Marcel Toader și-a asumat în public noua iubită!

Publicat: 11/03/2019 | 22:59

Jumătate de an a durat chinul! El a acuzat-o de infidelitate, ea, că ar fi fost agresiv în relația lor! Marcel Toader și Maria Constantin puneau punct, până la urmă, unei relații cu năbădăi! Fiecare cu drumul lui… Dacă Maria a găsit repede umărul care să-i confere liniștea sufletească, Marcel și-ar fi șoptit în barbă că nu mai vrea căsnicie. E drept, omul trecuse prin șase ”experimente”… Finalizate ori la judecătorie, ori în fața notarului. Dar iată că, la un an de când a rupt actele cu Maria Constantin, Marcel Toader ”lovește” din nou. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, fotografiile cu noua iubită a fostului sportiv.

Imaginile în premieră cu Marcel Toader și frumoasa brunetă au sosit pe celebra adresă pont@cancan.ro. Totul se petrece la un eveniment consumat weekend-ul trecut, petrecerea  de  botez a fetiței designerului Dragoș Săndulache. Marcel și noua lui parteneră sunt discreți însă, în mijlocul celorlalți participanți la distracție. Doar că, la un moment dat, bărbatul o prinde gingaș de mână, iar femeia se lasă dusă de val și se lipește, ușor, de celebrul Marcel Toader.

(CITEȘTE ȘI: EXECUTORII L-AU SOMAT PE MARCEL TOADER SĂ PREDEA APARTAMENTUL + CELE DOUĂ MAȘINI)

La scurt timp, fostul rugbist îi lasă mâna liberă, dar este atent la orice mișcare pe care tânăra o face, semn al prețuirii pe care i-o poartă. Apoi, cei doi se prin într-o horă, iar veselia li se poate citi pe chipuri. Spre dimineață, Marcel și noua lui iubită au părăsit restaurantul din Capitală, unde a avut loc evenimentul.

(VEZI AICI: MARCEL TOADER, DESPRE GABRIELA CRISTEA)

Rămâne de văzut acum când se va hotărî Marcel Toader să-și oficializeze relația, care pare a fi, după imaginile primite pe adresa noastră de pont, abia la început.

Marcel Toader iubește din nou! Iubita, o brunetă prezentabilă, l-a însoțit la un eveniment, weekend-ul acesta

Marcel Toader și Maria Constantin au divorțat acum un an

Marcel Toader şi Maria Constantin au divorţat pe 23 ianuarie 2018. Separarea a avut loc în mare secret, la notar. În ultimele luni, fostul sportiv o acuzase pe interpreta de muzică populară că l-ar fi „tradus” în mai multe rânduri. La rândul ei, Maria a spus despre el că este violent. “Da, este adevărat, am divorţat!”, anunța în acea zi de ianuarie Maria Constantin.

Fostul sportiv își promitea atunci că nu va mai ajunge la altar, sătul de problemele pe care le-a avut în relații de-a lungul timpului. “Sunt bine, liniștit, îmi văd de treaba mea! Nu mi-am refăcut viața, nici nu mă interesează acest lucru momentan. Sunt dezamăgit de femei. Cu Maria nu am mai vorbit deloc, de pe 23 ianuarie de când ne-am întâlnit să divorțăm”, dezvăluia Marcel Toader.

Marcel Toader, șase divorțuri!

Prima femeie care a ajuns la altar la brațul lui Marcel Toader a fost o franțuzoaică. Aceasta chiar l-ar fi inițiat pe fostul sportiv în afaceri. L-ar fi ajutat și cu o sumă importantă de bani pentru a începe primul business. A urmat jucătoarea de tenis Cătălina Cristea. Pentru scurt timp: un an și patru luni!

(CITEȘTE ȘI: PRIMA REACȚIE A LUI MARCEL TOADER DUPĂ CE A AFLAT DE RELAȚIA MARIEI CONSTANTIN CU DACIAN VARGA)

În 2005, cântăreața Anamaria Ferentz îi spunea ”Da”! Nici căsnicia cu artista nu avea să dureze. S-a recăsătorit la scurt timp cu Diana Ghenu, cu 23 ani mai tânără decât el, fiica primarului din Berceni, de care s-a despărțit la fel de repede.

A urmat Gabriela Cristea, o căsnicie de aproape cinci ani.  În fine, ultima tentativă de mariaj a fost cea cu Maria Constantin. Dar și aceasta s-a risipit, cu o mulțime de controverse în ultima parte.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...