Marcel Toader s-a despărțit de noua iubită după o singură noapte!

Publicat: 13/03/2019 | 23:17

La doar câteva zile după ce v-am arătat, în premieră, AICI, că Marcel Toader și-a asumat în public noua iubită, consemnăm cea mai neașteptată ”ruptură” din showbiz-ul românesc. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are detalii exclusive despre cel mai nou ”divorț” care s-a produs în lumea bună a Capitalei. (CITEȘTE ȘI: EXECUTORII L-AU SOMAT PE MARCEL TOADER SĂ PREDEA APARTAMENTUL + CELE DOUĂ MAȘINI!)

La un an de când a rupt actele cu Maria Constantin, fostul sportiv pare să aibă parte de un nou eșec în dragoste… La scurt timp după ce site-ul nr.1 din România vă dezvăluia, în premieră, că afaceristul are o nouă iubită, se pare că s-a și produs ruptura. (NU RATA, AICI: BODYGUARZII MALL-ULUI I-AU ”ARESTAT” MAȘINA PREZENTATORULUI DE LA KANAL D!)

Potrivit unor surse D.A.S., categoria A, imediat după evenimentul la care cei doi s-au afișat împreună,  Marcel Toader și partenera lui s-au separat. Astfel că fostul sportiv a bifat a șaptea relație care nu a ținut. Pare să fie și cea mai scurtă, din moment ce s-a terminat mai repede decât a început. (NU RATA, AICI: FINA LUI GIGI BECALI, EXECUTATĂ SILIT PENTRU O DATORIE DE 125.000 € ”MOȘTENITĂ” DE LA RĂPOSATUL SOȚ!)

Celebrul Marcel Toader s-a despărțit de noua iubită după o singură noapte!

A divorțat de Maria Constantin acum un an

Marcel Toader şi Maria Constantin au divorţat pe 23 ianuarie 2018. Separarea a avut loc în mare secret, la notar. În lunile premergătoare divorțului, fostul sportiv o acuzase pe interpreta de muzică populară că l-ar fi „tradus” în mai multe rânduri. La rândul ei, Maria a spus despre el că este violent. “Da, este adevărat, am divorţat!”, anunța în acea zi de ianuarie Maria Constantin. (NU RATA, AICI: ”TAURII FURIOȘI” AU APRINS FUMIGENELE LA MORMÂNTUL UNUI FINANȚATOR DE LEGENDĂ ÎN LIGA I!)

Fostul sportiv își promitea atunci că nu va mai ajunge la altar, sătul de problemele pe care le-a avut în relații de-a lungul timpului. “Sunt bine, liniștit, îmi văd de treaba mea! Nu mi-am refăcut viața, nici nu mă interesează acest lucru momentan. Sunt dezamăgit de femei. Cu Maria nu am mai vorbit deloc, de pe 23 ianuarie de când ne-am întâlnit să divorțăm”, dezvăluia Marcel Toader.

Marcel Toader, șase divorțuri!

Prima femeie care a ajuns la altar la brațul lui Marcel Toader a fost o franțuzoaică. Aceasta chiar l-ar fi inițiat pe fostul sportiv în afaceri. L-ar fi ajutat și cu o sumă importantă de bani pentru a începe primul business. A urmat jucătoarea de tenis Cătălina Cristea. Pentru scurt timp: un an și patru luni!

În 2005, cântăreața Anamaria Ferentz îi spunea ”Da”! Nici căsnicia cu artista nu avea să dureze. S-a recăsătorit la scurt timp cu Diana Ghenu, cu 23 ani mai tânără decât el, fiica primarului din Berceni, de care s-a despărțit la fel de repede. (CITEȘTE ȘI: CUNOSCUTUL PREZENTATOR DE LA METEO ȘI-A ”OFICIALIZAT” RELAȚIA! PRIMELE IMAGINI CU NOUA IUBITĂ

A urmat Gabriela Cristea, o căsnicie de aproape cinci ani.  În fine, ultima tentativă de mariaj a fost cea cu Maria Constantin.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...