Mirabela Dauer a dat lovitura la păcănele! A câștigat o sumă uriașă cu doar câțiva lei

Publicat: 28/09/2018 | 11:14

Odată cu venirea toamnei, Mirabela Dauer și-a luat o pauză de la concerte și a mers să se bucure, timp de aproape o lună, de revederea unor prieteni dragi care sunt stabiliți peste Ocean. Cântăreața a dat lovitura la păcănele, a câștigat o sumă uriașă, cheltuind doar câțiva lei.

De ceva timp, Mirabela și-a făcut un obicei de a merge o dată pe an în America, să se relaxeze și să bucure de persoanele dragi. Ajunsă în America, vedeta a intrat în cazinouri să își încerce norocul și a povestit într-o emisiune tv că a câștigat la păcănele 1200 de dolari.

“Am câteva oraşe din America pe care le ador: New Yorkul, Vegasul, cele mai aglomerate, cele mai zăpăcite, alea le iubesc eu!”, spunea aceasta.

Andra, colaborare cu Mirabela Dauer. “Pentru mine, o mare bucurie!”

Andra și Mirabela Dauer sunt implicate într-un proiect comun și urmează să apară pentru prima dată împreună pe scenă.

E prima dată când o să cânt alături de Andra şi pentru mine e o mare bucurie. Alături de ea o să interpretez pe scenă cunoscuta melodie «Morăriţa», dar şi o piesă din repertoriul lui Dan Spataru. Eu o ador pe Andra şi o preţuiesc mult pentru tot ceea ce face. Este un copil minunat, ce a rămas la fel de-a lungul timpului. Are un caracter foarte frumos, iar lucrul ăsta se vede de fiecare dată. Greu îți găseşti jumătatea în lumea asta, dar ea cu Cătălin formează un întreg perfect.

Ei au reuşit să rămănă chiar şi după mulţi ani la fel de frumoşi şi să se iubească. Iar lucrul acesta spune multe despre ei doi. Sunt un bun model pentru mulţi dintre tinerii din ziua de azi. Andra are o voce foarte bună şi e printre puţinele soliste care cântă orice gen muzical. De aceea, concertul de muzică populară o sa fie unul pe placul publicul. Ea cântă cu sufletul, iar cei din faţa ei simt asta. Lumea ascultă, de fapt, sufletul ei“, a spus Mirabela Dauer.

Citește și...