Dan Bittman, primele declarații sincere despre problemele pe care fiul lui le are cu drogurile: ”E major, să răspundă!”

Publicat: 15/03/2019 | 22:46

În urmă cu câteva zile, vă dezvăluiam, în premieră, că fiul lui Dan Bittman a fost anchetat de procurorii de la DIICOT într-un dosar de trafic de droguri. Acum, celebrul artist a vorbit, cu multă sinceritate, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, despre problemele pe care băiatul lui le are cu drogurile. (CITEȘTE ȘI: ”SEXY URLAȚI” A OBȚINUT ORDIN DE PROTECȚIE ÎMPOTRIVA FOTBALISTULUI KARATEKA!)

Cu toate că a moștenit talentul muzical de la vestitul său tata și încearcă să se impună în industria muzicală de la noi din țară, Alex, băiatul cel mare al liderului legendarei trupe ”Holograf”, are de înfruntat și alte provocări serioase. Așa cum vă dezvăluiam, în premieră, acum câteva zile, Alex Bittman ar fi fost implicat, alături de alte persoane, într-un caz de trafic de droguri. Dosarul a fost instrumentat de procurorii de la ”Crimă Organizată”. Din câte se pare, de voie, de nevoie, fiul artistului a trebuit să meargă să dea explicații în fața anchetatorilor. (NU RATA, AICI: ROXANA VANCEA ȘI-A FĂCUT PRIMA OPERAȚIE ESTETICĂ, IAR NOI AVEM IMAGINI SUPER-EXCLUSIVE!)

„După părerea mea, într-un an, chestia asta o să se legalizeze…” 

Dan Bittman, liderul formației ”Holograf”, a vorbit, în exclusivitate pentru site-ul nr. 1 din România despre probleme pe care le are fiul său cu drogurile. (CITEȘTE ȘI: CUNOSCUTUL JURAT DE LA PROTV DIVORȚEAZĂ ÎNAINTE DE PAȘTE!)

”Fiul meu are 20 de ani și poate să facă ce vrea, poate să își toarne și aia în cap. După părerea mea, într-un an, chestia asta o să se legalizeze pentru că eu văd că s-a legalizat cam peste tot. Fiul meu nu cred că a făcut vreo prostie, pentru că nu fumează. Dar dacă a făcut-o, e major, să răspundă în fața Marii Adunări Naționale”, a declarat Dan Bittman, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Dan Bittman a vorbit foarte sincer despre problemele fiului său

Fiul lui Dan Bittman, îndrăgostit de trap

În timp ce tatăl său continuă să atingă inimile îndrăgostiților cu melodii romantice precum „Ți-am dat un inel”, „Să nu-mi iei niciodată dragostea” sau „Dragostea mea”, iar mama, Liliana Ștefan, scrie melodii pentru copii, Alex Bittman pare preocupat, mai degrabă, să transmită mesaje în care se vorbește despre sex și droguri.

Fostul DJ Sybro – cum își spunea Alex în urmă cu vreun an – s-a combinat cu Tugay Tavukçu într-un nou proiect muzical, intitulat Alex și Tugay & Tugay și Alex, iar piesele cu care cei doi ies pe scenă și care „rup” în rândul tinerilor sunt uneori la limita pornografiei. Alteori, dincolo de ea. Genul abordat e trap, o nouă direcție muzicală în vogă, combinație între muzica electronică și hip-hop. (NU RATA, AICI: SOȚIA L-A ACUZAT PUBLIC DE INFIDELITATE, IAR EL I-A CERUT DIVORȚUL!)

În ciuda limbajului licențios, părinții îl sprijină pe tânăr în proiectul lui. Mama, Liliana, se duce la concertele lui, iar tatăl, Dan Bittman, i-a pus la dispoziție lui Alex baza lui nautică de pe balta Sulimanu pentru filmarea unui videoclip.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...