Fosta prezentatoare de la PROTV și-a ”renovat” fesele! Primele imagini cu noul posterior

Publicat: 10/03/2019 | 22:20

Măcelul din showbiz continuă! Dacă implanturile cu silicoane au termen de valabilitate de zeci de ani, altfel stă treaba cu posteriorul. Pentru că mai multe paciente și-au mutilat fesele acceptând să-și bage proteze siliconice, acum apelează la metode așa-zis revoluționare. CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV, vă arată primele imagini cu noul posterior al Vicăi Blochina, fosta prezentatoare de la PRO TV care o concurează pe Loredana Chivu..

Vedetele dau buzna să-și injecteze ba lichid fesier, ba propria grăsime. Vica Blochina și-a rotunjit posteriorul cu cinci kilograme din propria grăsime, în timp ce Loredana Chivu rămâne „abonată” la lichidul-minune. Amândouă își afișează cu mândrie rezultatele intervențiilor pe conturile de socializare. (CITEȘTE ȘI: DE CE A FOST CONCEDIATĂ VICA BLOCHINA DE CĂTRE ȘEFII DE LA KANAL D. ARE LEGĂTURĂ CU UN ”JUNIOR” MULTIMILIONAR)

Loredana Chivu vs. Vica Blochina

La începutul anului, Loredana și-a „upgradat” din nou posteriorul, repetând procedura de injectare fesieră. Acum, după ce rezultatele au dat roade, fosta asistentă își prezintă „investiția” din toate unghiurile. Chiar și Vica Blochina, fosta iubită a lui Victor Pițurcă, și-a lăsat posteriorul pe mâna medicilor esteticieni. Luna trecută și-a injectat cinci kilograme de grăsime în fese. Mândră de rezultat, Vica își așază, la rândul ei, formele bombate și pe masă.

Oana Zăvoranu: „Frate, în primul rând, dă-te cu un pic de cremuță”

Doar Oana Zăvoranu se desumflă când vine vorba de astfel de intervenții. (VEZI ȘI: VICA BLOCHINA A ”POȘTIT” O ȚIGARĂ CU EX-IUBITUL „PRINȚESEI IMOBILIARELOR”!)

”Eh! Cum să am o talie de Somalia și de aici să pornească așa un @#$& mare. Și când mergi, te uiți în spate și te întrebi dacă e al meu. Deci, cum îți iei un jeans care să te cuprindă aici și mai departe tot @3$%, toată motoalca așa. Ai văzut cum le trage c*&^l așa în spate? Când au motoalca mare aici în spate și își pun bidoanele, nu ți-e frică că-și pierd echilibrul. Și fii atent, nimeni nu se mai ocupă de glezne. Tu ai observat treaba asta? Au grija în partea de sus și jos vezi un bulumac de gleznă. La mine, o sa vezi vara, sunt o silfidă. Sunt un cal de rasă. Sau nu au grijă de genunchi, le vezi cu niște genunchi d-ăia revărsați. Frate, în primul rând, dă-te cu un pic de cremuță”, a declarat Oana Zăvoranu pentru CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...