Vica l-a iertat pe ”Prințișorul Futti Fresh”!

Autor: I.D.
Publicat: 04/10/2018 | 22:45

Scandal uriaș a ieșit, în urmă cu doi ani, între Vica Blochina și Victoraș Micula, cunoscut drept ”Prințișorul Futti Fresh”! Ultimul i-a adresat vorbe grele fostei iubite a lui Victor Pițurcă, iar aceasta l-a dat în judecată. (Super oferta de angajare) A pierdut la primul termen, dar a făcut apel! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat cum s-a încheiat, zilele trecute, disputa.

S-a speculat, la un moment dat, că între Vica Blochina și fiul milionarului Micula ar fi fost mai mult decât o relație de prietenie. Asta după ce au apărut mai multe poze cu cei doi împreună, chiar în ipostaze tandre. (Cât câștigi dacă faci videochat?) 

Dar indiferent ce o fi fost, iubire, prietenie, un uriaș scandal s-a declanșat între cei doi la scurt timp. Victoraș, cunoscut drept ”Prințișorul Futti Fresh”, a acuzat-o pe vedeta TV că ar fi chemat paparazzii la o petrecere. Ea a negat totul. Dar au ieșit jigniri fără precedent din gura milionarului. (CITEȘTE ȘI: PRIMA REACȚIE A VICĂI BLOCHINA, DUPĂ CE A PIERDUT PROCESUL CU VICTORAȘ MICULA)

„Cum să fie piesă, nici Piţurcă n-o mai ia… şi el are 60 de ani. Îmi bag p&^% în ea şi-n punctul ei de vedere, aşa pe faţă. Dacă femeia de la 15 ani era c$#5a lui Piţurcă, amantă declarată, gândeşte-te ce fel de persoană e aia. Îmi bag p&$#@ în pasiunile ei”, a spus atunci Victoraș Micula, iar atacurile verbale la adresa Vicăi nu au încetat.

Vica Blochina a renunțat la căile de atac

Astfel, Vica Blochina l-a dat în judecată și i-a cerut daune de jumătate de milion de euro, bani pe care a ținut să anunțe că-i va folosi în scopuri caritabile. (Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!) 

Numai că fosta iubită a lui Victor Pițurcă a pierdut procesul. ”Cum să câștig la el acasă, acest lucru era culmea. Am pierdut procesul din cauza unui așa-zis prieten, Anatol Basarab, care după ce s-a întânit cu el nu s-a mai prezentat la proces ca să depună mărturie în favoarea mea”, declara Vica Blochina, pentru CANCAN.RO.

Nu s-a lăsat și a făcut apel, la Curtea de Apel Oradea, la finalul lunii mai a acestui an. Înfățișarea a avut loc pe 27 septembrie, când completul de judecată a amânat cauza. (CITEȘTE ȘI: DECIZIE ÎN PROCESUL DINTRE VICA ȘI FIUL UNUI MULTIMILIONAR! I-A CERUT 500.000 €…)

Câteva zile mai târziu, Vica a renunțat însă la căile de atac. (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti) Ca urmare a pierderii procesului, Vica Blochina va trebui să achite 1.500 de lei pârâtului, adică lui Micula Jr. Ea a reușit însă să înduplece instanța, care i-a redus suma de la 10.000 de lei.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...