Vica Blochina a ”poștit” o țigară cu ex-iubitul „Prințesei imobiliarelor”!

Publicat: 10/11/2018 | 23:01

A fost la un pas de a deveni soția fiului ex-președintelui Republicii Moldova, dar a spus… pas! Vica Blochina a rupt relația cu urmașul celui mai important om de peste Prut, când era președinte, dar s-a consolat repede. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!) CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a întâlnit-o la o terasă și vă prezintă imaginile exclusive. Vica a stat la o narghilea cu fiul unui multimilionar.

Dacă întrebi pe oricine ce știe despre Vica Blochina îți va răspunde, scurt, că e femeia pentru care Victor Pițurcă a făcut, cândva, o mare pasiune. Anii s-au scurs, relația nu a durat. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) S-au întâlnit pe holurile tribunalului, pentru că, din marea iubirea a lor, a apărut un copil. A fost vorba de pensia alimentară, pe care fostul selecționer nu ar fi vrut să o plătească. Toate s-au reglat, apoi. Pițurcă și Vica nu mai sunt așa de supărați unul pe celălalt. (CITEȘTE ȘI: VICA L-A IERTAT PE ”PRINȚIȘORUL FUTTI FRESH”!)

Viața fiecăruia s-a dus mai departe. Separat, firește. (Cum câștigi bani rapid) Frumoasa blondină a fost apropiată de mai multe nume celebre din Capitală, dar pe ultimul l-a găsit peste Prut, în Republica Moldova. Este fiul fostului președinte. Părea că, în sfârșit, a găsit relația perfectă, dar nu a fost să fie.

Începutul unei relații pentru Vica?

Iar consolarea a venit de la fostul iubit al ”Prințesei imobiliarelor”. Vica s-a întâlnit cu acesta la o cafenea din Capitală. Au fumat narghilea, și-au spus păsurile, au zâmbit… Din poze, ar părea semnele unui început de relație! Doar timpul o va dovedi! Sau nu! Vica i-a povestit bărbatului câte-n lună și-n stele, el i-a zâmbit și a avut câteva remarci. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!) Din când în când, narghileaua i-a ”încețoșat” pe cei doi. Dar au continuat discuția, una cu subiect bun, din moment ce și-au vorbit încontinuu. (CITEȘTE ȘI: CARMEN BRUMĂ O AJUTĂ PE VICA BLOCHINA SĂ SE MENȚINĂ ÎN FORMĂ)

Pe Vica a deranjat-o doar rochia. Și-a ridicat-o de câteva ori pe umeri, pentru că alunecase. După o oră petrecută în mod agreabil, cei doi au părăsit localul.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...