Alex Bodi a învinețit-o pe Bianca, iar noi am pus mâna pe proba agresiunii! Totul s-a întâmplat după ziua ei…

Publicat: 12/03/2019 | 02:51

După ce, în urmă cu câteva zile, v-am dezvăluit, în premieră, AICI, adevăratul motiv care a dus la despărțirea dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, noi detalii au ieșit la iveală. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat că, la scurt timp după ce și-au spus ”adio”, simpaticul musculos și senzuala blondină au fost protagoniștii unor momente tensionate, care ar fi lăsat urme vizibile pe trupul vedetei.  (CITEȘTE ȘI: FOSTA IUBITĂ A LUI GHEORGHE TURDA DETONEAZĂ BOMBA. DECLARAȚII ÎN PREMIERĂ DESPRE ”COPILUL SECRET”)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii uluitoare despre evoluția relației Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi. (NU RATA, AICI: VIITORUL GINERE AL LUI GIGI BECALI RISCĂ 2 ANI DE ÎNCHISOARE! CE A FĂCUT DUPĂ CE S-A CUPLAT CU DANIELA CRUDU!)

Bianca și Alex, momente tensionate

Potrivit unor surse D.A.S, categoria A, a doua zi după mega-petrecerea pe care Bianca a organizat-o pentru a-și celebra ziua ei de naștere, cei doi au fost protagoniștii unor momente tensionate care se pare că ar fi degenerat, după ce și-ar fi aruncat mai multe cuvinte grele. Se pare că de la ceartă la violențe nu ar mai fi fost decât un pas. Conform unor surse din anturajul celor doi, Bianca ar fi fost agresată de fostul iubit. Alex Bodi ar fi  învinețit-o pe blondină, iar acest lucru se vede destul de clar în fotografiile pe care vedeta le-a postat recent. Pe brațul Biancăi Drăgușanu se poate observa o ”frumusețe” de vânătaie, care ar purta, spun sursele noastre, „semnătura” fostului ei partener.

”S-au certat destul de tare. S-a ajuns la îmbrânceli. Bianca are mai multe vânătăi pe corp. Se observă destul de clar că a fost agresată de Alex. A fost bruscată de el. De data aceasta, e foarte hotărâtă sa nu-l mai ierte. Alex a recunoscut faptul că a comis-o”, a mărturisit o persoană din anturajul celor doi.

Vânătaia de pe brațul vedetei este destul de vizibilă

Alex ar fi înșelat-o ”la cantitate”!

Potrivit surselor citate, recent, Bianca ar fi aflat de anumite „derapaje” ale iubitului ei, iar imediat i-ar fi cerut acestuia explicații. De aici ar fi degenerat toată situația, iar între Bianca și Alex ar fi izbucnit un mega-scandal și bărbatul ar fi devenit agresiv. Din câte se pare, Bianca nu a putut să treacă cu vederea faptul că Alex ar fi „tradus-o” și ar fi mințit-o. (NU RATA, AICI: ADEVĂRUL DESPRE ”DIVORȚUL” DINTRE BIANCA & ALEX: ”DEVENISE AGRESIV ȘI…” + IUBI A ÎNȘELAT-O ”LA CANTITATE”!)

”S-au certat destul de tare după ce Bianca a aflat că a înșelat-o. Nu a fost vorba doar de asta, dar din câte știu nu s-a întâmplat o singură dată, a înșelat-o «la cantitate», nu «la calitate». În plus, a și mințit-o. Dacă peste episodul din Poiană a putut să treacă, cel petrecut recent i-a pus capac. Mai ales că, în ultima perioadă, Alex devenise agresiv și s-au certat destul de rău”ne-a mărturisit o persoană din anturajul celor doi.

 

Bianca & Alex, momente tensionate

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi le-au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, Bianca și Victor au divorţat. Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.

Bianca Drăgușanu are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu a mai prezentat emisiunea “Te vreau lângă mine”. (NU RATA, AICI: TATĂL LUI ”ABI TALENT”, CONDAMNAT LA 5 ANI ȘI 6 LUNI DE ÎNCHISOARE PENTRU PROXENETISM! SURAJ S-A ȘCOLARIZAT ÎN PENITENCIARUL FOCȘANI…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...