Antrenorul ”naționalei” U21 a plătit un sfert de million € pentru un Bentley unicat în România!

Autor: I.D.
Publicat: 13/03/2019 | 23:24

Nu este un secret, Mirel Rădoi e înnebunit după mașini! Și nu de ieri, de azi, ci chiar de când nu avea, ca fotbalist, vreun contract mărișor. Dar și-a chivernisit bine banii și a condus ce-și permitea. Apoi, a luat tot! A „rulat” mașini de 1,5 milioane de euro, iar acum… CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe selecționerul tineretului la volanul unui nou bolid, un superb Bentley Bentayaga First Edition, unicat în România.

Mirel Rădoi este un om împlinit! A câștigat aproximativ 15 milioane de euro în cariera lui de fotbalist și, cum este un tip echilibrat, s-a asigurat probabil până la sfârșitul vieții! Are, totuși, o pasiune costisitoare, pe care și-o permite, fără să ”sufere”: mașinile!

(CITEȘTE ȘI: ȘI-A CONSTRUIT UN MEGA-PALAT DIN BANII DE LA ARABI)

Ultima achiziție a selecționerului echipei de tineret a României este un Bentley Bentayaga First Edition, pe care-l strunește de minune pe străzile din București. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a dat peste antrenor în traficul din Capitală. S-a văzut imediat de ce este în stare Mirel la bordul bolidului unicat în țara noastră. Relaxat, tehnicianul a ”mângâiat” volanul și a potrivit perfect mașina, cu spatele, pentru a o introduce în garajul vilei sale.

(VEZI AICI: FRATELE LUI MIREL RĂDOI A PIERDUT APARTAMENTUL FAMILIEI LA POKER)

Apoi a ”furișat” bijuteria în valoare de aproximativ 250.000 de euro chiar în fața casei. Parcare perfectă, într-un spațiu relativ strâmt. Mirel Rădoi, echipat sport, a coborât din mașina-i tunată și care a suferit și unele modificări la comandă, a încuiat-o din mers, a mai privit o dată bolidul, pentru a se asigura că e ”bine-mersi”, apoi a intrat în vila cu un etaj, situată parcă strategic chiar în colțul străzii, de unde se vede tot.

Bentley-ul lui Mirel Rădoi este unicat în România

A început cu o Dacie 1310

Mirel Rădoi a luptat ca viața să i se schimbe în bine de cum a îmbrățișat cariera de fotbalist. La începutul ei, bani puțini, iar pasiunii lui pentru mașini i-a ”închinat” o Dacie 1310. Se întâmpla pe când evolua la Extensiv Craiova, în 1999. A urmat transferul la Steaua, a crescut și remunerația… A plecat apoi în Emirate, unde a jucat șapte ani și a câștigat o avere. Astfel că a bifat o listă lungă de bolizi: Audi A8 (100.000 euro), Bentley Continental GT (200.000 euro), Mercedes E-Klasse (70.000 euro), BMW X6 (90.000 de euro), Aston Martin (150.000 de euro)… Iar cireașa de pe tort, acest Bentley de 250.000 de euro!

Unde a jucat și ce avere a strâns Mirel Rădoi

Aproximativ 15 milioane de euro sunt banii pe care Mirel Rădoi i-a strâns ca jucător. La Steaua a avut 350.000 de euro pe an, dar lovitura a dat-o în 2009, când a plecat în țările arabe. Aproape șapte ani prolifici financiar pentru actualul antrenor al naționalei de tineret, în Emiratele Arabe Unite, Qatar și Arabia Saudită. În 2009, a semnat cu Al Hilal (1,4 milioane de euro pe an). După doi ani, Rădoi s-a transferat la Al Ain (2,7 milioane), unde a jucat trei sezoane. A urmat Al Ahli (2,5 milioane), iar finalul carierei de fotbalist l-a prins la Al Arabi (800.000 de euro pentru patru luni). O parte a banilor a fost investită de Mirel Rădoi în case și apartamente, atât în România, cât și în Emirate.

Mirel Rădoi a strâns o avere la arabi, aproximativ 15 milioane de euro

A calificat naționala U21 la turneul final

Mireal Rădoi a ajuns apoi selecționerul tineretului U21, unde a dat o adevărată lovitură. Ultimele meciuri ale tinerilor fotbaliști români au condus echipa spre o calificare la Campionatul European din 2019, după 20 de ani de pauză.

(CITEȘTE ȘI: AM AFLAT MOTIVUL PENTRU CARE MIREL RĂDOI ȘI-A RENEGAT FRATELE)

„Chiar sunt mândru că sunt român! Băieții au reușit să obțină calificarea, sunt foarte mândru de ei. În afară de 25 de mii de oameni pe care i-am strâns la aceste două meciuri, probabil că sunt și alte câteva sute de mii de români fericiți în aceste momente. Sunt cel mai fericit, e cea mai mare performanță”, spunea Rădoi, după meciul cu Lichtenstein (4-0), care a consfințit calificarea României. Portugalia, Bosnia, Țara Galilor și Elveția sunt echipele din grupă pe care România le-a devansat.

Turneul final va avea loc între 16 și 30 iunie 2019 și va fi găzduit de Italia și San Marino.

Programul meciurilor din Grupa C, din care face parte România:

18 iunie: Anglia – Franța, ROMÂNIA – Croația

21 iunie: Anglia – ROMÂNIA, Franța – Croația

24 iunie: Croația – Anglia, Franța – ROMÂNIA

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...