A pierdut pariul cu viaţa! Un bărbat din Dâmboviţa s-a spânzurat după ce soţia l-a părăsit pentru că era mare amator de jocuri de noroc

Publicat: 08/02/2018 | 14:53

Un bărbat de 45 de ani din Dâmboviţa a decis să-şi pună capăt zilelor după ce familia l-a părăsit. Se pare că era mare amator de jocuri de noroc, iar soţia şi copiii l-au abandonat, sătui să vadă cum pierdea bani. (VEZI ŞI: Un tânăr sportiv din Olt s-a spânzurat pentru că a pierdut banii la păcănele)

Tragedia s-a petrecut joi. Bărbatul s-a spânzurat chiar în apartamentul în care locuia, din microraionul 9 al municipiului Târgovişte. Potrivit informaţiilor obţinute de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, alarma a dat-o mama bărbatului, care a trecut pe la el cu mâncare. 

Femeia a avut un şoc. Distrusă, a alertat vecinii şi imediat a sunat la 112. Bărbatul era deja decedat. Vecinii spun că suferea după plecarea soţiei, dar nimeni nu se aştepta la un asemenea gest.

Trupul neînsufleţit a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală, iar poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz. (NU RATA, AICI: VIDEO EXCLUSIV. Cunoscutul lăutar a pierdut o avere la jocuri, dar nu se astâmpără. L-am filmat dărâmat la păcănele! A ”spart” 7.000 de lei în două ore…)

MAYA RADU

Citește și...