea anturajului sau stresul. Multe din persoanele care încep să consume devin dependente. Abuzul de droguri este o problemă în continuă creștere în România.

La instalarea dependenței de droguri, în creier au loc anumite schimbări. Aceste afectează capacitatea de stăpânire de sine și de luare a deciziilor. Există un impuls puternic de a continua consumul, în ciuda răului provocat de droguri.

(NU RATA: FOTOGRAFII HOT CU SOȚIA ”REGELUI DROGURILOR” CARE SE AFLĂ DUPĂ GRATII)

Dependența de droguri preia controlul repede, consumatorul având nevoie de cantități tot mai mari sau de substanțe tot mai puternice pentru a atinge efectul dorit. Adesea se recurge la comiterea de infracțiuni. Cum a fost și cazul cunoscutului cântăreț.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...