Adevărul despre ”divorțul” dintre Bianca & Alex: ”Devenise agresiv și…” + Iubi a înșelat-o ”la cantitate”!

Publicat: 07/03/2019 | 22:58

La doar trei luni după ce au decis să își mai acorde o șansă, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit. Blondina ar fi inițiat separarea definitivă de tânărul afacerist. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii despre adevăratul motiv care a dus la ”divorțul” celor doi. (CITEȘTE ȘI: FIUL LUI DAN BITTMAN, ANCHETAT DE PROCURORII DE LA ”CRIMĂ ORGANIZATĂ” ÎNTR-UN DOSAR DE TRAFIC DE DROGURI!)

Cel mai mediatizat cuplu din showbiz-ul românesc s-a despărțit. La aproximativ trei luni după ce au hotărât să mai dea o șansă iubirii, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au luat-o pe drumuri separate. Blondina este din nou o femeie singură, după ce, zilele trecute, i-ar fi spus definitiv ”adio” bărbatului în brațele căruia a crezut că și-a găsit fericirea, în urma despărțirilor succesive de Victor Slav și Tristan Tate. (NU RATA, AICI: UNUL DINTRE CEI MAI CUNOSCUȚI ACTORI DE FILME PENTRU ADULȚI A FOST DEPISTAT CU HIV! EL A ”LUCRAT” ȘI CU ROMÂNCE CELEBRE…)

Iubi ar fi înșelat-o ”la cantitate”!

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor amănunte de-a dreptul uluitoare despre motivul care a dus la ”divorț”. Potrivit unor surse din anturajul celor doi, recent, Bianca ar fi aflat de anumite „derapaje” ale iubitului ei, iar imediat i-ar fi cerut acestuia explicații. De aici ar fi degenerat toată situația, iar între Bianca și Alex ar fi izbucnit un mega-scandal și bărbatul ar fi devenit agresiv. Din câte se pare, Bianca nu a putut să treacă cu vederea faptul că Alex ar fi „tradus-o” și ar fi mințit-o.

”S-au certat destul de tare după ce Bianca a aflat că a înșelat-o. Nu a fost vorba doar de asta, dar din câte știu nu s-a întâmplat o singură dată, a înșelat-o «la cantitate», nu «la calitate». În plus, a și mințit-o. Dacă peste episodul din Poiană a putut să treacă, cel petrecut recent i-a pus capac. Mai ales că, în ultima perioadă, Alex devenise agresiv și s-au certat destul de rău”, ne-a mărturisit o persoană din anturajul celor doi.

Bianca și Alex s-au despărțit

A încercat să dreagă busuiocul!

Bianca Drăgușanu și-a sărbătorit miercuri, 6 martie, ziua de naștere, la un restaurant de fițe din zona de nord a Capitalei. Cu toate că Alex nu a fost invitat, așa cum ne-au confirmat mai multe surse D.A.S, aproape de miezul nopții, bărbatul și-a făcut apariția în luxosul local pentru a-i aduce blondinei un cadou și a o felicita. Se pare că gestul făcut de Alex nu ar fi fost gustat de Bianca, pusă astfel într-o situație mai puțin plăcută. (NU RATA, AICI: BETTY SALAM ÎȘI CREȘTINEAZĂ FIUL CU MANELE LA PALATUL ȘTIRBEY + GINERELE ”REGELUI” ȘI-A COMANDAT COSTUM CA AL LUI BECKHAM!)

”Alex a venit neinvitat la ziua Biancăi. Dacă s-au despărțit, nu am înțeles ce a mai căutat acolo. Cred că vrea să o împace, și-a dat seama că a greșit și acum face orice ca să își spele păcatele. Bianca e foarte hotărâtă și a rupt-o definitiv cu el”, a  mărturisit o apropiată a celor doi.

Cum a început relația dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu

S-au întâlnit, s-au văzut și s-au plăcut. Totul anunța o iubire furtunoasă și chiar așa a fost, până la un moment dat. (NU RATA, AICI: VICTOR SLAV S-A ”REFUGIAT” LA MANELE PÂNĂ LA 5 DIMINEAȚA CU INTERLOPII DIN PITEȘTI!)

 Bianca și Bodi se întâlnesc, iau deseori masa împreună și el o respectă foarte mult. Se văd din luna august, iar atunci, Bianca se afla într-o pauză cu Tristan Tate și tot încerca să scape de el, pentru că acesta nu ar fi fost decât un bărbat care căuta femei pentru videochat, imatur, care nu știa să-și asume lucrurile la adevărata lor importanță. Bodi îi trimitea flori, o respectă și îi vorbea frumos, cum trebuie să fie tratată orice femeie, în fond”, dezvăluia, recent, o sursă din anturajul superbei blonde.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi le-au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, Bianca și Victor au divorţat. (CITEȘTE ȘI: ”SULTANUL VEIOZELOR” A PRIMIT ÎNCĂ O LOVITURĂ DUPĂ CE L-A OMORÂT PE POLIȚISTUL DE LA RUTIERĂ! JUDECĂTORII L-AU OBLIGAT SĂ…)

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu a mai prezentat emisiunea “Te vreau lângă mine”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...