VIDEO EXCLUSIV. Cunoscutul lăutar a pierdut o avere la jocuri, dar nu se astâmpără. L-am filmat dărâmat la păcănele! A ”spart” 7.000 de lei în două ore…

Publicat: 03/11/2017 | 00:00

Nelu Ploieşteanu şi-a pierdut şi soţia, şi amanta cu care era de peste un deceniu, dar nu renunţă la păcănele! Celebrul lăutar a "tocat" o avere la jocurile de noroc, însă nu se lasă de vicii, cu toate că medicii i-au interzis să mai fumeze şi să se mai streseze, inima putând să-i cedeze în orice clipă! CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe Ploieşteanu în timp ce juca din nou. Dărâmat, lăutarul a reuşit să "spargă" o sumă frumoasă în doar două ore: 7.000 de lei! (VEZI ŞI: Nelu Ploieşteanu a făcut anunţul în privinţa soţiei sale! “Dacă era o doamnă…” Află ce decizie a luat)

Cu toate că o altă jucătoare a încercat să converseze cu el, Nelu Ploieşteanu nu părea dispus să se concentreze la altceva decât la ţigările pe care le-a „sudat” continuu, precum şi la aparatul în care a băgat o mică avere. A tras rapid fumul în plămânii şi aşa afectaţi de problemele cu pneumonia, apoi s-a dus repejor în faţa automatului pentru jocuri de noroc, unde a privit ca hipnotizat rezultatele.

Într-o poziţie de om resemnat, cu mâinile parcă rugându-se spre o divinitate a păcănelelor, Nelu Ploieşteanu s-a uitat timp de două ore cum se plimbă pe ecran semnele colorate, în timp ce buzunarul lui era tot mai gol! (CITEŞTE AICI: Nelu Ploieşteanu, părăsit de amantă pentru şofer: ”Am făcut trei înmormântări în familia mea!”)

Inevitabilul s-a produs, iar lăutarul a continuat şirul de pierderi, cu toate că medicii i-au interzis cu desăvârşire orice stres. Chiar dacă fosta lui soţie, Elena, declara că o consideră vinovată de acest viciu pe amanta lui Ploieşteanu, cu care acesta a avut o relaţie în paralel mai bine de un deceniu, se pare că nu femeile erau problema! După ce amanta l-a părăsit chiar pentru şoferul lui, Nelu nu a renunţat nici la fumat, nici la păcănele, nici nu s-a cuminţit în privinţa vieţii de familie. Nici măcar apelurile disperate făcute de Elena nu l-au îmbunat, cu toate că cei doi au un fiu care are nevoie de o îngrijire constantă şi costisitoare. (VEZI ŞI: Face ce face şi tot acasă se întoarce. Cu atâtea amante, Nelu Ploieşteanu a ajuns tot singur)

Fosta soţie s-a săturat şi s-a decis să divorţeze într-un final!

“Viciul ăsta îl are de când a intrat în conjunctură cu Roşu Ana Maria, cu amanta! El de atunci s-a destrăbălat aşa. El până atunci era un soţ perfect, avea grijă de copii, avea grijă de Mihăiţă, era un familist înrăit! Pentru că este îndrăgostit! Să ai o relaţie de 15 ani şi eu să trăiesc în minciună 15 ani şi să aud tot ce a făcut, şi colegii, şi lăutarii… nu se poate aşa ceva! Jocurile de noroc, eu l-aş întreba pe soţul meu, acei bani cu care merge la jocuri şi stă şi se relaxează acolo, de ce nu face un cont pentru copilul lui?

De ce nu pune nişte bani pe card copilului lui? Vine şi aruncă 3,4,5 milioane şi nu vine să îşi vadă copilul? A declarat la presă că el s-a întors acasă, că el se ocupă de copil! Cum se ocupă? Nu l-a văzut de şapte luni!  El se duce şi bagă nişte bani în jocuri. Păi şi copilului ăsta, ştie că mie îmi trebuie 30 de milioane în fiecare lună, pentru medicamente, de ce preferă să bage acolo şi să nu vină la copilul lui?”, declara în presă Elena Ploieşteanu, cu câteva luni înainte de a se separa oficial de lăutar. (Citeşte pe CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România: După ce s-a hotărât să divorţeze, soţia lui Nelu Ploieşteanu iese din nou la atac! Cum s-a prăpădit averea de-o viaţă a lăutarului)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...