Cunoscutul prezentator de la meteo și-a ”oficializat” relația! Primele imagini cu noua iubită

Publicat: 12/03/2019 | 22:58

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, primele imagini cu unul dintre cei mai apreciați prezentatori și noua sa parteneră de viață. Meteorologul și-a ”oficializat” relația cu senzuala blondină. (CITEȘTE ȘI: ALEX BODI A ÎNVINEȚIT-O PE BIANCA, IAR NOI AM PUS MÂNA PE PROBA AGRESIUNII!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Silviu Grigore, cunoscutul prezentatorul  meteo de la România TV, la un centru de evenimente din Capitală, acolo unde a avut loc petrecerea de botez a fiicei designerului Dragoș Săndulache. (NU RATA, AICI: AVEM CELE MAI NOI IMAGINI CU BURTICA DE GRAVIDUȚĂ A LAVINIEI PÂRVA!)

Din câte se pare, cu această ocazie, meteorologul Silviu Grigore a ținut să-și „oficializeze” relația pe care o are cu o superbă blondină. Îndrăgitul prezentator TV și-a făcut apariția la eveniment alături de partenera sa, o tânără care a atras privirile tuturor. Într-o discreție maximă, cei doi s-au integrat imediat în rândul invitaților și au încercat să nu fie în centrul atenției. (NU RATA, AICI: ”REGELE VIEȚII DE NOAPTE” A RECIDIVAT ÎN LOFT CU PUȘTOAICA!)

Cunoscutul prezentator de la meteo, Silviu Grigore, și-a ”oficializat” relația!

Fermecat de frumusețea partenerei sale

Un singur amănunt a fost lăsat la vedere… flacăra iubirii lor arde cu intensitate maximă, iar cei doi par să fie foarte îndrăgostiți. Dacă, pe micul ecran, Silviu este domnul la costum care ne aduce informațiile meteo, în viața privată prezentatorul pare să treacă drept un tânăr care iubește cu patos și este, pur și simplu, fermecat de frumusețea partenerei sale. Pe tot parcursul evenimentului, Silviu și blondina au fost de nedespărțit. Meteorologul a fost foarte atent cu iubita sa, pe care a tratat-o mai ceva ca pe o prințesă. (NU RATA, AICI: MARCEL TOADER ȘI-A ASUMAT ÎN PUBLIC NOUA IUBITĂ!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...