Fratele lui Mirel Rădoi a pierdut apartamentul familiei la poker: ”S-au ruinat într-o singură noapte!”

Publicat: 12/02/2019 | 23:00

Mihai Nicușor, fratele lui Mirel Rădoi, ar fi pierdut apartamentul familiei, dar și bunuri care însumează aproape 300.000 de euro, la jocuri de noroc. Lucru care l-ar fi împins să-și pună capăt zilelor, mai ales după ce soția sa, Vera, l-ar fi amenințat că-l părăsește. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră despre acest caz deprins parcă din filme.

Mirel Rădoi, antrenorul naţionalei U21 de fotbal a României, a primit, luni, cea mai teribilă veste. După o ceartă cu soția, fratele său, Mihai Nicușor, s-a aruncat de la etajul 4 al blocului în care locuia, în Drobeta Turnu Severin. Bărbatul în vârstă de 37 de ani a fost transportat în stare foarte gravă la spitalul din oraș.

(VEZI AICI: INCREDIBIL CUM A VENIT ÎMBRĂCAT UN BĂTRÂN LA PĂCĂNELE)

În cursul zilei de marți, medicii de la spitalul din Severin au primit acceptul transferului pacientului către Clinica de Chirurgie Plastică Casa Austria, din Timişoara. Transportul a fost realizat cu unul dintre elicopterele SMURD. Medicii fac tot posibilul să-i salveze viața fratelui fostului internațional.

„A pierdut bunuri în valoare de 300.000 de euro!”

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia unor detalii șocante legate de motivul care l-ar fi determinat pe Mihai Rădoi să se arunce de la etaj.

“Era, pur și simplu, bolnav cu jocurile. Poker, rummy, barbut, se băga la absolut orice. La mijloc erau sume imense. S-au ruinat într-o singură noapte, când el a pierdut apartamentul. Asta i-a pus capac. S-a certat cu soția, aceasta a amenințat că-l părăsește, după care Mihai s-a aruncat de la etaj!”, au povestit surse din anturajul familiei Rădoi.

(CITEȘTE ȘI: ȘI-A PIERDUT NEVASTA ȘI COPIII LA JOCURILE DE NOROC)

Fratele selecționerului U21 nu ar fi avut nicio limită, mai ales când ajungea la masa de joc. Potrivit martorilor, nu-l mai interesa nimic, paria tot! Fără să se gândească la consecințe!

Juca numai în Severin, cu «grei» din Craiova și din orașul unde locuia. Paria enorm de mult. Spre exemplu, într-o seară a pierdut bunuri în valoare de 300.000 de euro! Are jocul în sânge! Dar am înțeles că era un jucător bun, respectat în branșă. A pierdut sume mari, dar a și câștigat de-a lungul timpului. Nu era deloc un amator”, au mai dezvăluit sursele CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Mihai Nicușor Rădoi, condamnat pentru trafic de țigări

Fratele fostului internațional român a avut, până în prezent, o viață zbuciumată. A strâns inclusiv câteva vizite prin penitenciarele din străinătate încă de acum 14 ani, când a fost prins la furat. Spre norocul lui, în 2011, judecătorii i-au admis o cerere de reabilitare, dar minunea nu a ținut mult.

(NU RATA: UN BĂRBAT DIN DÂMBOVIŢA S-A SPÂNZURAT DUPĂ CE SOŢIA L-A PĂRĂSIT PENTRU CĂ ERA MARE AMATOR DE JOCURI DE NOROC)

Trei ani mai târziu, Mihai Rădoi a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare, alături de alte două persoane, pentru trafic de țigări (TOATĂ POVESTEA AICI).

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...