”Regele vieții de noapte” a recidivat în LOFT cu puștoaica!

Publicat: 11/03/2019 | 22:57

În urmă cu o săptămână, consemnam, în premieră, că Irinel Columbeanu a revenit în forță în cluburile de fițe, după ce a fost dat dispărut din astfel de locuri mai bine de 10 ani. Iată că ”Regele vieții de noapte” a recidivat acum în LOFT, ”Raiul șampaniilor scumpe”, acolo unde clienții cu ștaif știu ce înseamnă să consumi celebra Armand de Brignac.  CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, noi imagini cu milionarul de la Izvorani și tânăra sa iubită, Oana Cojocaru. (CITEȘTE ȘI: INFORMAȚIE-ȘOC! PROCURORII DIICOT I-AU DESCHIS DOSAR PENTRU CONSUM DE DROGURI CUNOSCUTULUI PREZENTATOR DE LA ANTENA 1!)

După ce, vreme de aproximativ un deceniu, milionarul de la Izvorani nu a mai fost văzut în cluburi, de unde era nelipsit pe vremea când forma un cuplu cu Monica Columbeanu, celebrul om de afaceri a revenit spectaculos. La 61 de ani, Irinel Columbeanu trăiește o a doua tinerețe alături de iubita sa, Oana Cojocaru. Cel supranumit ”Regele vieții de noapte” a recidivat în Loft. (NU RATA, AICI: VIITORUL GINERE AL LUI GIGI BECALI RISCĂ 2 ANI DE ÎNCHISOARE! CE A FĂCUT DUPĂ CE S-A CUPLAT CU DANIELA CRUDU!)

Irinel Columbeanu reloaded!

Weekendul trecut, site-ul nr.1 din România l-a întâlnit pe Irinel Columbeanu la LOFT, unul dintre cele mai renumite cluburi din Capitală, acolo unde afaceristul a ieșit să se distreze alături de mai tânăra sa parteneră de viață.

Dacă, în vremurile când și-a câștigat renumele de ”Regele vieții de noapte” din România, Irinel Columbeanu petrecea cu râuri de șampanie scumpă, acum, afaceristul de la Izvorani a trecut la o abordare mult mai… romantică. Vizibil îndrăgostiți, Irinel și Oana au stat în față cu o sticlă de vin și două pahare.

”Regele vieții de noapte” a recidivat în LOFT cu puștoaica!

Cu toate că pare că trăiește o a doua tinerețe, Irinel Columbeanu nu ține să își arate rezistența proverbială de pe vremuri, necesară pentru petrecerile prelungite din cluburile de fițe.

Când persoanele din jurul lor au început să se miște frenetic pe ritmurile muzicii, cei doi îndrăgostiți s-au refugiat pe terasa localului, acolo unde au discutat în tihnă, la o țigară și un pahar de vin. (NU RATA, AICI: TATĂL LUI ”ABI TALENT”, CONDAMNAT LA 5 ANI ȘI 6 LUNI DE ÎNCHISOARE PENTRU PROXENETISM)

Irinel Columbeanu și Oana s-au retras pe terasa clubului

Cum s-au cunoscut Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru

Relația dintre Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru a devenit din ce în ce mai serioasă. Milionarul s-ar fi săturat să facă ”naveta” până în cartierul Militari, acolo unde Oana stătea cu chirie. Așa că i-a propus iubitei sale să se mute în vila lui, din Izvorani, iar Oana a acceptat fără probleme. Irinel Columbeanu a mărturisit că a cunoscut-o pe Oana la un festival de modă, unde el era un simplu spectator, iar ea defila pe podium. (NU RATA, AICI: FOSTA PREZENTATOARE DE LA PROTV ȘI-A ”RENOVAT” FESELE! PRIMELE IMAGINI CU NOUL POSTERIOR)

„Eram la un Festival al Modei Europene, iar în acea seară, de 27 de aprilie, eu participam în calitate de spectator și am remarcat-o pe Oana, care defila pe scenă. Eu am reținut că avea o fustă albă, lungă, și privirea mea s-a oprit la fustă, după care am trecut mai sus, i-am reținut chipul și în acea seară am mai rămas puțin. După care, fiind în acea seară și aniversarea președintelui Fashion TV s-a servit și un tort, am stat mai mult, încercând să aflu mai multe amănunte…

Am invitat-o inițial și pe fiica mea să meargă, dar a zis că nu vine, era cât pe ce să nu mă duc nici eu. A doua zi am făcut o postare pe Facebook-ul eu, intitulată «Moda și criptomonedele». Era un subiect controversat, iar la câteva zile am primit mai multe like-uri, printre care și de la o persoană pe nume Oana. Eu de obicei nu mă uit, dar așa s-a întâmplat atunci. Când am intrat pe profilul ei, am recunoscut că este chiar persoana pe care o căutăm.  Deși nu îmi stă în obicei, am considerat că este politicos să îi cer prietenia și după vreo două ore am văzut că a acceptat-o. I-am dat un mesaj pe messenger prin care i-am mulțumit, iar apoi am continuat discuția”a povestit Irinel Columbeanu la o emisiune TV.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)