De ce a fost concediată Vica Blochina de către șefii de la Kanal D. Are legătură cu un ”junior” multimilionar

Autor: I.D.
Publicat: 16/11/2018 | 22:51

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, amănunte explozive din dosarul în care Vica Blochina l-a dat în judecată pe Micula junior. Vedeta a susținut că a fost concediată de către șefii de la Kanal D, din cauza afirmațiilor făcute de Victoraș Micula. La momentul respectiv, ”juniorul” multimilionar a numit-o “c#$%&ă” și “amantă” pe blondină. Aceasta l-a chemat în instanță pe motiv că i-a fost lezată imaginea și că, ulterior, a rămas fără loc de muncă. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

În urmă cu ceva timp, Vica Blochina și Victoraș Micula își declarau război. După ce milionarul cu avion și elicopter i-a adresat cuvinte jignitoare blondinei, aceasta a decis să îl aducă în instanță, cerându-i 500.000 de euro, bani pe care susținea că îi va folosi în scop caritabil.

Ce au hotărât magistrații

(Citește și: PRIMA REACȚIE A VICĂI BLOCHINA, DUPĂ CE A PIERDUT PROCESUL)

“Cum să fie piesă, nici Piţurcă n-o mai ia, şi el are 60 de ani. Râdeam de ea şi mi-am bătut joc de ea. Îmi bag … în ea, mă … pe punctul ei de vedere. Femeia de la 15 ani era c&*#a lui Piţurcă, amantă declarată, gândeşte-te ce fel de persoană e. Îmi bag … în pasiunile ei”, au fost vorbele lui Victoraș, peste care Vica n-a putut să treacă cu vederea.

Vedeta nu a avut însă câștig de cauză. “Respinge acțiunea civilă formulată de reclamanta Blochina Viktorija în contradictoriu cu pârâtul Micula Victor, având ca obiect pretenții. Obligă reclamanta să achite pârâtului suma de 1.500 lei reprezentând onorariu avocațial, redus de la suma de 10.000 lei”, au decis magistrații de la Tribunalul Bihor. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

A pierdut un loc de muncă, la Kanal D!

În continuare, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, amănunte explozive din dosarul de la tribunal. În instanță, Vica Blochina a susținut că a fost concediată de șefii de la Kanal D tocmai din cauza afirmațiilor făcute de Victoraș Micula, care a numit-o, printre altele, “c$%#ă” și “amantă”. În replică, “juniorul” multimilionar a precizat că intenția sa a fost “să râdă și să își bată joc” de blondină. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

“Totodată arată că în urma afirmațiilor făcute de Victoraș Micula în mass media și a scandalului mediatic pe care l-a creat, ea a pierdut un loc de muncă, respectiv i s-a refuzat prelungirea contractului de servicii pe care îl avea încheiat cu postul TV Kanal D, motivul fiind prejudiciul de imagine pe care l-a suferit prin fapta pârâtului”, este un pasaj important din dosar.

Cum s-a apărut Victoraș Micula

Victoraș Micula a câștigat procesul și după ce a semnalat că Vica Blochina a continuat să urce pe contul personal de socializare fotografii în ipostaze intime sau provocatoare, asta în condițiile în care susținea că imaginea i-a fost lezată.

“Pârâtul a redat pasaje din conversația de pe pagina personală de Facebook a reclamantei pe care aceasta a postat fotografii în ipostaze intime sau provocatoare, iar o cititoare a făcut un comentariu critic raportat la faptul că minorului i-ar putea fi rușine de pozele postate de mama sa, comentariu la care reclamanta a răspuns «Aha, și te-ai gândit sa ne dai lecții de viață; fată dragă, dacă arătam ca tine, crede-mă, stăteam în banca mea!! Așa că relax și mută-te pe altă pagină»”, este un alt pasaj din dosar.

(NU RATA: PRINŢIŞORUL ”FUTTI FRESH”, FOTOGRAFIAT GOL PUŞCĂ ŞI ŞANTAJAT CA-N FILMELE CU MAFIOŢI)

Magistrații au mai reținut faptul că Vica Blochina “nu a încercat să minimalizeze efectele păgubitoare, ca de exemplu prin solicitarea de îndepărtare de pe site a textului prejudiciabil. Dimpotrivă, ea însăși a dat cu ocazii diverse detalii referitoare la ce s-a întâmplat (pe pagina proprie, în presă), a așteptat trecerea câtorva luni (perioadă de timp considerabilă în asemenea situații), iar, când a acționat, reparația solicitată privește numai despăgubiri bănești. Rezultă că reclamanta nu numai că nu a căutat eliminarea efectelor afirmațiilor injurioase, dar le-a maximizat prin mărirea gradului de publicitate”.

Asta în condițiile în care Vica Blochina “arată că declarația este profund jignitoare și denigratoare, având un caracter obscen, de natură să aducă o gravă atingere onoarei, demnității, reputației, imaginii și vieții private atât a reclamantei, cât și a fiului său Edan, minor, în vârstă de 10 ani.

Din buni prieteni, au devenit dușmani

Supărările lui Victoraş au plecat de la suspiciunile că Vica ar fi chemat paparazzii la distracţiile lor… dar, plătite de el. Deranjat că Vica nu recunoaşte că el i-a achitat cazarea, Micula Jr. ar fi scos de la naftalină facturile cu cheltuielile pe care le-ar fi suportat doar el, respectiv cazarea de peste trei mii de lei.

”OK, are bani mulţi… dar câţi bani trebuie să aibă, pe bune, îmi doresc un bărbat care să arate bine. Eu nu m-am uitat niciodată la el ca la un bărbat. Pentru mine contează foarte mult aspectul fizic, dar nu s-a pus problema pentru că el este mult mai mic de vârstă, nu m-a interesat”, spunea Vica despre Victoraș.

Ea mai susținea că era singura femeie cu care Micula s-ar fi afişat în acea perioadă. ”Eu pe băiatul ăsta nu l-am văzut niciodată în compania unei femei. Eu l-am văzut numai în compania unor bărbaţi, nu vorbesc neapărat despre orientări sexuale. Eu l-am văzut doar cu băieţi, dormind cu băieţi, mâncând, ieşind cu băieţii şi eu l-am considerat ca pe un băiat… nici nu s-a pus problema că mă dau eu la el sau am avut vreun gând”, a mai precizat Vica.

(CITEȘTE ȘI: DECIZIE ÎN PROCESUL DINTRE VICA ȘI FIUL UNUI MULTIMILIONAR)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...