Roxana Vancea și-a făcut prima operație estetică, iar noi avem imagini super-exclusive!

Publicat: 14/03/2019 | 22:24

Cu toate că, în dese rânduri, a susținut cu tărie că n-ar schimba nimic la ea, Roxana Vancea a apelat, într-un final, la serviciile medicului estetician. Focoasa brunetă și-a făcut prima operație estetică, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini senzaționale. (CITEȘTE ȘI: ALEX BODI RUPE TĂCEREA! PRIMELE ȘI SINGURELE DECLARAȚII DUPĂ DESPĂRȚIREA DE BIANCA)

Roxana Vancea este, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate prezențe feminine din showbiz-ul autohton. Duce o viață super-sportivă și are un fizic de invidiat. Chiar dacă a spus că n-ar schimba nimic la ea, bruneta și-a făcut, până la urmă, prima operație estetică. (NU RATA, AICI: ANTRENORUL ”NAȚIONALEI” U21 A PLĂTIT UN SFERT DE MILION € PENTRU UN BENTLEY UNICAT ÎN ROMÂNIA!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Roxana Vancea în timp ce se îndrepta spre una dintre cele mai renumite clinici private din București, frecventată de majoritatea vedetelor din showbiz.

Îmbrăcată lejer – cu o geacă portocalie și cu o pereche de pantaloni din piele care îi scoteau în evidență posteriorul bine lucrat – fosta concurentă de la Exatlon s-a îndreptat, însoțită de o prietenă, spre unitatea medicală. Acolo unde a avut parte de prima operație estetică. Intervenția a fost realizată de renumitul medic Stan Vitalie.(NU RATA, AICI: MARCEL TOADER S-A DESPĂRȚIT DE NOUA IUBITĂ DUPĂ O SINGURĂ NOAPTE!)

Roxana Vancea, într-o formă de invidiat, ajunge la renumita clinică

”Am apelat la medicul Stan Vitalie pentru o operație de rinoplastie. Sunt foarte bine, sunt o luptătoare. Mi-am revenit după anestezie, sunt conștientă acum. Totul a decurs foarte bine. Operația a durat aproximativ o oră și 40 de minute, iar după am stat aproximativ 40 de minute la terapie intensivă. Acum sunt în salon și totul este OK”, a declarat Roxana Vancea, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Roxana Vancea a fost monitorizată de renumitul doctor Stan Vitalie.

Stan Vitalie este unul dintre cei mai apreciați medici din România. Doctorul estetician este recunoscut pentru intervențiile chirurgicale fără cusur. Acesta a operat  mai multe vedete din showbiz-ul autohton, printre acestea se numără Daniela Crudu, Cristina Spătar, Roxana Ciuhulescu, Catrinel Sandu, dar și Roxana Ionescu.

Roxana Vancea, trucuri pentru a slăbi repede și sănătos

De când s-a lăsat de televiziune, pentru Roxana, sala de sport a devenit a doua casă. Astfel, de-a lungul anilor, ea a găsit rețeta unei minți sănătoase într-un trup sănătos și nu a ezitat să își dezvăluie din secrete. Recent, Roxana Vancea a sfătuit-o pe o adolescentă, care a întrebat-o cum poate slăbi, să renunțe la zahăr, prăjeli, făinoase, lactate și sucuri carbogazoase. (NU RATA, AICI: L-AM GĂSIT PE ULTIMUL OPINCAR AL OLTENIEI!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...