Incredibil cum a venit îmbrăcat un bătrân la păcănele! Oamenii au rămas cu gura căscată când l-au văzut: „Acest domn e ținut în viață doar de aparate!”

Publicat: 29/09/2018 | 13:35
Incredibil cum a venit îmbrăcat un bătrân la păcănele! Oamenii au rămas cu gura căscată când l-au văzut: „Acest domn e ținut în viață doar de aparate!”

Incredibil, dar adevărat! Un domn trecut demult de prima tinerețe și-a făcut apariția la păcănele îmbrăcat doar în pijamale. Probabil fugit acasă, bărbatul a vrut să-și încerce norocul repede până își dă seama soția că lipsește de-acasă.

Jocurile de noroc l-au ispitit pe un bătrân să vină îmbrăcat în pijamale. Simțind că s-ar putea să dea norocul peste el, bărbatul a „fugit” de acasă pentru a juca la păcănele. Internauții și-au dat cu părerea despre domnul venint în pijamale, unii sugerând că bărbatul a fugit de la spital pentru a-și lua „tratamentul standard”.

Acest domn este ținut în viață doar de aparate. Like, share și amin.”, este mesajul care însoțește fotografia cu bătrânul de la păcănele. Imaginea s-a viralizat instant pe Facebook, oamenii amuzându-se pe seama bărbatului care a venit în pijamale la păcănele. (Citește și Mirabela Dauer a dat lovitura la păcănele! A câștigat o sumă uriașă)

Băi nu râdeți, ăsta a fugit de acasă și familia îl dă dispărut; fiți cu ochii-n patru”, „ Poate e undeva internat la vreun spital și a dat fuguta sa își ia tratamentul “standard”….”, „Compot de șeptari”, „Propun sa se instaleze aparate in spitale!”, „Boala grea treaba cu aparatele astea…”, au reacționat internauții la poza cu pricina.

Citește și...