EXCLUSIV / Prima reacție a Vicăi Blochina, după ce a pierdut procesul cu Victoraș Micula

Publicat: 22/03/2018 | 12:34

După ce a pierdut procesul cu puștiul de bani gata, Victoraș Micula, fosta baleriană ce i-a oferit un moștenitor celebrului antrenor Victor Pițurcă a reacționat într-un mod de-a dreptul incredibil. Vica Blochina susține că a fost trădată de unul dintre ”prieteni” în procesul cu ”Prințișorul Frutti Fresh”.

Citește și: A AFIRMAT DESPRE EA CĂ ”DE LA 15 ANI ERA CURVĂ”! DECIZIE ÎN PROCESUL DINTRE VICA ȘI FIUL UNUI MULTIMILIONAR! I-A CERUT 500.000 €…

Contactată de reporterii Cancan.ro, site-ul nr 1 din România, Vica Blochina a mărturisit motivul halucinat ce a dus la pierderea mult râvnitului proces. ”Cum să câștig la el acasă, acest lucru era culmea. Am pierdut procesul din cauza unui așa zis prieten, Anatol Basarab, care după ce s-a întânit cu el nu s-a mai prezentat la proces ca să depună mărturie în favoarea mea”, ne-a mărturisit, în exclusivitate, Vica Blochina, fosta iubită a lui Victor Pițurcă.

Citește și: IMAGINILE HARD CU PRINŢIŞORUL ”FUTTI FRESH” AU FOST REALIZATE DUPĂ UN CHEF MONSTRUOS. FIUL MULTIMILIONARULUI MICULA, FOTOGRAFIAT GOL PUŞCĂ ŞI ŞANTAJAT CA-N FILMELE CU MAFIOŢI! CANCAN.RO DEZVĂLUIE ÎN PREMIERĂ ÎNTREAGA POVESTE. VICTORAŞ A VRUT SĂ PLĂTEASCĂ 10.000 € CA SĂ BLOCHEZE VIRALIZAREA POZELOR, DAR…

Citește și: VICA BLOCHINA S-A POZAT DUPĂ O NOAPTE DE AMOR? DETALIUL CARE S-A VĂZUT ÎN IMAGINE

Din buni prieteni au devenit dușmani

 Supărările lui Victoraş au plecat de la suspiciunile că Vica ar fi chemat paparazzii la distracţiile lor… dar, plătite de el. Supărat că Vica nu recunoaşte că el i-a achitat cazarea, Micula Jr. a scos de la naftalină facturile cu cheltuielile pe care le-ar fi suportat doar el, respectiv cazarea de peste trei mii de lei.

Cum să fie piesă, nici Piţurcă n-o mai ia, şi el are 60 de ani. Râdeam de ea şi mi-am bătut joc de ea. Îmi bag … în ea, mă … pe punctul ei de vedere. Femeia de la 15 ani era curva lui Piţurcă, amantă declarată, gândeşte-te ce fel de persoană e. Îmi bag … în pasiunile ei’’,  sunt vorbele lui Victoraș, peste care Vica n-a putut să treacă cu vederea. Așa că s-a decis, la opt luni de la scandal, să-l dea în judecată.

Citește și...